レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

UwaÅŒajcie na Orange!!!!! Zmienia warunki umowy podnosząc ceny usług o wskaźnik inflacji (niema takiej klauzuli w umowie pierwotnej). Po 2-ch latach moÅŒesz oddać wszystkie urządzenia i szukać nowego o... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

dlaczego ten interent nigdy nie dziala

dlaczego ten interent nigdy nie dziala. zawsze sa lagi i przerwy w dostawie internetu. pomijajc to ze pobieranie czegokolwiek graniczy z cudem bo predkosc intentu to 3mb/s. Nie rozumiem dlaczego ta firma jeszcze istnieje i nie zostala zjechana z blotem. odradzam kazdemu kto sie zastanawia nad wykupieniem uslugi

2026幎4月18日
5぀星のうち2の評䟡

Przenosiliśmy numery od innego

Przenosiliśmy numery od innego operatora. Umowa była jednoznaczna. Ale po trzech miesiącach okazało się ,ÅŒe cena abonamentu urosła ponad 50 zł. Jakbyśmy dobrali dodatkową usługę nomen omen za 70zl to abonament wzrosły by o w/w kwotę, ale spelnilibysmy wymogi pakietu. No kant w białych rękawiczkach. Przy zawieraniu umowy pani z uśmiechem wręczył podsumowanie gdzie nic nie wskazywało na wyÅŒszą cenę po 3 miesiącach. Sprawa idzie do rzecznika za oszukiwanie klienta. Czytajcie umowy myśmy ją przeglądali i mimo to oszukano nas. Odwoływalismy się dwukrotnie. Nic to nie dało, a do punktu obsługi klienta szkoda zachodu.

2025幎12月19日

UwaÅŒajcie na Orange!!!!!

UwaÅŒajcie na Orange!!!!!
Zmienia warunki umowy podnosząc ceny usług o wskaźnik inflacji (niema takiej klauzuli w umowie pierwotnej). Po 2-ch latach moÅŒesz oddać wszystkie urządzenia i szukać nowego operatora lub bez aneksu potulnie płacić na podstawie zawiadomienia o podwyÅŒce.

2026幎4月17日

Brak realizacji umowy

Niestety moje doświadczenie z Orange jest bardzo negatywne.

Pod koniec marca 2026 podpisałam umowę na internet, jednak do dziś usługa nie została zrealizowana. Czterokrotnie wyznaczano termin podłączenia – obecnie po raz piąty technik się nie zjawił. KaÅŒdy z nich kończył się brakiem jakiejkolwiek realizacji.

Obsługa klienta pozostawia wiele do ÅŒyczenia. Pracownicy podają błędne numery kontaktowe do techników, nie weryfikują danych z działem technicznym i nie wykazują realnego zaangaÅŒowania w rozwiązanie problemu. Pomimo licznych kontaktów telefonicznych oraz osobistych wizyt w salonie w Iławie (Galeria Jeziorak), sprawa nadal stoi w miejscu.

Mam wraÅŒenie, ÅŒe problem jest lekcewaÅŒony, a podejście do klienta jest powierzchowne i nieprofesjonalne.

Jeśli sytuacja nie zostanie szybko rozwiązana, na pewno nie przedłuŌę ÅŒadnej umowy z Orange, a takÅŒe odradzę tę firmę rodzinie i znajomym. RozwaÅŒam równieÅŒ publikację szczegółowych opinii w innych miejscach w internecie.

Zdecydowanie nie polecam.

2026幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

Mam internet od tych śmieci

Mam internet od tych śmieci, Niby 1gb, ale moÅŒna porównać je do stabilności starego ADSL. Granie online jest niemoÅŒliwe, non stop rozłącza mnie od serwera. Praca zdalna mimo, ÅŒe jest ten śmieć w domu, odbywa się przez telefon innego operatora. Niestety podpisałem umowę na dwa lata. Głupim byłem.

2026幎4月12日
5぀星のうち1の評䟡

Orange niestety zawiódł mnie totalnie

Orange niestety zawiódł mnie totalnie. Ludzie od nich przyjechali zamontować światłowód. Przecięli mi rurę nawodnienia. A po 6 miesięcy ciągłej reklamacji, odmówili naprawę. Miałem zdjęcia i nagrania, ale odeszlali mnie do firmy podwykonawcą ktorą sami zatrudnili. Teraz walczy z nimi. Usługa po sprzedaÅŒowa jest do bani. Chciał tylko sprzedać i klienta mają w dupie.

2025幎10月17日

PoraÅŒka w obsłudze klienta

Brak uprzedzania klienta,ÅŒe przed umówionym montaÅŒem światłowodu będzie wysyłany oddzielnie dekoder za pośrednictwem kuriera. Kurier przyjeÅŒdÅŒa jak chce,nie uprzedza,nie moÅŒe zostawić paczki na ochronie ani zostawić innym osobom będącym w mieszkaniu mimo podanego pinu odbioru,wymaga dowodu osobistego przy odbiorze. MontaÅŒ odbywa się w inny dzień,w innych godzinach czy poprzednio umówionych. Efektem tego jest obowiązkowe branie urlopu na Ōądanie z pracy na 2 dni z powodu braku jakichkolwiek ustaleń. PoraÅŒka.
Ps. Na plus jedynie sam Pan montujący,który potrafił zrozumieć frustrację klienta i próbował ustalić z koordynatorem inną godzinę montaÅŒu (zgodna ze wcześniejszymi ustaleniami).

2026幎4月1日
5぀星のうち1の評䟡

Po podpisaniu umowy nie otrzymujemy właściwej usługi, umowa obowiązuje nas lecz operatora juÅŒ nie.

Cztery miesiące temu podpisaliśmy umowę na dostarczanie usługi internetu. Niestety od początku korzystanie z niej wiÄ…ÅŒe się z powaÅŒnymi problemami. JuÅŒ czwarty raz w tym krótkim okresie nie mamy dostępu do internetu. KaÅŒda z przerw w dostawie usługi trwa bardzo długo – od około dwóch do nawet czterech tygodni.

W trakcie zgłaszania problemów operator rzekomo naprawiał nowy router, co miało rozwiązać problem. Według informacji od firmy otrzymaliśmy działający router, jednak po krótkim czasie przestawał działać i problem z dostępem do internetu powracał.

Mimo tak długich przerw w dostawie usługi jesteśmy zobowiązani do regularnego opłacania abonamentu. Po dwukrotnym zgłoszeniu, ÅŒe usługa faktycznie nie jest nam dostarczana, operator jednorazowo obniÅŒył rachunek o 70 zł. Nie rozwiązuje to jednak problemu, poniewaÅŒ przez znaczną część czasu nie mamy moÅŒliwości korzystania z internetu.

Próbowaliśmy wyjaśnić sprawę zarówno w punkcie obsługi klienta, jak i na infolinii. Pracownicy punktu w Wysokiem Mazowieckiem twierdzą, ÅŒe nie mają moÅŒliwości podjęcia ÅŒadnych działań w tej sprawie. Z kolei konsultanci na infolinii udzielają podobnych odpowiedzi i równieÅŒ nie potrafią skutecznie rozwiązać problemu. Dodatkowo firma nie posiada usługi serwisowej, która mogłaby przyjechać na miejsce i sprawdzić instalację lub sprzęt.

W efekcie od kilku miesięcy ponosimy koszty za usługę, która w praktyce przez długie okresy w ogóle nie jest świadczona, a kolejne zgłoszenia reklamacyjne nie prowadzą do trwałego rozwiązania problemu.

2026幎3月30日

Zgubili mój formularz przeniesienia

Zgubili mój formularz przeniesienia numeru do nju. Konsultanci na infolinii nic nie wiedzą, jednen mówi ÅŒe w ogóle nie było to odnotowane, drugi ÅŒe owszem wysłałem taki formularz ale nic nie mogą. Proszę czekać. W sumie to dla mnie lepiej ÅŒe nie doszło do skutku, nie potrzebuje partaczy sponsorować. W razie problemów zostajecie sami bo zgaduje ÅŒe pracowników zastąpiło ejaj

2026幎3月26日
5぀星のうち1の評䟡

Miernota , upadek i dno absolutne

Absolutny i niekwestionowany lider jeśli chodzi o fatalną jakość usług. Kiedy myślisz ÅŒe juÅŒ osiągnąłeś dno, słyszysz pukanie od spodu - to Orange jest niÅŒej niÅŒ największe dno. Brak mi słów na olewnictwo, bylejakość, chaos i miernotę jaką obrazuje ta firma. Wszystkich ich pracowników przerastają najprostsze rzeczy, technologia leÅŒy, ceny niewspółmierne do oferowanych usług, a wisienką na torcie jest cybernetyczny idiota Max którego stworzono by jeszcze bardziej obrzydzic klientom tę markę.

2026幎3月25日

NIE POLECAM TEGO ŚCIERWA

Orange to totalne dno jak chodzi o internet i o obsługę. oszukano mnie juz dwa razy jeÅŒeli chodzi o warunki na umowie. ich internet to totalna porazka ciagna sie po dnie jak szczur po kanalach a nawet szczur bylby bardziej wiarygodni niz oni. internet nie stabilny i się wacha. za kaÅŒdą raza gdy dzwonie na infolinie to słyszę informacje o problemach z bts i tak w kółko od dluzszego czasu a naprawy jak nie bylo tak nie ma

2026幎3月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ