Älskar denna bh! Jag har smal omkrets men större byst och man får bra stöd med de lite bredare axelbanden men samtidigt snygg form på bysten. Brösten blir lite ”spetsigare” och pekar rakt framåt. N... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hemsidan är tydlig och enkel att navigera. Betalningsalternativen finns i olika upplägg. Spårningen av leveransen samt tiden för leveransen är rimlig och inte alls för långdragen. Enkelt att hämta u... もっと見る
Fina produkter, allt från Triumph kom som jag beställt. Enkelt och trygg betalning med Klarna. Tydliga instruktioner med i leveransen vid ev retur.
Det är lite lustigt att be om recensioner innan jag fått mina varor. Väntar fortfarande på mitt paket som skulle levererats i förra veckan. Tillägg: tack för hjälpsamt svar. Mitt paket kom idag, se... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Sedan 2006 har Netlingeri.se erbjudit underkläder online för kvinnor i alla storlekar. Våra medarbetare är experter på underkläder och finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Vårt uppdrag är att ge dig möjligheten att köpa nya underkläder när det passar dig bäst. Vi är övertygade om att du alltid kommer att hitta det perfekta setet för just dig. Vi erbjuder ett brett sortiment av underkläder, kläder, bikinis och baddräkter – så chanserna är stora att du hittar något som passar perfekt. I vårt lager har vi enbart kvalitetsmärken såsom Marie Jo, Hunkemöller, Chantelle, Sloggi, PrimaDonna, Triumph, Rosa Faia och Falke, för att nämna några. Dessutom har vi en praktisk BH-guide som hjälper dig att hitta din perfekta BH-storlek.
Sletten 59A, 7500, Holstebro, デンマーク
- +46 40 668 83 90
- info@netlingeri.se
- netlingeri.se
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Billig med skönhetsfel på produkten
Billig med skönhetsfel på produkten. Lite tråkigt att spetsen på BH inte var hel, dock mindre skönhetsfel men ändå. Kostar mig mer att skicka tillbaka än att behålla.
Bra priser och snabb leverans
Bra priser. Stort utbud. Enkelt att beställa. Snabb leverans.
Enkelt att beställa och bra information…
Enkelt att beställa och bra information om returer mm. Nu behövde jag inte returnera för bikinin satt perfekt 🤩
Enkelt att beställa och snabb leverans
Enkelt att beställa och snabb leverans. Imponerande. Rekommenderas!
Avet, bästa trosan!
Avet, bästa trosorna! Köpt samma modell i 15 år och de håller superbra i tvätt efter tvätt.
Generösa priser!
Generöst pris och jättebra erbjudanden, relativt snabb leverans. Rekommenderas!
Alltif lika nöjd med era produkter
Alltif lika nöjd med era produkter. Det viktigaste ör att hitta sin storlek i speciellt BH, då är det bsra att välja och vraka hos er ❤️
Älskar denna bh
Älskar denna bh!
Jag har smal omkrets men större byst och man får bra stöd med de lite bredare axelbanden men samtidigt snygg form på bysten. Brösten blir lite ”spetsigare” och pekar rakt framåt. När man har större byst kan vissa bh:ar trycka till brösten och det blir bröst överallt. Men den här greppar hela bröstet och formar de så fint!
Har köpt dessa många ggr!!!!
Känns som behagligt material men för…
Känns som behagligt material men för kort. Skulle behövt ytterligare (minst) 10 cm räknat från grenen och upp.
Kan bero på min längd 1.76 cm men oavsett orsak måste jag returnera utan att ens ha provat.
Mycket lätt att beställa och…
Mycket lätt att beställa och återkoppling direkt för beställningen. Snabb leverans och tydlig hjälp i ev retur. Mycket nöjd.
Kanon BH
Som alltid snabb leverans. Primadonnas bh:ar är högkvalitativa o finns i många förger
Nöjd kund
Bra pris med rabatt på det jag ville ha, snabb leverans med tanke på Black week. Har handlat från samma ställe tidigare, nöjd kund.
Snabb och smidig leverans
Det är lite lustigt att be om…
Tillägg: tack för hjälpsamt svar. Mitt paket kom idag, sex dagar efter aviserat datum. Förmodligen är det Postnord och inte ni som bär skulden till förseningen. Jag kommer att ändra mitt omdöme från 2 till 4. Inte full pott, för jag tycker fortfarande det är irriterande att be om omdöme innan man vet att varorna nått kunden.

Netlingeri.se からの回答
Allt fungerar toppen
Allt fungerar toppen. Tänkte köpa på ett annat ställe först men de tog inte mitt kreditkort och blev jätteglad när jag hittade på Netlingeri till samma reducerade pris. Frakten var hyggligt snabb också trots att de skickar från Danmark.
Jag har väntat flera veckor på min…à-lill-
Jag har väntat flera veckor på min leverans så lång tid kan det väl inte ta o sända över mina varor till Sverige. Jag har tre st order 121635, 121607 .114624 . MVH Inga-Lill Lindström NorraKunhsgatan 5 lgh 1004 port cod 1638 52231. Tidaholm

Netlingeri.se からの回答
Det är lätt att hitta varan
Det är lätt att hitta varan, lätt att se vilka storlekar som finns. Alltid nöjd med mina köp.
Dessutom ofta väldigt bra REA.
A smooth and straightforward shopping…
A smooth and straightforward shopping experience. Items arrived as expected and in good quality. Good discounts as well!
I will be a returning customer.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。