Vi fik nemscreening til at hjÊlpe os med tegninger til vores tilbygning. Vi blev virkelig positiv overrasket over hvor godt det blev! Med alt fra materialevalg til integrering er tilbygningen. S... ãã£ãšèŠã
Kan pÃ¥ det varmeste anbefale Nemscreening.dk! Tugba Bulduk fra Nemscreening har hÃ¥ndteret hele processen omkring min byggeansÞgning- og det er gjort til perfektion. Yderst professionel, utrolig ser... ãã£ãšèŠã
Nemt pålideligt og hurtigt
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MiljÞscreening til nedriveren og nybyggeren Fast pris Hurtig betjening Gratis rådgivning Gode priser DÊkker hele Danmark Det er i dag et lovkrav at få udarbejdet en miljÞrapport ved stÞrre renoveringer eller nedrivning. Når vi udarbejder en miljÞrapport, kortlÊgger vi hvor der er forurenet eller farligt affald som asbest, PCB og tungmetaller. Vi tager prÞver i huset som bliver sendt til et laboratorium hvor de bliver analyseret, og når prÞvesvarende kommer retur, udarbejder vi en miljÞrapport som nedriveren gennemgår inden nedrivning eller renovering.
Murervej 7B, 6710, Esbjerg V, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@nemscreening.dk
- nemscreening.dk
God oplevelse og fantastiske tegninger
Vi har haft en rigtig god oplevelse med udarbejdelsen af tegninger til vores tilbygning. Hele processen var professionel fra start til slut, og vores Þnsker blev lyttet til og omsat til flotte og funktionelle lÞsninger.
Kommunikationen imellem os var god og vi fÞlte os trygge hele vejen igennem forlÞbet. Der blev taget hÞjde for både Êstetik og praktiske detaljer, hvilket har gjort en stor forskel for det endelige resultat. Nemscreening har overrasket os enormt positivt med nogle fantastiske lÞsninger til vores tilbygning og er kommet med nye og anderledes ideer, som vi ikke tidligere er blevet prÊsenteret for.
KÊmpe stort tak for hjÊlpen til at realiserer vores drÞmmehus. Stor anbefaling skal I have her fra.
Vi fik nemscreening til at hjÊlpe osâŠ
Vi fik nemscreening til at hjÊlpe os med tegninger til vores tilbygning.
Vi blev virkelig positiv overrasket over hvor godt det blev!
Med alt fra materialevalg til integrering er tilbygningen.
Stor anbefaling herfra.
Tusind tak til Patrick for de super gode tegninger ð
Kan pÃ¥ det varmeste anbefaleâŠ
Kan på det varmeste anbefale Nemscreening.dk!
Tugba Bulduk fra Nemscreening har håndteret hele processen omkring min byggeansÞgning- og det er gjort til perfektion. Yderst professionel, utrolig serviceminded og med lÞbende opfÞlgning samt fuld overholdelse af alle aftaler.
Både Tugba og Nemscreening har i hÞj grad vÊret pengene vÊrd, og jeg har hele vejen igennem fÞlt mig i de bedste og mest kompetente hÊnder.
Jeg vil til enhver tid anbefale både Tugba og Nemscreening til andre, der Þnsker en tryg og professionel lÞsning.
Bare i orden fra start til slut ð
Vi tog fat i nemscreening for at få udarbejdet miljÞrapport til nedrivning af vores gamle hus. De var hurtige til at svare og var gode og venlige med vejledning.
Niclas kom ud på opgaven for at tage prÞver. Vi bade informeret om vores tag hÞjst sandsynligt indeholdt asbest, men Niclas udviste hÞj faglighed og ville nu alligevel gerne tage en prÞve, da han var overbevist om taget var uden asbest. Hans mavefornemmelse var helt rigtigt og miljÞrapporten sparede os derved 20.000kr i asbest håndtering ved nedrivning. Niclas var desuden enormt venlig.
Selve rapporten var professionel og vores entreprenÞr der hÃ¥ndterede nedrivning vidste prÊcis hvad de havde med at gÞre. Bare i orden. ð
Upåklageligt hjÊlp
Jeg har brugt nemscreening i forbindelse med godkendelse af byggetilladelse til udestue. Tugba Bulduk hjalp mig igennem hele processen og har vÊret i kontakt med kommunen. Jeg har vÊret rigtig glad for hjÊlpen og er også undervejs vejledt og informeret grundigt.
Kan kun anbefale Tugba og selvfÞlgelig nemscreening. :)
5 stjerner her fra.
Screening af sommerhus i Vejers
Screening af sommerhus i Vejers.
Gik mega godt - yderst service minded og vÊrner om kunden.
Tak for snak
Tak for snak, tilbud og opfÞlgning. Martin gÞr et godt salgsarbejde ð
Vi valgte ikke at få opgaven udfÞrt, men af andre grunde. Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Rigtig fin service
Havde nogle spÞrgsmål til test. Hurtig tilbagemelding og behagelig og kompetent rådgivning.
Fantastisk service og fair priser
Vi har benyttet Nemscreening i forbindelse med miljÞundersÞgelser forud for en nedrivning, og oplevelsen har vÊret helt igennem positiv. Super god service, hurtig respons og meget rimelige priser. Alt blev håndteret professionelt og effektivt. Vi kan klart anbefale Nemscreening til andre, der har brug for miljÞprÞver eller screening.
Meget professionelt firma
Meget professionelt firma, meget hjÊlpsomme hele vejen igennem, dygtige medarbejdere
Brugt NemScreening flere gangeâŠ
Brugt NemScreening flere gange erhvervsmÊssigt. Altid god behandling og hjÊlp fra Michael. Hurtig respons, god service og rapporter er forståelige. Vil klart anbefale NemScreening.
Meget hurtigt respons pÃ¥ henvendelsenâŠ
Meget hurtigt respons på henvendelsen og dato til udfÞrelse af opgaven indenfor få dage.
Nemscreening has an excellent serviceâŠ
Nemscreening has an excellent service level. They act fast, make their job perfectly and are very accommodating. Not often you meet such nice uncomplicated company. My strong recommendations.
Klar anbefaling ððŒ
Nicklas var super kompetent og hensynsfuld i sit arbejde - bÃ¥de i forhold til vores hus og husdyr. Vil klart anbefale ððŒ
PrÞver
Inden jeg skulle i gang med renoverer mit hus, fik jeg taget prÞver af tag og fliser. Nem og god kunde service, og hurtig svar på prÞverne.
Super god oplevelse ogâŠ
Super god oplevelse og rådgivning/vejledning af Niclas ved udarbejdelse af miljÞrapport.
Nemmere kan det ikke gÞres....
Jeg ringede bare til Nem Screening, fortalte om hvad vi gerne ville have en rapport på, de tog så ud på adressen i lÞbet af et par dage, derefter kom rapporten på vores mail også i lÞbet af et par dage, så vi kunne sende den med til sagen over det som vi gerne ville have revet ned. Nemmere kan det ikke gÞres.