En fuldstÊndigt enestÃ¥ende service. Bevares, de har dumpet en af mine tidligere biler 2 gange, men aldrig uden at vise mig prÊcis hvorfor. Senest kunne de have dumpet synet, men jeg var i god t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Man kan fÞlge med under synet og stille og fÃ¥ fine svar pÃ¥ evt. spÞrgsmÃ¥l. En ren fornÞjelse. HÞflig og saglig behandling. Det er ikke en selvfÞlge alle steder - men her er det. Service er i hÞjsÊdet.... ãã£ãšèŠã
Jeg er positivt overrasket over Stevies professionelle tilgang til syn. Han var grundig og omhyggelig - selvom min bil var en Êldre model og nok var pÃ¥ sit sidste syn. relevante udskiftninger af nedsl... ãã£ãšèŠã
Ved syn hos bilsyneksperten.dk Fik jeg at vide, at hÃ¥ndbremsen ikke virkede tilstrÊkkeligt. Tog den til mekaniker, for at fÃ¥ det fixet. Mekanikeren undrede sig, da hÃ¥ndbremsen virkede fint efter hans... ãã£ãšèŠã
Bilsyneksperten Odensevej Lokale synshal, vi syner biler og er din motorkontor
Odensevej 121, 5260, ODENSE , ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Man kan fÞlge med under synet og stille og få fine svar på evt. spÞrgsmål. En ren fornÞjelse. HÞflig og saglig behandling. Det er ikke en selvfÞlge alle steder - men her er det. Service er i hÞjsÊdet.
Super service, snaksagelig og bliver mÞdt med et smil og respekt. Jeg er selv for mange år siden blevet anbefalet at bruge Stevie. Prisen er god og nu er det 3 syn jeg har haft hos bilsynseksperten. Vi ses igen om 2 år

Bilsyneksperten ããã®åç
Jeg kom tilfÊldigvis forbi Stevies Synshal i 2023, da jeg gik efter en god pris til et syn. Jeg har siden ikke vÊret andre steder. Stevie er altid god til at forklare hvad der er med bilen, han er smilende, hjÊlpsom, god for en sludder og et godt råd eller 2 : )

Bilsyneksperten ããã®åç
En fuldstÊndigt enestående service.
Bevares, de har dumpet en af mine tidligere biler 2 gange, men aldrig uden at vise mig prÊcis hvorfor. Senest kunne de have dumpet synet, men jeg var i god tid og kom til tidligere end booket på en stille sag(god service). Problemet med forlygten blev fikset på stedet på 2 minutter (vanvittig og uventet service) , og jeg forlod hallen med en nysynet bil og den utrolige glÊde man fÞler når man modtager råd, vejledning og service som bare er above and beyond.
Kan ikke anbefale stedet varmt nok.

Bilsyneksperten ããã®åç
Venlig og professionel håndtering af kunderne, giver gerne tips i forhold til vedligehold, dÊk og småting, som man selv kan gÞre i forhold til sin bil.

Bilsyneksperten ããã®åç
Hvad er der liv i den dårlige synshal endnu hold jer lang vÊk

Bilsyneksperten ããã®åç
Jeg har vÊret hos Stevie, i nogle år efterhånden, med vores bil, og jeg har altid fÞlt mig tryg, og godt behandlet hos ham. Han er utrolig rar, snaksagelig, professionel, serviceminded og fair. Jeg kommer glÊdeligt igen, og mine bedste anbefalinger herfra.
Super flink, snaksagelig, rar og professionel.
Uden tvivl et sted jeg vil komme igen.
Tak for god behandling.

Bilsyneksperten ããã®åç
Arrogant holdning som synsmand, kundepleje er en mangelvare her. Bilen ikke gik igennem, det er modtaget og der er ting der skal laves, heldigvis har vi synshaller der opdager det. Men og opfÞre sig sur og hÊvet over en person der kommer ind for og få synet sin bil, er total uholdbart. Tak for denne gang, anden synshal er valgt til nÊste gang. Fortsat god dag.
Nu er synsmanden blevet sur over 1 stjerne, og prÞver pÃ¥ og kontakte mig via telefon og e-mail. Dette er selvf ikke muligt, da ideâen med trustpilot er og vÊre anonym og hjÊlpe andre kunder. Dette er ikke en fake anmeldelse, men en fuldt ud Êgte en af slagsen. Og lÊser i hans andre dÃ¥rlige anmeldelser, vil folk kunne lÊse hvad jeg mener.
Jeg kan nu se at synshallen er begyndt og slette sine andre beskeder, og Êndre sin tone herinde. Fornuftigt valg og gÞre det, håber de fortsÊtter det også ude i deres synshal.
God dag derude.

Bilsyneksperten ããã®åç
Stevie er den bedste - altid godt humÞr og faglig dygtig.
Grundig gennemgang af bilen og god vejledning i hvad man lige skal få tjekket op på.
Det var fÞrste gang jeg brugte denne synshal ved en Jonas. Jeg har en helt ny bil, og den ene pÊre var gået i stykker bagpå, så bilen dumpede. Spurgte om jeg måtte kÞre hen på tanken og få den skiftet, for at komme tilbage lige efter, men der var intet at gÞre. Har aldrig oplevet noget så ufleksibelt andre steder. Så kan jeg godt forstå den billige pris, hvis man alligevel skal have den omsynet.

Bilsyneksperten ããã®åç
God og profesionel service. Altid en fornÞjelse at komme forbi, selv med min gamle bil, som stadig kan lidt endnu. Man får en god behandling,og bliver sat ind i hvilke mangler der eventuelt kunne vÊre, og de er altid behjÊlpelige med lÞsningerne :-)
Kommer her hver gang, og det vil jeg fortsÊtte med :-)
Profesionel og kompetent tilgang og syn af trailer i august måned og nu også af 25 år gammel bil. Nemt at få tid. Meget servicemindet og behagelig oplevelse. Jeg bruger dette sted fremadrettet. Kan kun anbefales.
Jeg har brugt dem til toldsyn og almindeligt syn af personbiler og MC.
Har altid fået fair behandling, også når jeg blev dumpet. TÊnker der er en årsag til at de har en elitesmily.
Jeg laver sjÊldent anmeldelser, men i det her tilfÊlde gÞr jeg en undtagelse.
Jeg mÞdte fra fÞrste Þjeblik en enormt serviceminded og imÞdekommende ejer. Han svarede mig på de spÞrgsmål jeg havde, og gav sig ligeledes god tid til at orientere mig om årsagen til de forskellige sikkerhedsretlige aspekter ved synet.
Jeg vil fremadrettet helt klart bruge Bilsyneksperten og kommer også til at anbefale stedet til min omgangskreds.
Jeg kan kun give min bedste anbefaling.
Dumpede syn pga. Sprunget postionsygtepÊre og for hÞjt lamdatal og fejl ved hjulophÊng. Skiftede postionslygtepÊre og kÞrte til anden syningshal, hvor bilen gik igennem uden fejl.

Bilsyneksperten ããã®åç
Rigtig god service, effektiv tilgang til gennemgang af bilen. Super sÞde og flinke synsmÊnd. Gode priser og de behandler bilen med respekt.
Kan kraftigt anbefales.
God service og grundige forklaringer. Kom ind til aftalte tid og prisen var lav.
Super god oplevelse - startede på prikken som aftalt - hurtigt og grundigt syn. God og positiv dialog direkte med indehaveren. At prisen er lav ser jeg bare som en bonus - Kommer igen om to år!