䌁業情報

4. ホリスティック医療斜術者
  5. ラむフ コヌチ
  6. スポヌツ栄逊食品店

圓該䌁業による蚘述

NÀring för optimal hÀlsa Vill du förbÀttra din hÀlsa kommer du lÃ¥ngt med god sömn, regelbunden motion och bra mat. Men ibland finns inte tid och energi att laga nÀringsrik mat, kanske inte heller kunskap eller motivation. DÃ¥ Àr det lÀtt att bli offer för dagens stora utbud av processad skrÀpmat. Din kost kan dÀrför behöva förstÀrkas med vitaminer, mineraler, bra fetter och andra vitala nÀringsÀmnen. Vi pÃ¥ Upgrit har en gedigen bakgrund inom kost, hÀlsa, trÀning och funktionsmedicin.Vi har vigt vÃ¥ra liv Ã¥t vÃ¥r egen och andras hÀlsa. VÃ¥r idé Àr att erbjuda marknadens mest potenta kosttillskott, sÃ¥ att du slipper luslÀsa innehÃ¥llsförteckningar och högar av forskningsrapporter. Det har vi redan gjort Ã¥t dig. Vi har valt ut, valt bort och vaskat fram ett sortiment, som bestÃ¥r av egenutvecklade Upgrit-produkter och spetsprodukter frÃ¥n nÃ¥gra av vÀrldens mest respekterade varumÀrken. MÃ¥nga hittar du inte nÃ¥gon annanstans i Sverige. VÃ¥ra kosttillskott kan bidra till att stÀrka ditt immunförsvar, öka din fysiska och mentala förmÃ¥ga. NÃ¥gra kan Àven underlÀtta Ã¥terhÀmtning och viktkontroll. Vissa kan till och med bidra till ett jÀmnare humör. Vi vill vara din guide till optimal hÀlsa. HjÀlpa dig att bli en mer kapabel variant av dig sjÀlv, sÃ¥ att du kÀnner dig starkare, piggare och fÃ¥r ut mer av livet. PÃ¥ upgrit.se fÃ¥r du de senaste nyheterna och hÀlsorönen presenterade pÃ¥ ett begripligt sÀtt. Din hÀlsoresa kanske inte alltid blir sÃ¥ enkel, men Àr samtidigt den mest givande resa du kan göra. Det engelska ordet ”grit” brukar anvÀndas om personer med driv och beslutsamhet att nÃ¥ sina mÃ¥l. Bra egenskaper att ha nÀr du vill uppgradera dig sjÀlv.

2.9

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

SÀkerhetsproblem samt kundrisk!

Efter att en burk Nattokinase visade sig vara tom ifrågasÀtter jag sÀkerheten då deras burkar Àr lÀtta att öppna och återsluta så att de verkar vara ok.
Det Àr för lÀtt för någon att tömma deras burkar och sen fylla de med kapslar som innehåller något annat.
Jag hade nog bara tur att så inte skedde och att den bara var tömd på sitt innehåll.
Kan vara svårt som kund att bevisa att skickad burk var tom med tanke på deras nuvarande konstruktion.

2025幎8月4日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Upgrit Natt Magnesium

Har handlat från och till men kanske lagt ner sammanlagt nånstans mellan 5-7000kr på bolagets egna och andra mÀrken de har.
Köpte deras natt magnesium och mÀrkte att kapslarna hade olika doseringar samt några var skadade.
Skickade ett mail inkl bilder till dem i December 2024 och invÀntade deras approach innan jag skrev någon kritik någonstans. De har varken återkommit till mig eller velat godkÀnna mitt omdöme på deras sida.
Så nu skriver jag hÀr .
Tanken Àr sÀkert god men kvalitén varierar . Ser också att sjÀlva magnesiumet skriver de inte vart det Àr ifrån men att det Àr packat i Sverige. För min del så kan det lika bra komma ifrån Kina.
Så nu lÀmnar jag dem helt och kör ifrån ett annat stÀlle/ mÀrke.
Hade de återkommit så hade jag övervÀgt det såklart men inte.

2024幎12月20日
自発的なレビュヌ