2.3

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

UseriÞst

En veldig uryddig og lite intuitiv app.
Mye av helt basic info som ikke er på plass, til tross for at de har brukt mange år på å lansere.
Åpenbart ikke noe Þnske om Ã¥ vÊre inspirerende.
Mye av innholdet er hentet fra andre aktÞrer uten å gi kred.
Bedriftseiere velgere å slette kommentarer og spÞrsmål på sosiale medier, blokkere potensielle medlemmer og ha lukket profil.
Fremstår som veldig uredelig forretningsdrift.

2023幎7月21日
5぀星のうち1の評䟡

Bedriften er knyttet til profiler i

Bedriften er knyttet til profiler i sosiale medier som fremmer thinspo og barneeksponering. Flere av trenerne har ingen relevant utdanning og fremmer et usunt fokus på kropp og helse.
Appen henter kostholdsplaner og innhold fra andre bedrifter uten å kreditere og virker useriÞse ved henvendelser.

2023幎7月20日
5぀星のうち1の評䟡

Bruker oppskrifter de har hentet fra

Bruker oppskrifter de har hentet fra andres kokebok uten Ã¥ oppgi annen kilde enn at de nok har brukt samme ernÊringsfysiolog som shiatologi. Dette svaret ble imidlertid slettet rett etterpÃ¥, da skrev de at de skal knytte til seg en ernÊringsfysiolog i september
De skriver ogsÃ¥ pÃ¥ IG at oppskriftene deres ER utarbeidet av en ernÊringsfysiolog. Oppskriftene er veganske (siden Shiatologi har slike) og det er ogsÃ¥ mer enn merkelig siden Eriksens aldri har fremmet dette kostholdet. Veldig lite profesjonelt!

2023幎7月20日
5぀星のうち1の評䟡

Denne bedriften har enormt dårlig

Denne bedriften har enormt dårlig kundeservice. De sletter og blokkerer relevante spÞrsmål (som f.eks dreier seg om erfaringen til yogalÊreren), de svarer nebbete og går i diskusjon med kunden. De opptrer bedrevitende og lite undrende, og er generelt ikke tillitsvekkende.

2023幎7月7日

Netfit stÞtter et skadelig

Netfit stÞtter et skadelig treningsregime, et skadelig kroppsideal og fremstår både svÊrt usympatiske og uprofesjonelle. Jeg har forsÞkt å spÞrre om saklige ting, der kommentaren min fÞrst blir slettet og så blir jeg blokkert (!). Jeg håper folk tenker seg to ganger om fÞr de stÞtter denne bedriften.

2023幎7月2日

Sykelig opplegg

Det som vises i NetFit og Caroline og Lars Kristians kanaler, viser ikke et sunt forhold til kropp og trening. Caroline viser en redigert og filterversjon av seg selv, sammen med nÞye planlagte poseringer. Trening flere ganger for dagen fremstilles veldig tvangspreget. Når Þkter gjennomfÞres sent på kveld og sÞvn nedprioriteres, hÞres ikke det sÊrlig gunstig ut. Det virker ikke som restitusjon er så viktig, men det er viktig med trutmunn, doselfier, og vise mest mulig (et lettkledd) kropp i de aller fleste situasjoner.

Jeg er veldig glad i å trene, men finner på ingen måte inspirasjon i dette paret. Til tider synes jeg de begge, men spesielt Caroline, er farlige inspirasjonskilder. Hvem trenger en pyntedukke (jeg mente voksdukke) som ikke evner å kommunisere med publikum, som er alt ennet enn naturlig og fresh, som har overfladiske verdier. Juks og lÞgn er to stikkord jeg forbinder med denne bedriften.

2023幎6月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ