Neleman Wijn レビュヌ 2,654

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Goede prijs/kwaliteit verhouding. De bezorging werd uitgevoerd door jullie zelf. Daar hadden we speciaal voor gekozen, maar het was iemand die niet heel klantgericht was. Hij zei niet veel, beetje cha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al jaren fan van deze biologische wijnmaker. Mooie producten en duurzaamheid staat voorop. De nieuwe Nucli Verdejo is trouwens een topper!

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs hebben wij Neleman bezocht! Wat een leuke ervaring! We mochten met onze minicamper op hún parkeerplaats overnachten. Een geweldige proeverij gehad met een enthousiaste gastheer! Lang na sluit... もっず芋る

䌁業が回答したした

5. ワむンの卞売・茞入業者
  6. ワむン醞造所

Neleman Wijn に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Biologische wijn voor een mooiere wereld.

Duurzaam, geweldige prijs/kwaliteit en top service. En omdat wij zelf de wijn maken, houden we die kwaliteit hoog. En betaalbaar.
Gecertificeerd biologisch en vegan.

DAAROM NELEMAN:

🍷 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid en budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekkergarantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

NELEMAN ORGANIC VINEYARDS

圓該䌁業による蚘述

100% biologische wijnen, 100% duurzaam
Wij zijn Neleman, een Nederlands wijnhuis met eigen wijngaarden in Valencia, Spanje, dat 100% biologische en vegan wijnen produceert en wereldwijd verkoopt. Zo maken we met elke fles en elke slok de wereld een beetje mooier.

NELEMAN GARANTIES:

Gratis bezorging vanaf €75, gratis retourneren of ruilen.

🍷 Altijd 100% biologische en vegan wijn

🍷 Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden

🍷 Zonder pesticiden of chemische toevoegingen

🍷 Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland

🍷 Duurzame keuze voor iedere gelegenheid of budget

🍷 Gratis ruilen of retourneren met 100% lekker garantie

🍷 Gratis bezorging vanaf € 75

🍷 Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd

🍷 Betaal met iDeal, Creditcard, PayPal of later via Klarna

🍷 Heb je vragen over onze wijn of over je bestelling? We staan graag voor je klaar!

Onze klantenservice is bereikbaar via mail: hallo@neleman.org

連絡先

4.7