Naturlig Hud Johansen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nydelige produkter fra ein skjÞnn dame med hjerte for hva hun driver med og for kundene sine pÃ¥ alle mÃ¥ter ❀ Har flere favoritter, sÃ¥ vanskelig Ã¥ velge en. Dette merket kan absolutt anbefales! Tryg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har brukt bÃ¥de svartfrÞkremen og avokadokremen fra Naturlig Hud Johansen, og er utrolig fornÞyd. Som en person med tÞrr og veldig sensitiv hud, er det ofte vanskelig Ã¥ finne produkter som ikke i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Her er det en fryd Ã¥ handle. Lurer jeg pÃ¥ noe, fÃ¥r eg svar nesten med en gang. Er det noe jeg savner, lager hun det. Det er veldig kjapp levering og det er alltid like spennende Ã¥ Ã¥pne pakken og se hv... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Naturlig Hud Johansen er en liten bedrift som produserer naturlige, hudvennlige og sertifiserte hudpleieprodukter. Produktene våre inneholder alt det beste fra naturen for optimal hudpleie. Vi har fokus på voksen og moden hud, men har også produkter til de aller minste og de med sart/sensitiv hud. Alle produktene er håndrÞrte etter god fremstillingspraksis og lages av naturlige og eksklusive råvarer. Vi åpnet nettbutikk i April 2021, men har over 10 års erfaring med produksjon. Stor etterspÞrsel etter produktene var en av hovedårsakene til at nettbutikken såg dagens lys. Vi er gode på kundekontakt og svarer raskt på alle henvendelser. Med så mange forskjellige produkter som tilbys på markedet i dag, syns vi det er godt å kunne tilby rene og naturlige produkter, hvor vi har full kontroll på innholdet. Vi holder til i vakre Skudeneshavn på KarmÞy.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 96ä»¶

レビュヌを曞く

Veldig gode varer

Veldig gode varer. Å kjempe god service, og rask levering.

2026幎2月27日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på :-) mvh Vibeke :-)

Fast kunde

Fortsatt veldig fornÞyd etter flere år med bruk av kremer, såper og oljer fra Naturlig Hud Johansen

2026幎1月23日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) Ser at du har vÊrt med oss siden vi åpnet nettbutikken i 2021 :-) Så utrolig takknemlig for det! Det er faste kunder som er selve grunnlaget for en bedrift :-) Tusen hjertelig takk :-) mvh Vibeke :-)

Jeg kan ikke få fullrost Naturlig Hud

Jeg kan ikke fÃ¥ fullrost Naturlig Hud nok,de er bare helt fantastiske ❀Produktene er nydelige,gir huden akkurat det den trenger av pleie,oppstramming,nÊring og glÞd- huden min strÃ¥ler av virksomme kremer,salver og serum🌿💚Rask levering og effektive,omsorgsfulle mennesker❀

2026幎1月23日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) Veldig kjekt å hÞre at du er fornÞyd med både produkter og service :-) Tusen takk :-) mvh Vibeke :-)

5぀星のうち4の評䟡

TÞymykner god🩷

TÞymykner lukta friskt og rent. Ikke for sterkt eller for svakt.
FornÞyd så langt. De andre har jeg ikke testet ennå.
Eneste som trekker ned,e prisen.

2026幎2月5日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Takk for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på :-) Mvh Vibeke :-)

5぀星のうち5の評䟡

FÞrst og fremst en stor takk til

FÞrst og fremst en stor takk til skjÞnne Vibeke! Gaven ble så godt mottatt!
Jeg elsker alt du har skapt! Stolt av deg!

2026幎1月20日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Så utrolig hyggelig å hÞre, og tusen hjertelig takk til deg som stÞtter slike små bedrifter som dette :-)
Tusen takk for så flott tilbakemelding, det er jeg utrolig takknemlig for :-) mvh Vibeke :-)

Elsker denne gårdsbutikken!

Dette er en sÃ¥nn butikk som gjÞr netthandel koselig! Naturlig hudpleie med talg som faktisk fungerer, rask levering og den lille ekstra omtanken i hver pakke. HÃ¥ndskrevet notat, litt sukkertÞy eller freebies – det gjÞr meg genuint glad hver gang. FÞles godt Ã¥ stÞtte en liten gÃ¥rdsbutikk som virkelig bryr seg om bÃ¥de produktene og kundene sine.

2026幎1月1日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen takk for så flott tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) Kjekt å hÞre at du er fornÞyd :-) mvh Vibeke :-)

5぀星のうち5の評䟡

Lanolin salve og natt balm

Veldig fornÞyd med produktene jeg kjÞper hos deg. Det er gode produkter for meg. Er alltid fornÞyd med det som jeg har kjÞpt. KjÞpte sist lanolin salve.. liker at denne er vannfri på denne vinter tiden av året. Bruker denne daglig. KjÞpte også nattbalm , fornÞyd med denne også. Jeg synes den lukter helt fantastisk.

2026幎1月1日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen takk for så fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) Kjekt å hÞre at du er fornÞyd med produktene :-) mvh Vibeke :-)

5぀星のうち5の評䟡

Kvalitet og service stÃ¥r Þverst på

Kvalitet og service står Þverst på listen.
Naturlig hud leverer!
SvartfrÞ olje- og krem er nok mine favoritter.
Lanolinsalven og groblad produktene er et must for de med tÞrr og eller eksemhud.

2026幎1月19日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen hjertelig takk for så flott tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) Kjekt å hÞre at du har nytte av produktene :-) mvh Vibeke :-)

5぀星のうち5の評䟡

Produkter med veldig god kvalitet

Produkter med veldig god kvalitet, raske leveransetider og i tillegg gode priser.

2025幎12月25日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) mvh Vibeke :-)

Gode produkter

Gode produkter. Rask levering. Hyggelig å åpne pakken med en liten hilsen: You made my day.

2025幎11月23日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på :-) Kjekt at du liker produktene :-) Ja, det er kundene som holder bedriften oppe, og hver eneste bestilling settes umåtelig stor pris på! Tusen takk :-) mvh Vibeke :-)

5぀星のうち5の評䟡

Det er en glede å motta bestilling

Jeg er alltid like fornÞyd med å bestille herfra. Rask levering, fantastiske produkter og man fÞler seg verdsatt som kunde.

2025幎12月7日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) Kjekt å hÞre at du er fornÞyd :-) mvh Vibeke

5぀星のうち5の評䟡

Er alltid over fornÞyd med produktene

Er alltid over fornÞyd med produktene som lages av Naturlig hud Johansen,de er Rene,naturlige,de mest virksomme jeg har prÞvd til en fornuftig pris..I år blir det julegaver av bestilling

2025幎11月24日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen takk for så flott tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) Veldig stas å hÞre at produktene blir gitt i julegaver :-) mvh Vibeke :-)

5぀星のうち5の評䟡

Gode naturlige produkter og rask levering🀩

Veldig fornÞyd med svartfrÞkremen og luksuskremen til min sensitive hud🀩
Klarer meg ikke uten lenger!
Alltid hyggelig og få pakke fra Naturlig Hud Johansen i posten😊

2025幎11月22日

Naturlig Hud Johansen からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) Kjekt å hÞre at du har funnet noen favoritter hos oss :-) mvh Vibeke :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。