Varta E44 Silver Dynamic 12V 77Ah Zuur 5774000783162 De andere dag al geleverd en de juiste accu in goede staat ontvangen. Jammer dat de verzendkosten hier zo hoog liggen
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Binnen aangegeven tijd geleverd. Zeer goed verpakt. Volgen met track en trace zou beter kunnen, anders 5 sterren.
Komt bijna altijd als voordeligste uit de bus. Daarnaast snelle verzending en prima communicatie. Garantie betekent hier ook echt wat: een accu die na ca 1,5 jaar door mij werd teruggestuurd bleek... ãã£ãšèŠã
Snel besteld. Duidelijke site online. Goede prijs. Snel geleverd. Goed geleverd. Goed verpakt met duidelijke instructie. Goede beperkte mailwisseling. Product in goede staat ontvangen. Duidelijke inst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Accu's & Batterijen & PV uit voorraad leverbaar!
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Netjes en binnen de aangegeven tijd geleverd.
Binnen aangegeven tijd geleverd.
De andere dag al geleverd
Jammer dat de verzendkosten hier zo hoog liggen
Autoaccu: snelle levering, goede verpakking, goede prijs.
Autoaccu: snelle levering, goede verpakking, goede prijs. Vrijdag besteld en maandag aangekomen, zoals verwacht. Leverancier gekozen op basis van algemene positieve reacties. Dit is een belangrijke afweging.
Concurerende prijs en binnen 1 dag bezorgd!
Ze hebben zelfs minder courante accu's en allemaal voor een concurerende prijs en erg snel bezorgd. Ik ben er erg bij mee!
Snel geleverd
Voordelig, snel en betrouwbaar
Komt bijna altijd als voordeligste uit de bus.
Daarnaast snelle verzending en prima communicatie.
Garantie betekent hier ook echt wat: een accu die na ca 1,5 jaar door mij werd teruggestuurd bleek inderdaad niet goed te zijn en ik kreeg mijn aankoopbedrag gelijk teruggestort .
Is geen Victron Energy dealer
Is geen Victron Energy dealer
de per tij kan je niet helpen met problemen met je Victron producten dis je heb bij online-accu.nl geen garantie op de producten die je koop .
ze verwijzen je dan naar bij victron zelf moet zijn
Victron verwijst naar de dealer van het product en die kan men vinden op de website van Victron en dan op ondersteuning te klikken en daar kan je de serienummer in voeren en ik mijn ge val kom is dealer in Denemarken en dat in niet handig als men een Nederlands product koop en de supoort in denemarken zit voor je product .
om niet het zelfde als wat er bij mijn is gebuurt te ver komen raat ik af om heer de producten te kopen want men heb geen garantie van uit online-accu.nl wel bij de dealer die bij victron energy op de website zijn ver meld dus als je een goed Nederlands product wilt en Nederlands support kijk dan bij victron energy dat het bedrijf wel een dealer is waar je product wilt kopen dat ver komt een hoop problemen waar men niet op zit te wachten .
Ik bestel hier nooit meer
Twee vorige bestellingen perfect verlopen. Tot ik problemen kreeg met een artikel dat ik laatst had besteld. Een omvormer voor zonnepanelen. Ervoor identieke omvormer gekocht, aangesloten op identiek dezelfde zonnepanelen en geen problemen. Bij de laatste al meteen een vieze geur uit het toestel. Contact opgenomen, antwoorden bleven maar aanslepen, tot zelfs lange tijd niks meer van hen laten horen.
Kortom ze leveren wel, maar verwacht geen naservice van hen als er problemen opduiken.
Onbetrouwbaar
Zolang men kan verkopen ok, tot er een probleem is met het artikel, dan moet je op niks meer rekenen.
Bestelling geplaatst op 30-12-2025, niet volledig bezorgd
Bestelling geplaatst op 30-12-2025.. Op 7 januari heb ik de klantenservice een bericht gestuurd via WhatsApp omdat ik mijn bestelling nog niet had ontvangen. Geen reactie op de WhatsApp, maar een nieuwe bestelling met een artikel was gemaakt. Hier stuurde ik een bericht weer over de resterende artikelen. Enkele dagen later ontving ik een artikel, maar de overige artikelen zijn nog niet verzonden.
Ik stuurde nog een bericht (de 3e) op 16 Januari.
Ik kan wel begrijpen dat het druk was rond oud en nieuw, maar het ontbreken van terugkoppeling is voor mij een beetje onacceptabel.
correcte en snelle communicatie
Heel correcte en snelle communicatie met online-accu.nl. Er was een probleempje en ik kreeg onmiddellijk een correcte oplossing.
Een shop waar de klant koning is.
Snelle levering en goede prijzen.
Mijn volgende batterij koop ik weer bij online-accu.nl.
Online accu houd zich niet aan deâŠ
Online accu houd zich niet aan de wettelijke retour regels die in de EU gelden .
Accu paste niet vanwege de niet verzonken polen . Accu op mijn kosten geretourneerd . Geld terug ontvangen onder aftrek van hun verzendkosten en wat administratie kosten . De administratie kosten werden alsnog terug betaald maar de hun verzendkosten niet , volgens de europese wetgeving dient het hele bedrag terug gestort te worden . Tot nu toe weigert online accu dit . Elke webshop dient zich aan de wet te houden , ook online accu . 2 sterren omdat de reacties nog redelijk snel waren maar eigenlijk verdienen webshops die zich niet aan de regels houden nul sterren .
De levering van de accu heeft na 5âŠ
De levering van de accu heeft na 5 dagen pas plaatsgevonden, terwijl mij is beloofd dat ik deze na 1 dag zal krijgen. GLS had deze geleverd zei men, ik moest mijn brievenbus maar checkenð€£ð€£ð€£.
Kortom, ik advies hier niet te bestellen. Duurt veel te lang. Ik betaal liever iets meer en dan heb ik zekerheid dat het op tijd geleverd wordt, dan dat ik bijna een week moet wachten op levering.
Accu besteld....paste niet ....1xâŠ
Accu besteld....paste niet ....1x gebeld en direct zeer vriendelijk geholpen....teveel betaalde euro's direct terug....topzaak ....zeer aan te bevelen.
Pas op met de transporteur Trunkrs
Accu besteld en werd verzonden door Trunkrs. Accu is nooit geleverd door Trunkrs. Uiteindelijk heeft Online-Accu een nieuwe afgestuurd na 6 werkdagen. Mijn ervaring met Trunkrs vind je onder de reviews van Trunkrs. Advies voor Accu-Online: verbreek de relatie met Trunkrs.

Online Accu ããã®åç
Zorgeloos bestellen bij Online-accu
Het was onze 3de bestelling en opnieuw verliep het bestellen en de levering zonder probleem. In het verleden was dit bij andere accuverkopers niet altijd zo!
Prijzen zijn goed service niet
Prijzen zijn goed echter accu was binnen 2 maanden stuk (vorige boot accu ging 10+ jaar mee) en dan hoef je niet om garantie te vragen. Ze schuiven het af op gebruik wat complete onzin is. Garage toont aan met een meter dat de accu gewoon kapot is. Waardeloze service dus ik adviseer dit bedrijf zeker niet aan.
goede prijs
Bons prix sur les Bosch, Varta, livré le lendemain et emballage trÚs soigné
Déja commandé 2x chez eux, prix trÚs serrés sur les Bosch, Varta... livré le lendemain et emballage trÚs soigné, bref que demander de plus! Top!
Ik had accu besteld na 3 dagen wachtenâŠ
Ik had een accu besteld maar na 3 dagen wachten kreeg ik en andere soort accu met een hoger An en andere kleur tuurlijk had ik direct de doos open gedaan en zag ik dat het de foute accu was ik heb hun direct verwittigd maar nog altijd geen antwoord + de accu die ik gekregen heb is geen start stop dus ik raad mensen aan om goed op te letten bij hun wat ze kopen en ik raad niemand het aan om iets te kopen bij hun.

Online Accu ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹