Jag fick betala dubbelt sÃ¥ mycket förâŠ
Jag fick betala dubbelt så mycket för varorna som på på internet .... under Black Friday vÀckan. Ingen överdrift.
KÀnner mig jÀtte besviken
Hos Naturprodukter.se hittar Du just Din produkt inom hÀlsa, skönhet, sport- och trÀning. Vi utökas hela tiden till att bli en av nordens största hÀlsokostbutiker på webben.
Hornsgatan 45, 118 49, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
KÀnner mig jÀtte besviken
ÐÑÐžÐµÑ Ð°Ð» как ÑÑÑОÑÑ ÐžÐ· РПÑÑОО, ÑвОЎел ÑлÑÑайМП ЌагазОМ О заÑÑл.. вÑÐ±ÐŸÑ ÐŸÑлОÑМÑй, кÑпОл пÑПбОлÑОкÑ, q10, ÐŸÐŒÐµÐ³Ñ ð€ ÑекПЌеМЎÑÑ
Bra priser och snabb leverans!
Ãldre gubbe som hoppade in ibland nÀr den ordinarie ville vara ledig. Jag frÃ¥gade efter vÀtskedrivande och han hade noll koll. Han tjatade hela tiden om att han arbetade lite dÃ¥ och dÃ¥. Jag vÀntade tÃ¥lmodigt nÀr den ena efter den andra som kommit efter mig servades. NÀr det dÃ¥ Àntligen var min tur sÃ¥ stod han bara och blÀddrade med kvittona. Grejen Àr den. att han berömde alla som ville betala kontant och hur glada de blev av kontanter. Flera betalade dÃ¥ kontant (kanske dÀrför det var viktigare att blÀddra med kvitton Àn att hjÀlpa mig). Han jobbar extra, de vill ha kontanter och det Àr viktigtare att ha koll pÃ¥ kvitton, vilka som betalat kontant. I slutÀndandan bad han mig gÃ¥, utan att ha hjÀlp mig. Nu ska jag skriva till Skatteverket och aldrig mer gÃ¥ in i den affÀren. Jag handlar gÀrna pÃ¥ nÀtet numera. Ãr det nÃ¥gon som har nÃ¥got bra att rekommendera?
Mycket sÀmre urval Àn tidigare. Produkter saknas i butiken Àven fast butiksaldo redovisar att varan finns. Hade förut femton procent rabatt, nu endast 7 procent.
Ãr besviken pÃ¥ att man inte hÃ¥ller efter sina stamkunder bÀttre.
Har dÀrför nu slutat handla hÀr.
To be recommended. Quick delivery. Quality algae at a decent price.
What lowers my rating is that I received an advertising text message sent without my explicit consent.
BestÀllde barrtrÀdsextrakt från dom. Nöjd mer produkten, leverans och hemsidan.
Ãver förvÀntan snabb leverans!
Och utbudet Àr stort och med en del varumÀrken jag inte hittat på andra stÀllen, dessutom till priser bÀttre Àn någonstans annars.
Jag Àr hel nöjd och kommer göra fler köp hÀr.
Finns inget att klaga på. Varan levererades snabbt, brett urval och proffsig personal i deras fysiska butik.
Ingen respons ifrån kundtjÀnsten angående mitt klagomål. Har köpt vid ett flertal tillfÀllen och fått önskat resultat.
Gjorde efter ett par månader ett nytt köp av samma vara och blev sjuk och fick extrem ögonsmÀrta av deras 5 Htp. Inga problem tidigare.
Ingen respons nÀr jag skickade en fråga om vad detta kan bero på. MisstÀnker att deras produkter kommer ifrån Kina dÀr alla vitaminer blandas i samma kÀrl och sÀllan rengörs.
Jag kan bara spekulera, men att ett företag inte ens ger en respons eller förklaring Àr under all kritik. Håll er ifrån detta bolaget.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã