Goede prijs/kwaliteit verhouding. De bezorging werd uitgevoerd door jullie zelf. Daar hadden we speciaal voor gekozen, maar het was iemand die niet heel klantgericht was. Hij zei niet veel, beetje cha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Al jaren fan van deze biologische wijnmaker. Mooie producten en duurzaamheid staat voorop. De nieuwe Nucli Verdejo is trouwens een topper!
Onlangs hebben wij Neleman bezocht! Wat een leuke ervaring! We mochten met onze minicamper op hún parkeerplaats overnachten. Een geweldige proeverij gehad met een enthousiaste gastheer! Lang na sluit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wijn besteld met korting voor de pasen, het kwam keurig op tijd aan en zowel de cava als de rode wijn waren heerlijk
äŒæ¥æ å ±
- ã¯ã€ã³ã®åžå£²ã»èŒžå ¥æ¥è
- ã¯ã€ã³éžé æ
Neleman Wijn ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Duurzaam, geweldige prijs/kwaliteit en top service. En omdat wij zelf de wijn maken, houden we die kwaliteit hoog. En betaalbaar.
Gecertificeerd biologisch en vegan.
DAAROM NELEMAN:
ð· 100% biologische en vegan wijn
ð· Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden
ð· Zonder pesticiden of chemische toevoegingen
ð· Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland
ð· Duurzame keuze voor iedere gelegenheid en budget
ð· Gratis ruilen of retourneren met 100% lekkergarantie
ð· Gratis bezorging vanaf ⬠75
ð· Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd
NELEMAN ORGANIC VINEYARDS
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- 100% biologische wijnen, 100% duurzaam
- Wij zijn Neleman, een Nederlands wijnhuis met eigen wijngaarden in Valencia, Spanje, dat 100% biologische en vegan wijnen produceert en wereldwijd verkoopt. Zo maken we met elke fles en elke slok de wereld een beetje mooier.
NELEMAN GARANTIES:
Gratis bezorging vanaf â¬75, gratis retourneren of ruilen.
ð· Rechtstreeks van onze Spaanse wijngaarden
ð· Zonder pesticiden of chemische toevoegingen
ð· Bekroond en bejubeld in binnen- en buitenland
ð· Duurzame keuze voor iedere gelegenheid of budget
ð· Gratis ruilen of retourneren met 100% lekker garantie
ð· Gratis bezorging vanaf ⬠75
ð· Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd
ð· Betaal met iDeal, Creditcard, PayPal of later via Klarna
ð· Heb je vragen over onze wijn of over je bestelling? We staan graag voor je klaar!
Onze klantenservice is bereikbaar via mail: hallo@neleman.org
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wijn besteld met korting voor de pasen
Snelle levering, top wijn
Snelle levering, goede communicatie en verrukkelijke wijn.
Top biologische wijnmaker!
De nieuwe Nucli Verdejo is trouwens een topper!
Goede en eerlijke wijnen & fijne service
Goede en eerlijke wijnen voor iedere portemonee. Vriendelijke servicegerichte klantenservice. De bezorgservice informeert ca. half uur voor bezorging hoe laat hij/ zij er verwacht te zijn.
Heerlijke wijnen.
Kort gezegd
Kort gezegd: Snel, effectief en feilloos ! Bij het afhalen service tot aan de auto! Kortom: TOP !
Levering
De levering was snel,mooi verpakt in een stevige doos en nog per zes flessen verpakt in dozen ðð
De wijn hebben we nog niet geproefd dus daar kunnen we nog niets over zeggen !!!!
Annick
Lekkere wijnen
Lekkere wijnen en een snel en soepel bestelproces. Kon ze na een uurtje
al afhalen bij het magazijn in Zutphen.
Fijne wijn, mooie bedrijf
Fijne wijn, vlotte levering en ook nog eens biologisch!
Wij genieten al jaren van de Bobal.
Het bedrijf heeft goede wijn geleverd.
Bezorgd cf afspraak en lekkere wijn
Redelijke wijn voor een redelijke prijsâŠ
Redelijke wijn voor een redelijke prijs en vooral dat het biologisch is!
Wijn bestellen bij Neleman verlooptâŠ
Wijn bestellen bij Neleman verloopt altijd prettig. Snelle levering en goede opvolging. En het mooiste is het openmaken van de dozen en de eerste fles ontkurken. Proost
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ