ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
U mnie jest taka sytuacja ÅŒe odÅÄ czyli mi i NetiÄ i internet i Nie mam kanaÅów juÅŒ od niedzieli(A dziÅ juÅŒ jest czwartek) i to jest odÅÄ czenie pomyÅkowe Na poczÄ tku myÅlaÅam ÅŒe moÅŒe jakaÅ awaria bo c... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã€ã³ã¿ãŒããã ãããã€ããŒ
- ã€ã³ã¿ãŒããã ãµãŒãã¹ ãããã€ã
- ç§»åäœéä¿¡äºæ¥è
- ãã¬ã³ãã¥ãã±ãŒã·ã§ã³ ãµãŒãã¹ ãããã€ããŒ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
ÅwiatÅowodowy internet stacjonarny do 1 Gb/s, telewizja, telefon stacjonarny i komórkowy. Wszystko w atrakcyjnych cenach. Sprawdź ofertÄ Netii.
é£çµ¡å
Poleczki 13, 02-822, Warszawa, ããŒã©ã³ã
- netia.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
NieÅmieszny ÅŒart
Skrajna asymetria poÅÄ czenia, 1000/60 Mbps to jakiÅ ÅŒart w dzisiejszych czasach. Ponadto w umowie pozwalajÄ sobie na "lekki" margines dziÄki czemu dopóki internet osiÄ ga wartoÅci 180/12 Mbps to jest wszystko dobrze i nie widzÄ problemu. Nie ma znaczenia czy internet jest wolny czy niestabilny, klient nie moÅŒe liczyÄ na ÅŒadnÄ pomoc ze strony usÅugodawcy.
Internet tragedia i to maÅoâŠ
Internet tragedia i to maÅo powiedziane. Nie polecam. Nigdy wiÄcej Neti
Wiecznie przerywa internet
Wiecznie przerywa internet. Raz jest raz go nie ma po wielu interwencjach nadal nic nie zrobione wykupiony najszybszy internet a po kablu czasami nawet poÅowy nie ma. Strona internetowa tragedia. Kontakt z konsultantami tragedia. Nie polecam nikomu czekam tylko aÅŒ skoÅczy siÄ czas umowy ÅŒeby ja z nimi zerwaÄ mam doÅÄ
U mnie jest taka sytuacja ÅŒe odÅÄ czyliâŠ
U mnie jest taka sytuacja ÅŒe odÅÄ
czenie pomyÅkowe Na poczÄ
tku myÅlaÅam ÅŒe moÅŒe jakaÅ awaria bo czÄsto zdarza siÄ tak ÅŒe po prostu telewizor siÄ odÅÄ
cza i jakby nie byÅo kanaÅów ale wystarczy to zrestartowaÄ lub poczekaÄ ale teraz to przegiÄli odÅÄ
czyli caÅkowicie dodzwoniliÅmy siÄ na infoliniÄ i sprawa ma byÄ zaÅatwiona priorytetowa dzisiaj dalej nie mam w telewizji a jest normalnie opÅacone wiÄc nie polecam Netii jacys debile tam pracujÄ
Mam nadziejÄ ÅŒe do weekendu wÅÄ
czÄ
mi ten telewizor
Zdecydowanie nie polecam tej firmy.
Zdecydowanie nie polecam tej firmy.
Kontakt z obsÅugÄ
klienta to totalne rozczarowanie brak kompetencji, brak konkretów i bardzo nieprofesjonalne podejÅcie. ZgÅoszenia sÄ
źle obsÅugiwane, a klient zostaje pozostawiony sam sobie bez realnej pomocy.
Zdarza siÄ, ÅŒe rozmowy na infolinii sÄ
przerywane w trakcie, a sprawy nie sÄ
finalizowane później okazuje siÄ, ÅŒe zgÅoszenia zostaÅy anulowane bez jasnej informacji. CaÅoÅÄ sprawia wraÅŒenie chaosu i braku odpowiedzialnoÅci za klienta.
Zamiast rozwiÄ
zania problemów pojawia siÄ przerzucanie obowiÄ
zków na uÅŒytkownika i unikanie realnego wsparcia. PodejÅcie jest roszczeniowe i dalekie od profesjonalnego.
Nie polecam i zdecydowanie odradzam.
Najgorszy dostawca
Najgorszy dostawca. Slabe lacze duÅŒy ping w grach.
NETIA=â¿â¿â¿â¿
LEPIEJ SKOCZYC Z BALKONU NIZ WYBRAC TA SIEC, NIE MA NETA, NAWET PODCZAS PISANIA RECENZJI MI WYPIERDALA, radze wyrzucic ruter zmienic na orange upc czy cokolwiek, wiecej nie ma internetu niz jest, zlodzieje tlenu, dobra es, nq
Omijaj szerokim lukiem
Nie polecam po podpisywaniu umowy mówiÄ ÅŒe dajÄ za darmo a potem trzeba pÅaciÄ raty po zgÅoszeniu przyznali racjÄ ale podpisaÅem umowÄ wiÄc wyraziÅem zgodÄ wiÄc nie polecam naciÄ gacze
2 miesiÄ ce, czekania na montaÅŒ
Umowa internetowa podpisana w lutym, obiecany montaÅŒ w MAKSYMALNIE 2TYGODNIE, potwierdzone 3 razy. Po 3 dniach otrzymaÅam informacjÄ, ÅŒe jednak montaÅŒ dopiero w KWIETNIU, czyli po 2 miesiÄ cach. Gdy nastaÅ dzieÅ montaÅŒu, netia oznajmiÅa ÅŒe zapomniaÅa potwierdziÄ technika i montaÅŒu nie bedzie. Wycofanie sie z umowy to duÅŒa kara âŠ.internet ktorego nie ma. Nie polecam
Jedna wielka tragedia
Moja opinia o Netii jest niestety bardzo negatywna. To jedna wielka poraÅŒka pod wzglÄdem obsÅugi klienta. ZaÅatwienie czegokolwiek stacjonarnie graniczy z cudem â z kaÅŒdÄ
sprawÄ
odsyÅajÄ
do pisania e-maili, co jest bardzo uciÄ
ÅŒliwe i czasochÅonne.
ZrezygnowaÅam z umowy oraz z numeru telefonu, ale nagle zaczÄÅy siÄ telefony z ich strony z pytaniami, czy na pewno chcÄ odejÅÄ. Zaproponowano mi wtedy ofertÄ, w której miaÅabym pÅaciÄ tylko 5 zÅ miesiÄcznie za numer, za który wczeÅniej pÅaciÅam aÅŒ 45 zÅ. To pokazuje, ÅŒe dopiero gdy klient chce odejÅÄ, firma zaczyna siÄ staraÄ i âÅapie siÄ wszystkiegoâ, ÅŒeby go zatrzymaÄ.
Szkoda, ÅŒe takie podejÅcie nie obowiÄ
zuje od poczÄ
tku wspóÅpracy. Niestety, przez takie doÅwiadczenia trudno poleciÄ tÄ firmÄ komukolwiek.
Opryskliwa obsÅuga klienta
Opryskliwa, nieprzyjemna konsultantka na infolinii i to juÅŒ od "DzieÅ dobry", zanim w ogóle zdÄ ÅŒyÅam powiedzieÄ, z czym dzwoniÄ. Odechciewa siÄ rozmawiaÄ i pewnie o to jej chodziÅo.
Jeden z wiÄkszych syfów
NajwiÄkszy syf, nie polecam. DostaÅem pismo o odszkodowanie za niezwrócenie sprzÄtu w wysokoÅci 600 zÅ, wczeÅniej nie dostaÅem ÅŒadnej informacji. W Orange natomiast mnie poinformowali i zwróciÅem sprzÄt normalnie. To tylko pokazuje, ÅŒeby omijaÄ polskie firmy z daleka, polecam korzystaÄ z zagranicznych.
internet
mam wykupiony pakiet intenretu o predkosci 1gb/s z routera, wszystko sie zgadza, nie przerywa, testy predkosci pokazuja 980mb/s, PIEKNIEE
ХПÑПÑОй ЎПЌаÑМОй ОМÑеÑМеÑ
ХПÑПÑОй ЎПЌаÑМОй ОМÑеÑМеÑ, пПка лÑÑÑОй, какОЌ пПлÑзПвалÑÑ Ð² пПлÑÑе. СкПÑПÑÑÑ Ðž каÑеÑÑвП ÑвÑзО ПÑлОÑМÑе
Co drugi dzieÅ jest w Åodzi awariaâŠ
Co drugi dzieÅ jest w Åodzi awaria telewizyjna programy co drugi dzieÅ wyÅwietlajÄ te same filmy ogólnie do bani
Nigdy nie wybierajcie Netii
Nigdy nie wybierajcie Netii. Co rusz pada im sieÄ, oglÄ dasz film czy mecz, pokazuje siÄ bÅÄ d i koniec zabawy. DodzwoniÄ siÄ nie mozna ÅŒeby zgÅosìÄ, albo zajÄte albo " abonent niedostÄpny". Dno i szeÅÄ metrów muÅu.
Nie moÅŒna siÄ przyczepiÄ
Z mojej 2-letniej perspektywy w zasadzie nie ma siÄ czego przyczepiÄ. Korzystam z Netii w ramach POPC na ÅÄ
czach Tauronu. W ciÄ
gu tego caÅego okresu miaÅem 2 krótkie przerwy w funkcjonowaniu sieci. Router to nie jest moÅŒe jakiÅ kosmos, ale spokojnie pokrywa mój dom (92m2) z grubymi Åcianami z cegÅy. Wiadomo, ÅŒe w najbardziej oddalonej czÄÅci domu prÄdkoÅÄ nie bÄdzie taka jak zaraz przy routerze, ale tragedii nie ma. Po WiFi spokojnie wyciÄ
gam 700 Mb/s przy pingu 7-8.
ZastanawiaÅem siÄ, ÅŒeby przenieÅÄ siÄ do T-Mobile lub Orange, ale wierzcie mi, ÅŒe to byÅa poraÅŒka. KÅamstwa, problemy, niewywiÄ
zywanie siÄ z terminów. PrzeprosiÅem siÄ z NetiÄ
i finalnie zostaÅem z nimi.
Panel Klienta po zalogowaniu mógÅby byÄ nieco zmodernizowany, bo wyglÄ
da jak z lat 90-tych, no ale bÄ
dźmy szczerzy. NajwaÅŒniejsze, ÅŒeby usÅuga dziaÅaÅa jak naleÅŒy. Do panelu i tak logujÄ siÄ sporadycznie.
Wymienili mi ruter na gorszy któryâŠ
Wymienili mi ruter na gorszy który maksymalnie ma 2,8mb/s czÄsto spada poniÅŒej 1mb/s. Ruter po 2-3 miÄsach przestaÅ dziaÅaÄ
Oferta internetu okazaÅa siÄ niewypaÅemâŠ
Oferta internetu okazaÅa siÄ niewypaÅem , w sprawie zwrotu sprzÄtu odpowiedzi na emaila z wypowiedzeniem umowy nie byÅo. Sama zwróciÅam sprzÄt na ich adres , po 7 dniach od przyjechania kuriera , a teraz Netia przysyÅa mi fakturÄ do zapÅaty. Å»enada , szkoda byÅo mojego czasu .
Nie mam pojÄcia skÄ d same negatywneâŠ
Nie mam pojÄcia skÄ d same negatywne recenzjÄ. Mam internet z Netii od 4 lutego, jako jedyni mogli mi zaproponowaÄ upload 300Mbitów i staÅy, prawdziwie staÅy adres IP (w Vectrze potrafiÅ siÄ staÅy adres zmieniÄ 4x w ciÄ gu miesiÄ ca). Na infolinii nie czekaÅem dÅuÅŒej niÅŒ 3 minuty, kaÅŒda z 3 osób wiedziaÅa co to upload, revDNS czy propagacja domeny. MoÅŒe jeszcze zmieniÄ zdanie, ale na obecnÄ chwilÄ wszystko hula jak szalone bez przerw czy awarii. DaÅbym 2 gwiazdki wiÄcej gdybym mógÅ. To chyba dziaÅa tak, ÅŒe jak coŠźle to piszemy opinie, a jak dobrze to olewamy, innego wytÅumaczenia nie widzÄ.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ