Altid hurtig levering og gode produkter. Seneste pakke blev leveret forkert, men det fik de lÞst med det samme. Helt fantastisk kan 100% anbefales
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super gode hÃ¥rfarver, som fÞles behagelige og uden ubehagelige lugte. Jeg har selv farvet mit hÃ¥r i mange Ã¥r men disse farver er nok de nemmeste at anvende. Rigtig god vejledning og venlig og kompeten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HÃ¥rfarven fra dem er den eneste, jeg har prÞvet heri ogsÃ¥ ved frisÞren, som ikke giver mig klÞende hovedbund under farvning. Derudover er levering hurtig. Mit hÃ¥r bliver dejlig blÞdt efter farvning, s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elsker jeres produkt. Farven er super flot, det dÊkker alt det grÃ¥, ingen lugt og hurtigere end nogen anden hÃ¥rfarve jeg kender. Ville dog Þnske der var en smule mere hÃ¥rfarve i flasken. Jeg har lang... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hÃ¥rfarver samt hÃ¥rpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, nÃ¥r vi udvikler vores produkter ð Brug for hjÊlp til valg af hÃ¥rfarve? TÞv ikke med at kontakte os pÃ¥ kundeservice@naturigin.dk ð±
Vester Allé 7 , 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Den bedste hårfarve til dato. Har brugt den 1-2 år nu og ask blond er den eneste der bliver flot i mit hår, da jeg har mange rÞde hårpigmenter.
Dertil skÃ¥nsom og dufter dejligt uden kemiâ¥ïžð€ð€©

Naturigin ããã®åç
Hurtig livering samt god kvalitet jeg er vild med jeres produkter .
StÊrk anbefaling til ale .
Hajra T .

Naturigin ããã®åç
Jeg kunne godt lide den oprindelige farve - som var mere flydende, og der var shampoo med. Den dÊkkede mit grå hår 100%. Den nye - mere cremet - dÊkker slet ikke mit grå hår. Jeg er meget skuffet.

Naturigin ããã®åç
Nu har jeg farvet mit hår 3 gange og det bliver rigtigt godt , men det er vigtig at have en god balsam ellers bliver det frygtelig tÞr
Vh Pia

Naturigin ããã®åç
Jeg er helt vildt begejstret for hårfarverne fra Naturigin. De dÊkker og holder.

Naturigin ããã®åç
Det er utrolig nemt at bestille hos Naturigin.dk og ekspeditionen er lynhurtig. Alt forlÞb fuldstÊndig problemfrit fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre!

Naturigin ããã®åç
Jeg er glad for at det er et naturprodukt uden ammoniak, og at farven er naturlig at se pÃ¥ er et kÊmpe plus. Stor tilfredshed herfrað

Naturigin ããã®åç
Rigtig flot resultat . Et velduftende og glansfuldt hår efter farvning.
Dejligt med en hårfarve uden en masse uÞnsket kemi.

Naturigin ããã®åç
Jeg er bare meget tilfreds, både med hårfarven, prisen og leveringen

Naturigin ããã®åç
Super tilfreds med min hårfarve. Farven dufter super godt og den dÊkkede fint grå hår. Det plejede ellers at vÊre et problem med andre farver

Meget kedelig oplevelse med jeres hårfarve, Light Ash Brown 5.2
Jeg har brugt jeres produkter nu to gange og med samme dårligt resultat
Det dÊkker ikke ordentligt udvokset grå hår.
Håret bliver lyst kobber , og sad denne gang lÊnge tid i håb om at det ville blive dÊkket og ensfarvet i hele håret, men nej .
Må gå til frisÞr og få det farvet nu.
Ãv en oplevelse og resultat

Naturigin ããã®åç
Rigtig god produkt jeg bliv glad for resultatet ðð»â€ïž

Men super god vare fra jer ,kÞber gerne igen.hilsen Lisa

Naturigin ããã®åç
Super fint produkt, nemt at anvende.
Fedt det er uden skadelige stoffer.
Fik dog et rÞdeligt skÊr (jeg valgte blonde) men fik hurtigt hjÊlp og vejledning til nÊste valg af farve, af naturigen kundeservice

Naturigin ããã®åç
Det var rart der ikke var giftige dampe men den farvet mig helt grå i hårgrÊnsen farven gjorde ikke noget godt for mig ..
Vh Lena SÞrensen

Naturigin ããã®åç
Jeg kan ikke så tåle de andre hår farve mÊrker. Dette mÊrke både dÊkkede godt de grå hår og var mild mod hovedbunden.

Naturigin ããã®åç
En af de bedste hårfarver at jeg har prÞvet. Det er i hvertfald ikke sidste gang at jeg bruger den