レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har en Neatsvor X650 robotstÞvsuger fra Neatsvor. Den har fungert utmerket ,men ved to anledninger mÃ¥tte den inn til service...trodde jeg,fordi garantien pÃ¥ 2 Ã¥r var over. Uten noen diskusjon f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Aldri vÊrt enklere Ã¥ vaske vinduer, den gjÞr jobben raskt og effektivt. Kommer til i hjÞrner og pÃ¥ plasser som er vanskelig Ã¥ nÃ¥, spesielt nÃ¥r man har hÞye vinduer. Supert at man bare fester den til... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

StÞvsugeren ble levert raskt og fungerte bra i flere mÃ¥neder. Men etterhvert kom en ulyd som bare forsterket seg. Kunne virke som noe var lÞst inni. StÞvsugeren hadde ikke vÊrt utsatt for stÞt/fall/an... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

FornÞyd med stÞvsugeren og kundeservice. Hadde feil med forrige og kundeservice sendte meg en ny etter at jeg returnerte min. Veldig raskt og effektivt. Anbefales!

䌁業情報

1. 掃陀機専門店

圓該䌁業による蚘述

Kundeservice er åpent alle hverdager fra kl. 10.00 til 14.00.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bad vacuming and washing

Not very impressed about the mashine. We have a dog and of the advertaising it should be awsome to take doghair and it was why we did choose this one against other in the market. The washing fixture is not very good either. Leaving stripes and marks all over.

2026幎4月16日

FornÞyd med stÞvsugeren og

2026幎1月7日

Hei Kristine! 😊

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på!

Så bra at kundeservice kunne hjelpe deg raskt og effektivt. Det er akkurat slik vi Þnsker at alle våre kunder skal bli ivaretatt.

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en X650-Pro fÞr jul.

Bestilte en X650-Pro fÞr jul.
Jammen holder ikke denne stÞvsugeren sÊrlig mål.

App’en er lett Ã¥ sette opp, men stadig vekk mister robot og mobil app kommunikasjon med hverandre. NÃ¥r det skjer vil stÞvsugeren ikke fÞlge ruten sin og gÃ¥r bare ut og stÃ¥ fast.

I tillegg sliter den fÊlt med å gå over dÞrstokken. Får dermed bare brukt den i stuen.

KjÞpte en billig modell av Roborock til kun 1500kr (kampanje) og den er en helt annen kaliber. Går over dÞrstokkene som en lek og automatisk kartlegge huset på egenhånd. Går under sofa og over tepper uten problemer.

SÃ¥ Netsvor X650-Pro som koster 3x mer er helt ubrukelig og ikke verdt pengene.

Stay away
 sjekk youtube videoer av Netsvor X650-Pro sÃ¥ ser man at produktet ikke holder mÃ¥l mhp dÞrstokk og vanskelig overganger.

2026幎4月12日

Hei Johnny,

Så kjedelig å hÞre at du opplever feil med stÞvsugeren din, og takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din. Dette er selvfÞlgelig ikke slik vi Þnsker at produktet vårt skal fungere.

Våre stÞvsugere skal normalt klare å komme seg over vanlige terskler. Dersom tersklene er hÞyere enn anbefalt hÞyde, har vi terskelramper som kan legges inntil for å gjÞre overgangen enklere.

Når det gjelder at stÞvsugeren mister kontakt med appen og stopper opp, er dette ikke vanlig oppfÞrsel. Ut fra beskrivelsen din hÞres det ut som det kan vÊre en feil med selve enheten, og det Þnsker vi selvfÞlgelig å undersÞke og få lÞst så raskt som mulig.

Vi har etterspurt din kontaktinformasjonen via Trustpilot for å kunne ta direkte kontakt med deg og fÞlge opp saken videre. Målet vårt er å finne en god lÞsning for deg.

Vennlig hilsen

5぀星のうち4の評䟡

God sugeevne

God sugeevne, men framkommelighet kunne vÊrt bedre da spesielt på tepper og over dÞrterskler

2026幎4月7日

Hei!

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Det gleder oss veldig å hÞre at du er fornÞyd med sugevnen, vi tar til oss dine tilbakemeldinger for å bli enda bedre.

Vennlig hilsen,
Raymond fra Neatsvor

Manglende oppfÞlging av reklamasjon

StÞvsugeren ble levert raskt og fungerte bra i flere måneder. Men etterhvert kom en ulyd som bare forsterket seg. Kunne virke som noe var lÞst inni. StÞvsugeren hadde ikke vÊrt utsatt for stÞt/fall/annens skade. Henvendelser til firmaet om dette har ikke blitt besvart til tross for at det skal vÊre en garantiordning

2026幎3月27日

Hei Tove,

Takk for tilbakemeldingen din, og jeg beklager virkelig opplevelsen du har hatt. Jeg kan dessverre ikke finne noen tidligere henvendelser eller e-poster fra deg, men vi skal selvfÞlgelig hjelpe deg med dette.

Dette hÞres ut som noe vi må få sett nÊrmere på, og vi vil gjÞre vårt beste for å finne en god lÞsning så raskt som mulig.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på tlf, eller sende oss en e-post med ordrenummeret ditt, så fÞlger vi saken opp med en gang.

Med vennlig hilsen

Topp service hos Neatsvor

Jeg har en Neatsvor X650 robotstÞvsuger fra Neatsvor.
Den har fungert utmerket ,men ved to anledninger måtte den inn til service...trodde jeg,fordi garantien på 2 år var over.
Uten noen diskusjon fikk jeg ved begge anledninger en ny maskin i retur!
Slik service er sjelden i våre dager...

2026幎3月11日

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen din, Jan Marius.
Det gleder oss veldig å hÞre at du har hatt gode erfaringer med Neatsvor X650, og at du opplevde servicen vår som trygg og ryddig også etter at garantien var utlÞpt.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og det betyr mye for oss å kunne hjelpe kundene våre når det trengs.

Takk for tilliten!

5぀星のうち5の評䟡

very handy does my maids job

2026幎3月18日

Neatsvor からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen din, PÃ¥l.
Det er veldig hyggelig å hÞre at robotstÞvsugeren er til god hjelp i hverdagen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper du får fortsatt stor glede av produktet.

Topp service

Topp, norsk selskap med veldig god, rask og proff kundeservice. Anbefales!

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Det gleder oss veldig å hÞre at du er fornÞyd med både kundeservicen og opplevelsen hos oss.

Vi setter stor pris på anbefalingen din og håper du får mye glede av produktet ditt videre.

Med vennlig hilsen

Veldig fornÞyd!

Alltid god service og jeg er kjempefornÞyd med robotstÞvsugeren!

Hei Helene

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

SÃ¥ fint Ã¥ hÞre at du er veldig fornÞyd og opplever god service 😊

Vennlig hilsen
Raymond fra Neatsvor

5぀星のうち4の評䟡

A good product that keep what it

A good product that keep what it promise. The only thing im not to happy whit is the watertank. Twice the mop part faller off, and once the tank faller off

Hi
Thank you for your review! We're glad to hear you're happy with the product overall 😊

We're sorry to hear about the issue with the water tank and mop attachment. Please feel free to contact us so we can help you find a solution.

Kind regards
Raymond from Neatsvor