Har fået synet biler hos nembilsyn gennem en årrække, og man bliver altid taget imod med godt humør. Bilen bliver gennemgået grundig og man får at vide hvilke forhold ved bilen, man bør fokusere på at... もっと見る
企業が回答しました
Super oplevelse fra start til slut ved NemBilSyn Odense SØ. Bilinspektøren var frisk og sjov og gjorde hele oplevelsen behagelig og afslappet. Blev dog lidt nervøs, da jeg først modtog en syns... もっと見る
企業が回答しました
Virkelig god oplevelse hos Nem Bilsyn. Hurtig og professionel service, ingen ventetid og meget venligt personale. Alt blev forklaret på en forståelig måde, og jeg følte mig godt behandlet gennem he... もっと見る
企業が回答しました
Rigtig god oplevelse, at få synet sin bil og trailer hos Fadi ved Nembilsyn Nyborgvej. Udover at blive mødt med den forventelige professionalisme, var stemningen afslappet og imødekommende. Jeg føler... もっと見る
企業が回答しました
Hos Nembilsyn i Odense og Langeskov giver vi dig en personlig betjening, så du føler dig velkommen. Du må gerne være med når vi syner, og vi giver gerne praktiske råd med på vejen og svarer på tekniske spørgsmål. Ligeledes er der altid frisklavet kaffe eller kakao til fri afbenyttelse!
Nyborgvej 427, 5220, Odense, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god service og professionelt arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen 👍

Nembilsyn からの回答
Super oplevelse fra start til slut ved NemBilSyn Odense SØ.
Blev dog lidt nervøs, da jeg først modtog en synsrapport fyldt med mangler og fejl. Hvorefter inspektøren griner højt og giver mig den rigtige, som var uden anmærkninger. Puha, jeg blev svedt et øjeblik. God værksteds humor 🤣

Nembilsyn からの回答
Hele vejen igennem en fantastisk oplevelse, har brugt dem i mange år og tænker ikke jeg vil bruge andre.

Nembilsyn からの回答
Jeg er som altid godt til freds med jer i gør det godt og viser osse gerne hvad I ser så man kan se med

Nembilsyn からの回答
Super god service. Tak for dit gode humør. Ingen ventetid, jeg var heldig😉vi ses om 2 år👍

Nembilsyn からの回答
I forbindelse med min oplevelse i denne syns virksomhed, oplever jeg en god service hvor fremtidige problemer stillinger kan komme på tale inden næste syn. Vigtigst af alt er, at bilen bliver gennemgået grundigt, så den er sikkerhedsmæssigt forsvarlig ude på vejene.

Nembilsyn からの回答
Grundig eftersyn af bilen og fantastisk god service. Kan kun anbefale at køre der til hvis din bil skal synes

Nembilsyn からの回答
Fadi det var en fornøjelse at møde dig - fantastisk service, god stemning og højt humør. Vi ses om 2 år.
5 stjerner herfra.

Nembilsyn からの回答
Fik synes min bil hos NemBilsyn på Avlskovvej i Odense i fredags ved Fadi.
Det var en SUPER god oplevelse. Kom uden tidsbestilling og blev mødt af en utrolig hjælpsomhed, løst til at få mig presset hurtigt ind, god humor og RIGTIG højt humør.
Han var effektiv og italesatte hvad jeg skulle være obs på ved næste syn. Kan klart anbefale Fadi.

Nembilsyn からの回答
Har i dag fået synet min bil hos jer for første gang og blev mødt med smil og små sjove bemærkninger.
Rigtig god oplevelse! Kommer helt klart igen om 2 år og husker kage 🤣

Nembilsyn からの回答
Super service og hurtigt periodisk syn ar bilen.

Nembilsyn からの回答
Sjov og flink fyr, super hurtig og god service. Mine varmeste anbefalinger.

Nembilsyn からの回答
Har fået synet min bil hos Nembilsyn på Nyborgvej og det var en helt igennem positiv oplevelse. Det er første gang jeg oplever at det ligefrem var hyggeligt at få synet bil.
Alt dette skal Fadi have æren for, magen til service, imødekommenhed og god værkstedshumor skal man lede længe efter.
Synet blev udført hurtigt og effektivt, jeg følte mig i trygge og kompetente hænder hos Nembilsyn.
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Fadi og Nembilsyn. Jeg kommer meget gerne tilbage en anden gang. 😃

Nembilsyn からの回答
I always do periodic inspections of my car at Nembilsyn. I am always satisfied with the service. Fadi is a very good professional. He is always smiling and helpful. He likes to joke a lot so you will not be bored at the periodic inspection. I highly recommend this place.

Nembilsyn からの回答
Jeg har for første gang fået synet min bil hos Nembilsyn og ankom helt uanmeldt!
Fadi stod klar med en god betjening og han er meget imødekommende og i godt humør. Han tilbød mig og køre med på turen, og et kik i undervognen, hvor han forklarede og kom med gode råd til ting man kunne forbedre.
Jeres kakao er kanon god!

Nembilsyn からの回答
Jeg har fået min bil synet hos jer og er simpelthen så glad for jeg valgte jer
I har været så søde og imødekommende for ikke at snakke om billige 😉
En særlig tak til Fadi El-Hassan som har været så smilende, hjælpsom og meget professionel
Hos mig er der ingen tvivl om jeg vil komme igen og jeg vil klart anbefale et besøg her 😊

Nembilsyn からの回答
Første gang jeg har fået synet bil hos nembilsyn på Nyborgvej. Jeg havde ikke bestilt tid - Hurtig betjening, fantastisk kundeservice af Fadi, - jeg kommer helt sikkert igen 🤩

Nembilsyn からの回答
Super god oplevelse, havde bestilt tid og kom til med det samme :)

Nembilsyn からの回答
Et hurtigt tjek på bilen hos Fadi. Han var mega flink og snaksagelig. Alt i alt en mega god oplevelse. Kommer igen år på år.

Nembilsyn からの回答
Rigtig god oplevelse, søde og rare mennesker. Første gang jeg fik synet bil der, og ihverfald ikke sidste.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。