レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik kwam alleen maar even langs om te informeren of mijn auto geschikt was om apple carplay in te bouwen. Dat kon zeker en kon hem gelijk laten staan omdat dit binnen 2á3 uur gefixt kon worden! Zo ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze topper heeft mijn Toyota Camry voorzien van een Alpine Halo9. Ik had meerdere bedrijven benaderd maar niemand durfde de uitdaging aan te gaan. Nico zag het wel zitten en hield mij tijdens de klus... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 112ä»¶

レビュヌを曞く

Purchased a Navigatie System inJanuary

Purchased a Navigatie System inJanuary 2026 experienced problem with backup camera in July.
Contacted Navicenter immediate contact was made with an appointment several days later.
Problem was resolved within 1/2 hour and system completely rechecked at no costs.

Highly recommend this company excellent workmanship and follow up communication rare to find in to days business world
Certainly a ten star deserved

2026幎7月1日
5぀星のうち5の評䟡

Ik kwam alleen maar even langs om te

Dat kon zeker en kon hem gelijk laten staan omdat dit binnen 2á3 uur gefixt kon worden! Zo gezegd zo gedaan, en Niko heeft top service verleend en vakkundig alles ingebouwd! Nogmaals bedankt alles werkt perfect 👍

2026幎6月30日
5぀星のうち5の評䟡

Top geholpen met mijn Mercedes scherm

Het scherm van mijn Mercedes c-klasse die bij iemand anders was gezet, was losgegaan. Via mijn vrouw die voor haar eigen auto bij Nico was geweest kwam ik daar ook terecht en hij heeft me hardstikke snel en top kunnen helpen om mijn scherm weer goed vast te zetten. Hele vriendelijke man en ook een top service

Top service

Ik was eigenlijk de auto van mijn vrouw gaan ophalen. Ondanks zijn drukte toch de vraag over mijn bestelauto beantwoord en ik mocht volgende dag al terecht. Top service gehad.
Dank je wel man.

Dankjewel Niko

Dankjewel Niko, je hebt een fantastisch apparaat geïnstalleerd, ik ben er erg blij mee. Ik ben er vandaag mee aan de slag gegaan, het is geweldig, hartelijk dank Toyota Verso.

Super tevreden

Super tevreden, 1x alleen geappt voor informatie en ik werd zo goed en duidelijk geïnformeerd dat ik gelijk een afspraak had gemaakt. Zoals beloofd door hun werd ik ook zo goed geholpen. Tevreden en blij weer weggegaan. Dank u wel Navicenter voor de goede service.

2026幎6月6日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben in het weekeind met de

Ik ben in het weekeind met de volkswagen up van mij vrouw langs gegaan omdat de radio niet uit ging als ik de sleutel uit het contact haalde maar naar ff wat speurwerk heeft hij het voor mij opgelost ff een niewe draad getrokken en hij doet het weer perfect heel aardig en zeerzeker niet duur echt een top besrijf

2026幎5月31日

Snel en goed geholpen!

Gisteren via instagram had ik NaviCenter gevonden omdat ik graag Carplay en een achteruitrij camera wilde voor mijn Skoda Rapid. Ik kon dezelfde dag al terecht en het is keurig geïnstalleerd en afgesteld door Nico! Hardstikke tevreden mee, super bedankt!

2026幎5月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス