レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na jaren lang een vermoeide gezichtsuitdrukking te hebben gehad, door mijn uit gezakte oogleden, heb ik nu weer een frisse blik door de oogleden correctie bij Natuurlijk Jong! Wat een verschil en wa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb in maart een ooglidcorrectie laten doen bij Natuurlijk Jong. Van het intakegesprek tot eind de eindcontrole, is een zeer positieve ervaring geweest. Ik ben dan ook erg blij met het eindresulta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vriendelijke en betrokken mensen. De ingreep zelf (bovenooglid correctie) vond ik enorm spannend, daar werd zeer fijn op gereageerd. Het was ook super snel gedaan. De dag na de ingreep werd ik g... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eerlijke en betrouwbare intake gehad. Tijdens de behandeling goed begeleid, ook toen het wat minder goed met mij ging. Alle tijd genomen om met een goed gevoel de deur uit te gaan. Duidelijke instruct... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 女性医療クリニック
  2. 医垫
  3. 産婊人科医
  4. 蚺療宀
  5. 専門クリニック

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

In 2012 realiseerden de zussen Sylvie en Annika de Jong hun gezamenlijke passie voor cosmedische behandelingen en openden de deuren van Huisartskliniek Natuurlijk Jong! Sylvie van Assema-de Jong (1970) studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit...

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ooglidcorrectie

De intake kon snel plaatsvinden en de uitleg over de behandeling en de te verwachten resultaten was heel duidelijk. De operatie verliep zeer vlot en het herstel ging goed. Het resultaat van de ooglidcorrectie is boven mijn verwachting. Echt een aanrader!

2025幎9月1日

Gewoon doen!

Zeer professioneel bedrijf.
Vanaf het eerste telefonisch contact zeer prettig.
Fijne sfeer bij binnenkomst,
mooie praktijk,
Prettig ontvangst.
Ik ben geopereerd in September,
en zeer tevreden met het resultaat.
Alles klopt gewoon,
van de eerste afspraak,
tot aan de controle afspraak ( laatste afspraak)
Zeer lieve assistentes, gewoon goed.

2025幎11月14日

Super resultaat!

Zeer vriendelijk te woord gestaan zowel telefonisch als persoonlijk.
Alles ziet er schoon en netjes uit.
Ingreep was pijnloos en totaal niet blauw geweest.
Het resultaat is verbluffend mooi.
Super blij mee!

2025幎9月24日

Natuurlijk Jong からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad. En geweldig dat het herstel zo soepel verliep. Dank je wel voor je lieve woorden en je vertrouwen in ons!

Blij met mijn ooglidcorrectie

Ik ben erg goed geholpen en kreeg een duidelijke uitleg over wat er tijdens de behandeling zou gebeuren. De mensen die de behandeling uitvoerden stelden me gerust, wat ik als heel fijn heb ervaren. Ook hoefde ik niet lang te wachten voordat ik mijn ooglidcorrectie kreeg. Een echte aanrader, ik ben heel blij en tevreden met het eindresultaat!

2025幎9月24日

Natuurlijk Jong からの回答

Wat mooi om te lezen dat je je goed geïnformeerd en gerustgesteld voelde tijdens het hele traject. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden!

5぀星のうち5の評䟡

Na lang twijfelen de ooglidcorrectie

Na lang twijfelen de ooglidcorrectie ondergaan. De behandeling is 100% meegevallen en het resultaat is heel mooi. Ongelooflijk goed behandeld en ook de nacontrole.

2025幎7月7日

Natuurlijk Jong からの回答

Wat fijn om te lezen dat de behandeling je zo is meegevallen en dat je blij bent met het resultaat. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden!

Wat een geweldig resultaat

Wat een geweldig resultaat. Erg blij met m’n nieuwe open blik. Heel blij met mijn ooglidcorrectie! Ik krijg veel complimenten, terwijl mensen niet direct zien wat er veranderd is. Fijn dat de arts en kliniek zo professioneel en vriendelijk waren.

2025幎9月15日

Natuurlijk Jong からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met het resultaat en je nieuwe open blik! Het is altijd bijzonder om te horen dat het effect zichtbaar is, zonder dat mensen precies weten wat er veranderd is. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden over ons team en de kliniek!

HAPPY ooglid

Ik ben super blij met mijn ooglidcorrectie! Het hele traject, van het eerste consult tot de nazorg, verliep perfect. Annika nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen en ik voelde me erg op mijn gemak. De ingreep zelf was sneller en minder pijnlijk dan ik had verwacht.

Het herstel ging vlot en de littekens zijn nog een beetje zichtbaar. Mijn blik ziet er weer fris en open uit, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Ik krijg vaak complimenten dat ik er uitgerust en jonger uitzie.

Ik kan deze kliniek absoluut aanraden aan iedereen die twijfelt over een ooglidcorrectie – het heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven! 🌟

2025幎5月22日

Natuurlijk Jong からの回答

Wat mooi om te lezen dat je je zo goed begeleid voelde tijdens het hele traject. Geweldig dat het resultaat zo natuurlijk oogt én je zoveel complimenten krijgt, daar doen we het voor! Dank je wel voor je vertrouwen!

Vriendelijk, hygiënisch en professioneel

Na lang zoeken naar een plek waar ik een ooglidcorrectie wou doen kwam ik uit bij natuurlijk jong.

Wat ik vooral erg fijn vond is dat je snel terecht kan. Zelfs in de vakantie periode!
Het is een heel erg mooie locatie. Het ziet er allemaal ontzettend netjes en hygiënisch uit.

De ingreep en de nazorg was erg goed. Na een aantal weken dat de hechtingen eruit waren had ik nog wat vragen. Ik kon een foto mailen, omdat ik erg ver weg woon. Ik kreeg snel gerustgesteld antwoord.

Ik raadt het zeker aan om hier naar toe te gaan

2025幎8月20日

Natuurlijk Jong からの回答

Wat fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen voelde, ook op afstand. Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling!

Jarenlang hoofdpijn

Jarenlang hoofdpijn, tranende ogen.
Uiteindelijk toch besloten om ooglidcorrectie te doen.

Mijn hoofdpijn is zo goed als weg
Mijn ogen tranen niet meer
Ik wrijf niet meer in mijn ogen
Wat een verlichting.
Ik zou het zo nog een keer doen.

Bedankt, jullie zijn geweldig team!!

2025幎8月19日

Natuurlijk Jong からの回答

Wat bijzonder om te lezen wat een verschil de ooglidcorrectie voor je heeft gemaakt. Dank je wel voor je vertrouwen en je prachtige woorden over ons team, dat waarderen we enorm!

Bij twijfel direct naar Natuurlijk Jong gaan

Ik heb lang getwijfeld over mijn ooglidcorrectie maar wat een spijt heb ik dat ik het niet eerder gedaan heb. Wat een vriendelijke dames allemaal, ik werd enorm op mijn gemak gesteld voor en tijdens de behandeling. Ook over nabehandeling en natuurlijk over het resultaat, ben ik enorm tevreden. Dank jullie wel

2025幎6月10日

Natuurlijk Jong からの回答

Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je je vanaf het begin zo op je gemak voelde. Twijfelen is heel begrijpelijk, maar wat fijn dat je nu zo blij bent met het resultaat. Dank je wel voor je vertrouwen en je lieve woorden!

5぀星のうち5の評䟡

Het is een geweldig proffesioneel

Het is een geweldig proffesioneel bedrijf met hele lieve kundige dames, met een duidelijk verhaal en realistisch beeld. Super blij en tevreden met het resultaat.

2025幎4月22日

Natuurlijk Jong からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het team als het resultaat. Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons!

5぀星のうち1の評䟡

Een hoop geld voor een haastklus

Gaat meer om zoveel mogelijk operaties in een zo kort mogelijke tijd af te werken. Geld verdienen staat hier duidelijk op no 1.
Heb er zelf een oog aan overgehouden die na 7 maanden nog steeds niet goed sluit.
Je wordt aldoor aan het lijntje gehouden, om uiteindelijk te horen. Niets aan te doen.
Ze zijn niet goedkoop en zeker niet betrokken bij hun patiënten.
Ben nu met een andere kliniek bezig om nog te redden wat er te redden valt

2024幎10月30日
5぀星のうち2の評䟡

Erg bijzonder dit

Tijdens de intake werd een eerdere ziekhuisopname gebagatelliseerd. Tijdens de intake werden een aantal checks m.b.t. de algehele gezondheid niet gedaan (bijv. het meten van de bloeddruk). Terwijl het uiteindelijk een medische ingreep is. De behandeling kort voor de geplande datum uiteindelijk maar geannuleerd. En maar goed ook. Op de geplande behandeldag onverwacht opgenomen in een regulier ziekenhuis waar o.a. een te hoge bloeddruk werd vastgesteld.

2023幎5月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス