Jeg har handlet hos nemfoder.dk i flere Ã¥r, netop fordi alt fra bestilling pÃ¥ websiten til levering bare spiller. Nemt med nemfoder. Og tak for den fine overraskelse I sender med. Og endnu vigtigere:... ãã£ãšèŠã
Har bestilt her flere gange, og der er drÞn hurtig levering uden problemer. Ved min sidste bestilling blev der ved en fejl kun leveret 1 sÊk foder istedet for 2, skrev en mail sent om eftermiddagen,... ãã£ãšèŠã
Det er altid en fornÞjelse at handle hos Nemfoder.dk. Top professionelt og fantastisk kundeservice. Denne gang fik jeg det sÃ¥ hurtigt, at det ikke var til at tro det kunne lade sig gÞre. Samtidig... ãã£ãšèŠã
Jeg gik ind pÃ¥ deres hjemmeside for at bestille fodderpiller til fÃ¥r. Hjemmesiden viste, at der ikke var flere pÃ¥ lager, sÃ¥ jeg skrev til firmaet om, hvornÃ¥r de ville have flere sÊkke pÃ¥ lager igen og... ãã£ãšèŠã
Kragelund MÞllevej 12, 8600, Silkeborg, ç±³åœ
- 20168319
- salg@vikingcs.dk
- nemfoder.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har handlet med NemFoder tidligere menâŠ
Har handlet med NemFoder tidligere men der var altid problemer med at de ikke sendte en faktura, nu har jeg givet dem en ny chance, men stadig samme problem, man modtager ikke faktura på sit kÞb og når man skriver mail til dem svare de ikke...
Altid god og hurtig service
Altid god og hurtig service, har man bestilt mere end et stk af samme varer og alt ikke er hjemme, får man et lille kort, hvori der står grunden, handler kun hos Jer
God og hurtig service
God og hurtig service - bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer :D
Nemt at bestille og hurtig levering
Rigtig godt kvalitetsfoder:-)
Rigtig godt kvalitetsfoder:-)
Ville dog gerne Þnske anden fragt/leveringsmulighed, da med danske fragtemÊnd skal man vÊre hjemme til kvittering-samt stor lastbil og dårlig vendemulighed.
Hurtig levering
Det er altid en fornÞjelse at handleâŠ
Det er altid en fornÞjelse at handle hos Nemfoder.dk.
Top professionelt og fantastisk kundeservice.
Denne gang fik jeg det så hurtigt, at det ikke var til at tro det kunne lade sig gÞre. Samtidigt er det det eneste foder mine 2 hundepiger vil have og jeg har prÞvet mange. Også de allerdyreste..
SÃ¥ en absolut anbefaling herfrað
God kvalitet og service ð
Hurtigt levering
Hurtig levering men mangler stadigâŠ
Hurtig levering men mangler stadig mange kunne kÞbe maganisum ð
Rigtigt godt foder
Rigtigt godt foder . Altid hurtig og prÊcis levering. Kan kun anbefales.
Hurtig levering lige til dÞren ð
Nemt,hurtig superð
Hurtig og nem
Hurtig og nem at bestille og hurtig og god levering, ikke sidste gang jeg bestiller her
Nemt og hurtigt -
Super gode produkter og hurtigâŠ
Super gode produkter og hurtig levering. L. Svensson
Nemt og hurtigt