企業が回答しました
Fikk ordrebekreftelsen 31.3. Pr 14.04 har jeg ikke mottat det jeg bestilte og heller ikke mottat melding om at pakken er på vei. I annonsen sto det at det bare skulle ta noen dager……
企業が回答しました
IVISKIN.no driftes og eies av Tekhuset AS, et norsk netthandelskonsern med organisasjonsnummer NO 921 398 042 MVA. Vi er den originale forhandleren av IVISKIN IPL Hårfjernere i Norge, og har kontorer sentralt i Oslo. Lageret vårt er lokalisert på Alnabru i Oslo i samme bygg som Oslo Lagerhotell AS. Vi setter alltid kunden først, og har derfor vårt eget kundeserviceteam som står klare til å hjelpe deg over mail eller telefon innenfor våre åpningstider. Vi tilbyr også 2 års garanti på alle våre produkter, og 100 dagers 100% fornøydgaranti. Vår visjon er å tilby kvalitetsrike produkter på gode og informative nettbutikker, og vokse innen fagsektoren. Hos oss kan du alltid være trygg på en sikker handel, da vi har en streng protokoll for oppbevaring av persondata og følger alle GDPR-regler.
Storgata 19, 0184, Oslo, ノルウェー
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Var noen utfordringer med bestillingen min, men kundeservice ordnet opp og svarte fort på mail.
Jeg havde længe haft et godt øje til IVISKIN og deres G3 IPL-hårfjerner, og bestilte den hjem med en god fornemmelse i maven.
Desværre var produktet defekt ved modtagelse, og det var selvfølgelig en lidt kedelig start.
Jeg havde efterfølgende kontakt med deres kundeservice, og her mærkede jeg heldigvis, at de tog mig alvorligt, seriøst og ønskede at hjælpe.
Der blev lyttet, taget ansvar og undskyldt flere gange, og det gjorde faktisk en kæmpe forskel for mig☀️
Jeg sendte produktet retur, fik mine penge tilbage, og som en ekstra, valgte de også at sende mig en ny maskine uden beregning..
Det føltes som et stort knus og en oprigtig måde at sige undskyld på.
For mig handler god service ikke om, at ting altid er perfekte, men om hvordan man bliver mødt, når noget ikke går som planlagt…Og her oplevede jeg, at de gjorde sig mere end umage💗
Jeg vil derfor gerne anbefale virksomheden, fordi de tog sagen alvorligt og mødte mig som kunde med respekt.
Jeg glæder mig stille og roligt til at tage den nye i brug.

Fikk ordrebekreftelsen 31.3.

iviskin.no からの回答
Produktet blir ikke levert som avtalt.men utsatt på ubestemt tid. Da hadde jeg handlet hos andre

iviskin.no からの回答
Jeg er veldig positivt overrasket over Iviskin sin IPL-maskin! Jeg har brukt den på legger og bikinilinje, og merker allerede etter noen uker at den har god effekt. Det beste er at det er helt smertefritt! Den er enkel å bruke, og anbefales virkelig🫶🏼

iviskin.no からの回答
Kjøpet ble håndtert raskt og effektivt.
Det oppstod et problem, men det ble også rettet raskt og greit.

iviskin.no からの回答
Dette produktet mååå du bare skaffe deg. Funker veldig bra å du slipper barbering å du får silkemyke ben!! Love it!!

iviskin.no からの回答
Det er utrolig deilig å endelig ha funnet et produkt som er både effektivt, tidsbesparende og skånsomt! Huden føles glattere og mykere, og jeg slipper nupper og irritasjon som ofte kommer av barbering – eller å måtte bruke tid og penger på voksing.
Det beste er at jeg kan gjøre behandlingen selv, akkurat når det passer meg. Det er både mer praktisk og mer skånsomt for huden.
En ekstra bonus er at IVISKIN G4
har et stilrent design og fungerer veldig godt i bruk. Allerede etter kort tid kunne jeg se synlige resultater.

iviskin.no からの回答
Iviskin hårfjerner er livet! 🙌 Jeg hater å bruke tid på barbering. Jeg var litt skeptisk til hårfjerner først, men den er faktisk superenkel å bruke og gir fantastiske resultater… anbefales virkelig🥰.

OK wow… Iviskin overrasket meg skikkelig 🤩
Huden min føles så mye glattere allerede, og mindre irritasjon!!
Sykt digg å kunne gjøre dette hjemme selv
Sparer så mye tid i en travel hverdag
10/10 anbefales 💛

iviskin.no からの回答
Jeg har brukt Iviskin laser maskin en stund nå, og jeg er veldig positivt overrasket over resultatene. Allerede etter noen få behandlinger merket jeg at hårveksten ble redusert, og huden føles både glattere og mykere🤩

iviskin.no からの回答
Jeg har hatt Iviskin IPL-hårfjerner i flere år nå og er veldig fornøyd. Jeg opplever at hårene vokser saktere, og de som kommer tilbake er mye mindre synlige. Jeg merket spesielt stor forskjell etter et år med graviditet hvor hårfjerning ikke ble prioritert – da så jeg tydelig hvor mye mer hår som kom tilbake. Den er veldig enkel å bruke, og veiledningen som følger med er lett å forstå. Kan varmt anbefales!

iviskin.no からの回答
Iviskin is a total game changer! The packaging is gorgeous, and the device is so small and sleek it actually looks good on my shelf. It’s incredibly easy to use, and the results came so fast I barely had time to say goodbye to my "winter coat." If you want silky-smooth legs and armpits without the drama, just go for it. My razor is officially retired!

Det var rask levering.
Det eneste minus var at pakken var ikke pakket inn som jeg synes var merkelig.
Jeg anbefaler at dere pakke inn varer så ingjen kan se var det er.

iviskin.no からの回答
Jeg har brukt produktet så mye som var anbefalt, men har ikke merket noe for for endring. Så jeg er meget misfornøyd

iviskin.no からの回答
Bestilling var enkel å gjennomføre og pkjen kom raskt og hel levert

iviskin.no からの回答
Veldig enkel og behagelig å bruke. Jeg tror også at pigmentflekker blir mindre synlig. Det virker sånn etter en måneds bruk.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。