iviskin.no レビュー 127

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Fikk ordrebekreftelsen 31.3. Pr 14.04 har jeg ikke mottat det jeg bestilte og heller ikke mottat melding om at pakken er på vei. I annonsen sto det at det bare skulle ta noen dager……

企業情報

当該企業による記述

IVISKIN.no driftes og eies av Tekhuset AS, et norsk netthandelskonsern med organisasjonsnummer NO 921 398 042 MVA. Vi er den originale forhandleren av IVISKIN IPL Hårfjernere i Norge, og har kontorer sentralt i Oslo. Lageret vårt er lokalisert på Alnabru i Oslo i samme bygg som Oslo Lagerhotell AS. Vi setter alltid kunden først, og har derfor vårt eget kundeserviceteam som står klare til å hjelpe deg over mail eller telefon innenfor våre åpningstider. Vi tilbyr også 2 års garanti på alle våre produkter, og 100 dagers 100% fornøydgaranti. Vår visjon er å tilby kvalitetsrike produkter på gode og informative nettbutikker, og vokse innen fagsektoren. Hos oss kan du alltid være trygg på en sikker handel, da vi har en streng protokoll for oppbevaring av persondata og følger alle GDPR-regler.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Føler mig set og hørt som kunde 💗

Jeg havde længe haft et godt øje til IVISKIN og deres G3 IPL-hårfjerner, og bestilte den hjem med en god fornemmelse i maven.

Desværre var produktet defekt ved modtagelse, og det var selvfølgelig en lidt kedelig start.
Jeg havde efterfølgende kontakt med deres kundeservice, og her mærkede jeg heldigvis, at de tog mig alvorligt, seriøst og ønskede at hjælpe.

Der blev lyttet, taget ansvar og undskyldt flere gange, og det gjorde faktisk en kæmpe forskel for mig☀️

Jeg sendte produktet retur, fik mine penge tilbage, og som en ekstra, valgte de også at sende mig en ny maskine uden beregning..
Det føltes som et stort knus og en oprigtig måde at sige undskyld på.

For mig handler god service ikke om, at ting altid er perfekte, men om hvordan man bliver mødt, når noget ikke går som planlagt…Og her oplevede jeg, at de gjorde sig mere end umage💗

Jeg vil derfor gerne anbefale virksomheden, fordi de tog sagen alvorligt og mødte mig som kunde med respekt.

Jeg glæder mig stille og roligt til at tage den nye i brug.

2025年11月30日

Hei Jihan,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi er veldig lei oss for å høre om opplevelsen din, og vi forstår bekymringene dine fullt ut.

Det du beskriver er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha. Vi tar dette svært alvorlig. Vi beklager også dersom du føler at du ikke har fått tydelig hjelp fra kundeservicen vår, det er absolutt ikke vår intensjon.

Vennligst kontakt oss på post@iviskin.no, så sørger vi for at dette blir håndtert så raskt som mulig.

Tusen takk igjen for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Med vennlig hilsen

Fikk ordrebekreftelsen 31.3.

Fikk ordrebekreftelsen 31.3.

2026年3月31日

Hei Wenche,

Takk for meldingen din, og vi beklager virkelig forsinkelsen.

Bestillingen din er nå på vei. Vi har full forståelse for din bekymring, spesielt siden det i annonsen sto at leveringstiden kun skulle være noen få dager, og vi beklager oppriktig for ulempene dette har medført.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål.

5つ星のうち1の評価

Produktet blir ikke levert som…

Produktet blir ikke levert som avtalt.men utsatt på ubestemt tid. Da hadde jeg handlet hos andre

2026年4月4日

Hei Pål,

Har sjekket din ordre, og denne blir sendt innen kort tid.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Ha en fantastisk dag,

Hilsen
Rodrigo
Kundeservice

positivt overrasket

Jeg er veldig positivt overrasket over Iviskin sin IPL-maskin! Jeg har brukt den på legger og bikinilinje, og merker allerede etter noen uker at den har god effekt. Det beste er at det er helt smertefritt! Den er enkel å bruke, og anbefales virkelig🫶🏼

2026年4月10日

Hei Sandra,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din! 😊

Vi er veldig glade for å høre at du allerede ser gode resultater etter bare noen uker, det er fantastisk! Det er også veldig hyggelig å vite at du opplever behandlingen som helt smertefri og enkel å bruke, akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Vi setter stor pris på anbefalingen din og støtten din, det betyr mye for oss 💛

Ønsker deg fortsatt gode resultater!

Fin kjøpsopplevelse

Kjøpet ble håndtert raskt og effektivt.
Det oppstod et problem, men det ble også rettet raskt og greit.

2026年3月26日

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en god kjøpsopplevelse, og at alt ble håndtert raskt og effektivt.

Vi setter også stor pris på forståelsen din, og er glade for at vi fikk løst problemet på en smidig måte for deg.

Hvis du trenger noe mer, er det bare å ta kontakt!

Super fornøyd med produktet

Super fornøyd med produktet

2026年3月31日

Hei Margrethe,

Tusen takk for de hyggelige ordene dine! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med produktet.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp, er vi alltid her for deg!

Good

Dette produktet mååå du bare skaffe deg. Funker veldig bra å du slipper barbering å du får silkemyke ben!! Love it!!

2026年1月8日

Hei Linn,

Tusen takk for den fine anmeldelsen din og for at du deler opplevelsen din med oss 💛

Vi er så glade for å høre at du ser gode resultater og at produktet gjør hverdagen din enklere, det er akkurat det vi ønsker. Silkemyke ben uten barbering er virkelig en gamechanger!

Vennlig hilsen,

5つ星のうち5の評価

Det er utrolig deilig å endelig ha…

Det er utrolig deilig å endelig ha funnet et produkt som er både effektivt, tidsbesparende og skånsomt! Huden føles glattere og mykere, og jeg slipper nupper og irritasjon som ofte kommer av barbering – eller å måtte bruke tid og penger på voksing.

Det beste er at jeg kan gjøre behandlingen selv, akkurat når det passer meg. Det er både mer praktisk og mer skånsomt for huden.

En ekstra bonus er at IVISKIN G4
har et stilrent design og fungerer veldig godt i bruk. Allerede etter kort tid kunne jeg se synlige resultater.

2026年4月6日

Hei Henriette,

Tusen takk for din flotte anmeldelse!

Vi er veldig glade for å høre at du opplever glattere hud og mindre irritasjon – det er akkurat det vi ønsker for kundene våre. Det er også hyggelig å høre at du synes behandlingen er både tidsbesparende og enkel å tilpasse i hverdagen.

Og vi er helt enige, G4 er både effektiv og designet for å være så brukervennlig som mulig, så det er fantastisk å høre at du allerede ser resultater.

Tusen takk igjen for at du deler din opplevelse, det betyr virkelig mye for oss!

Iviskin hårfjerner er livet

Iviskin hårfjerner er livet! 🙌 Jeg hater å bruke tid på barbering. Jeg var litt skeptisk til hårfjerner først, men den er faktisk superenkel å bruke og gir fantastiske resultater… anbefales virkelig🥰.

2026年3月16日

Hei Aimee,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse! Det betyr veldig mye for oss å høre at du er fornøyd og at produktet gjør hverdagen din enklere.

Så gøy at du opplever gode resultater! Tusen takk for at du anbefaler oss 💛

Hvis du har noen spørsmål, er vi alltid her for å hjelpe deg.

5つ星のうち5の評価

OK wow… Iviskin overrasket meg…

OK wow… Iviskin overrasket meg skikkelig 🤩
Huden min føles så mye glattere allerede, og mindre irritasjon!!
Sykt digg å kunne gjøre dette hjemme selv
Sparer så mye tid i en travel hverdag
10/10 anbefales 💛

2026年3月30日

Hei Lisa-Britt,

Tusen takk for denne fine tilbakemeldingen! Det er utrolig hyggelig å høre at du allerede merker en forskjell, glattere hud og mindre irritasjon er akkurat det vi ønsker at kundene våre skal oppleve.

Og ja, det å kunne gjøre alt hjemme gjør hverdagen litt enklere, spesielt når man har en travel hverdag.

Vi setter stor pris på 10/10-anbefalingen, det betyr veldig mye for oss!

Hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp med noe, er det bare å ta kontakt.

5つ星のうち5の評価

Jeg har brukt Iviskin laser maskin en…

Jeg har brukt Iviskin laser maskin en stund nå, og jeg er veldig positivt overrasket over resultatene. Allerede etter noen få behandlinger merket jeg at hårveksten ble redusert, og huden føles både glattere og mykere🤩

2026年2月17日

Hei Parwa,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!

Vi er veldig glade for å høre at du allerede ser resultater etter bare noen få behandlinger. Redusert hårvekst og glattere, mykere hud er akkurat det vi ønsker for kundene våre, så dette er veldig kjekt å høre.

Kontinuitet er nøkkelen med IPL, og det høres ut som du er godt på vei mot enda bedre resultater over tid.

Hvis du har noen spørsmål underveis, er vi alltid her for å hjelpe deg!

Svært god erfaring ved bruk av Iviskin IPL hårfjerner

Jeg har hatt Iviskin IPL-hårfjerner i flere år nå og er veldig fornøyd. Jeg opplever at hårene vokser saktere, og de som kommer tilbake er mye mindre synlige. Jeg merket spesielt stor forskjell etter et år med graviditet hvor hårfjerning ikke ble prioritert – da så jeg tydelig hvor mye mer hår som kom tilbake. Den er veldig enkel å bruke, og veiledningen som følger med er lett å forstå. Kan varmt anbefales!

2026年3月13日

Hei Gunhild,

Tusen takk for at du deler erfaringen din med Iviskin!

Vi er veldig glade for å høre at du har oppnådd så gode resultater over tid, og at enheten har vært enkel å bruke. Det er også ekstra interessant å høre hvor stor forskjell du merket etter en pause, det viser virkelig hvor effektiv jevnlig bruk kan være.

Vi setter stor pris på anbefalingen din og at du tok deg tid til å dele dette med andre!

Goodbye, yeti vibes!

Iviskin is a total game changer! The packaging is gorgeous, and the device is so small and sleek it actually looks good on my shelf. It’s incredibly easy to use, and the results came so fast I barely had time to say goodbye to my "winter coat." If you want silky-smooth legs and armpits without the drama, just go for it. My razor is officially retired!

2026年3月28日

Hi Mari,

This made us smile “goodbye, yeti vibes” might be our new favorite phrase!

We’re so happy to hear that you’re loving both the design and the results. Fast results and an easy routine is exactly what we aim for, so it’s amazing to hear your razor has officially been retired.

Thank you so much for sharing your experience with us!

Best regards,
Anna from Iviskin

Det var rask levering.

Det var rask levering.
Det eneste minus var at pakken var ikke pakket inn som jeg synes var merkelig.
Jeg anbefaler at dere pakke inn varer så ingjen kan se var det er.

2026年3月20日

Hei Janice,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, vi setter stor pris på den!

Vi er glade for å høre at du var fornøyd med den raske leveringen. Samtidig har vi full forståelse for bekymringen din rundt emballasjen, og vi setter pris på at du gjør oss oppmerksomme på dette.

Tilbakemeldingen din er veldig verdifull for oss, og vi vil ta dette med oss videre i arbeidet med å forbedre og gjøre emballasjen vår mer diskret.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp, er det bare å ta kontakt med oss.

5つ星のうち4の評価

Rask levering

Rask levering. Produktet leverer det den lover. Jeg har normal lys hud

2026年2月7日

Hei Hege,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.

Vi er veldig glade for å høre at du opplevde rask levering og at produktet lever opp til forventningene dine, det er akkurat det vi jobber for!

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp, er vi alltid her for deg.

Ønsker deg fortsatt gode resultater!

Vennlig hilsen,

5つ星のうち2の評価

Jeg har brukt produktet så mye som var…

Jeg har brukt produktet så mye som var anbefalt, men har ikke merket noe for for endring. Så jeg er meget misfornøyd

2026年3月22日

Hei Andrea,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, vi er veldig lei for å høre at du ikke har sett resultatene du håpet på.

IPL kan fungere forskjellig fra person til person. Mens noen merker endringer i løpet av noen uker, kan andre trenge hele behandlingsperioden på 12 uker (eller litt lengre), da faktorer som hårfarge, hudtone og hårvekstsykluser kan påvirke resultatene. Det er også derfor vi tilbyr en 100-dagers fornøydgaranti, slik at kundene våre får god tid til å teste produktet skikkelig.

Vi forstår godt at dette kan være frustrerende. Vi har tatt kontakt med deg direkte på e-post slik at vi kan se nærmere på saken din og finne en god løsning for deg.

Enkel å bruke

Enkel å bruke. Vet ikke om den funker enda, men kan virke slik

2026年3月21日

Hei Åselin,

Tusen takk for din ærlige tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du synes enheten er enkel å bruke, det er veldig viktig for oss. Det er også helt normalt at det kan ta litt tid før resultatene blir synlige, da dette varierer fra person til person.

Ved jevnlig bruk opplever mange tydeligere resultater over tid, så vi håper du vil fortsette å se positiv utvikling.

Hvis du har noen spørsmål eller ønsker tips underveis, er du alltid velkommen til å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe deg.

5つ星のうち5の評価

Bestilling var enkel å gjennomføre og…

Bestilling var enkel å gjennomføre og pkjen kom raskt og hel levert

2026年3月14日

Hei Therese,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse!

Vi er veldig glade for å høre at bestillingsprosessen var enkel, og at pakken kom raskt frem og i god stand. Det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi.

Hvis du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt. Vi er alltid her for å hjelpe deg.

5つ星のうち5の評価

Veldig enkel og behagelig å bruke

Veldig enkel og behagelig å bruke. Jeg tror også at pigmentflekker blir mindre synlig. Det virker sånn etter en måneds bruk.

2026年3月21日

Hei Katrine,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!

Vi er veldig glade for å høre at du opplever enheten som enkel og behagelig å bruke. Det er også veldig fint å høre at du allerede merker forbedringer i pigmentering etter bare én måned, det er veldig lovende.

Ved jevnlig bruk opplever mange enda bedre resultater over tid, så vi håper du fortsetter å se positive endringer.

Hvis du har noen spørsmål underveis, er det bare å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。