Bardzo szybka dostawa. Jestem zadowolona z zamówienia, towar zgodny z opisem w rewelacyjnej cenie. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z zakupów w tym sklepie. Gorąco polecam. Barbara
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bardzo goraco chcialabym polecić sklep gdyż jestem zachwycona zakupami w sklepie Netlingerie .Sklep rewelacyjny pod kazdym względem obslugi , niskiej ceny, rabatow i bardzo szybkiej wysyłki monitorowa... もっと見る
Brak wysyłki towaru od 1.5 tygodnia.chodz dostałam informację że sklepu ze niby wysłane. Etykieta UPS utworzona 1.5 tygodnia temu a przewoźnik nadal jej nie ma.brak kontaktu ze sklepem. Edit...po wst... もっと見る
企業が回答しました
Kupowałam w ciemno w tej firmie ale zniewoliła mnie okazyjna cena , Pomyślałam ,że jak towar nie dotrze to jakoś przeboleję .Towar jednak ku mojemu zaskoczeniu dotarł szybko .Towar pierwsza klasa .Bar... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Od 2006 roku Netlingerie.pl oferuje bieliznę online w szerokiej gamie rozmiarów. Wszyscy nasi pracownicy są ekspertami w dziedzinie bielizny damskiej i zawsze chętnie odpowiedzą na Twoje pytania. Naszą misją jest umożliwienie Ci zakupu nowej bielizny damskiej dokładnie wtedy, gdy tego potrzebujesz i kiedy masz na to czas. Dzięki temu jesteśmy pewni, że zawsze znajdziesz komplet bielizny, którego szukasz.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bardzo szybka dostawa
Barbara
Czekam na paczke 14 dni i jeszcze jej…
Czekam na paczke 14 dni i jeszcze jej nie mam ....napisali tylko, że będzie opóżnienie. Paczka juz przyszla...dzieki

Netlingerie.pl からの回答
Realizacja zamówienia bardzo sprawna
Realizacja zamówienia bardzo sprawna, informacja o każdym etapie realizacji.
bardzo szybka wysyłka
bardzo szybka wysyłka. Bezproblemowa dostawa. Zakup starannie zapakowany
Choć brak informacji w internecie za…
Choć brak informacji w internecie za ryzykowała i zakupiłam,zamówienie przyszło towar super naprawdę warto jeśli cena jest atrakcyjna niż w Polsce w sklepie Anita .
Super polecam
Już drugi raz zamawiam bieliznę z Netlingerie. Wszystko w jak najlepszym porządku, od zamówienia, po szybką realizację i dostawę. Jestem zadowolona.
Zamówienie zrealzowane szybko.Wszystko…
Zamówienie zrealzowane szybko.Wszystko dobrze zapakowane.Polecam.
Zakup bielizny sportowej
Dobry przeplyw informacji dotyczacy zakupu ,szybka wysylka,towar zgodny z opisem
Rewelacja majtki super szybka wysyłka…
Rewelacja majtki super szybka wysyłka jestem bardzo zadowolona z zakupu polecam wszystkim ❤️🌹😥
Zadowolony
Paczka przyszła na czas. Produkt zgodny z opisem a cena bardzo przyzwoita.
Od lat korzystam z usług firmy.
Od lat korzystam z usług firmy.
Nigdy się nie zawiodłam.
Polecam!
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia. Zamówione produkty zgodne z opisem. Bardzo dobre ceny!
Netlingerie to profesjonal.
Netlingerie to bardzo profesjonalna firma. Towar bardzo ładnie i dobrze opakowany, ceny przystępne.
Polecam wszystkim Netlingerie.
Ekspresowa dostawa (4 dni od złożenia…
Ekspresowa dostawa (4 dni od złożenia zamówienia), dostarczona bielizna oryginalna zgodna z opisem na stronie, na każdym etapie realizacji powiadomienie mailowe. Jestem zadowolona z poziomu obsługi. Polecam
Dosyć szeroki wybór przecenionej…
Dosyć szeroki wybór przecenionej bielizny wysokiej jakości.
Zakupione rzeczy dotarły relatywnie szybko.
Świetna oferta i bardzo szybka dostawa
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。