Jeg har handlet hos nemfoder.dk i flere Ã¥r, netop fordi alt fra bestilling pÃ¥ websiten til levering bare spiller. Nemt med nemfoder. Og tak for den fine overraskelse I sender med. Og endnu vigtigere:... ãã£ãšèŠã
Har bestilt her flere gange, og der er drÞn hurtig levering uden problemer. Ved min sidste bestilling blev der ved en fejl kun leveret 1 sÊk foder istedet for 2, skrev en mail sent om eftermiddagen,... ãã£ãšèŠã
Det er altid en fornÞjelse at handle hos Nemfoder.dk. Top professionelt og fantastisk kundeservice. Denne gang fik jeg det sÃ¥ hurtigt, at det ikke var til at tro det kunne lade sig gÞre. Samtidig... ãã£ãšèŠã
Jeg gik ind pÃ¥ deres hjemmeside for at bestille fodderpiller til fÃ¥r. Hjemmesiden viste, at der ikke var flere pÃ¥ lager, sÃ¥ jeg skrev til firmaet om, hvornÃ¥r de ville have flere sÊkke pÃ¥ lager igen og... ãã£ãšèŠã
Kragelund MÞllevej 12, 8600, Silkeborg, ç±³åœ
- 20168319
- salg@vikingcs.dk
- nemfoder.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super hurtig levering hver gangððð€
Nem hjemmeside og hurtig levering
Hurtig levering hjem til dÞren
I gÞr det fremragende
Jeg har handlet hos nemfoder.dk i flere år, netop fordi alt fra bestilling på websiten til levering bare spiller. Nemt med nemfoder. Og tak for den fine overraskelse I sender med. Og endnu vigtigere: foderet er i orden.
I kunne få et mersalg, hvis I havde et stÞrre udvalg til hunde. Jeg kÞber nylonhalsbånd, flexline, hundeshampoo, halsbåndslygte, glucosamin, hundedÊkken, seler til bil mv. andre steder på nettet. Bare en idé.
God til prisen hurtig levering tip topâŠ
God til prisen hurtig levering tip top handel
Har ikke prÞvet deres foder endnu
Har ikke prÞvet deres foder endnu, men de må vÊre verdens dårligste virksomhed indenfor at besvare mails, forspÞrgsler, tlf oa. Har prÞvet at kontakte dem mindst 20 gange, men aldrig fået respons. + man kan ikke finde sin afviklede ordre under sin bruger, for at printe fakt ud efterfÞlgende.

Nemfoder.dk ããã®åç
Altid god service og hurtig levering
Fin service.
lÊkker foder til hunden
lÊkker foder til hunden - bestilt lÞrdag leveret mandag.
Hurtigt og effektivt. Leveringen har gennem de sidste 4 år har vÊret i top.
Fungerer perfekt
Fungerer perfekt, fra bestilling til meget hurtig levering.
Godt produkt til krÊsne/hunde med lidelser.
bh
Lars
Hurtig levering og god kundeservice.
Hurtig levering og god kundeservice med henvendelse. SÃ¥ god anbefaling herfra
Pure Iceland Lamb & Fish ð
God og hurtig service.
Rigtig godt foder,
og min hund elsker det.
Maden kommer hurtigt og nemt
Maden kommer hurtigt og nemt. Normalt er det sådan at navnet snyder som borgerservice det er der ikke så meget service i men med nem foder går det nemt
LÊngere levering og ingen overraskelseâŠ
LÊngere levering og ingen overraskelse til hunden, Han var skuffet.
Vores leverance fra nemfoder komâŠ
Vores leverance fra nemfoder kom hurtigt og blev leveret på adressen som lovet.
Tak
Mvh Anette fra ÃrÞ