Proces zamówienia i dostawy przebiegł bardzo sprawnie. To byl mój pierwszy zakup w tym sklepie, zapewne nie ostatni. Bardzo pozytywne doświadczenie. Bielizna w porządku. Jedynie przyczepiłabym się spo... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Przesyłka doszła w przeciągu dwóch tygodni od zamówienia, informacja z możliwością przesyłki wysłana na maila. Mile zakupy, strój piękny, zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam zakupy, na pewno wróc... もっと見る
Bardzo goraco chcialabym polecić sklep gdyż jestem zachwycona zakupami w sklepie Netlingerie .Sklep rewelacyjny pod kazdym względem obslugi , niskiej ceny, rabatow i bardzo szybkiej wysyłki monitorowa... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Od 2006 roku Netlingerie.pl oferuje bieliznę online w szerokiej gamie rozmiarów. Wszyscy nasi pracownicy są ekspertami w dziedzinie bielizny damskiej i zawsze chętnie odpowiedzą na Twoje pytania. Naszą misją jest umożliwienie Ci zakupu nowej bielizny damskiej dokładnie wtedy, gdy tego potrzebujesz i kiedy masz na to czas. Dzięki temu jesteśmy pewni, że zawsze znajdziesz komplet bielizny, którego szukasz.
連絡先
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Raczej polecam
Bikini wydaje się dobrej jakości, ciężko mi powiedzieć jak w użytkowaniu, ponieważ nie miałam jeszcze okazji przetestować.
Piękny krój, nie robi z dużych piersi „cycków emerytki”, które są nienaturalnie uniesione, co jest duuuuzym plusem.
Minusem niestety jest dość długi czas wysyłki, w dodatku nie dostałam powiadomienia o opóźnieniu, musiałam sama zareagować. Niestety forma zwrotów jest mało zachęcająca, strona zaleca UPS (koszt 10 zł), który niestety ma niewiele placówek w mojej okolicy. W innym przypadku trzeba zrobić zwrot na własną rękę, a może wyjść kosztownie, bo paczka jest zwracana do Danii.
Poza tymi dwoma aspektami raczej mogę polecić. :)
Strój primadonna jest bardzo dobrze…
Strój primadonna jest bardzo dobrze wykonany,ładnie się układa.Przesyłka dotarła expresowo,polecam.
Super biustonosz i bardzo szybko…
Super biustonosz i bardzo szybko dostarczony , po zakupie.
Zamówienie super
Na stronie jest napisane, że paczka przyjdzie w ciągu 1-3 dni roboczych, tymczasem moja szła ponad tydzień. Jeśli komuś zależy na czasie to może się rozczarować, mnie aż tak nie zależało, a zamówienie spełniło moje oczekiwania, więc jako nauczycielka z długim stażem wystawiam 4 z plusem,
pozdrawiam słonecznie Ewa Brochocka
Firma działa profesjonalnie
Firma działa profesjonalnie , szybka dostawa możliwośc zwrotu - bez problemu
Łatwe zamówienie
Łatwe zamówienie. Szybka dostawa. Zamówienie zgodne z opisem. Ładnie zapakowane
Na Netlingeri natrafiłam przypadkiem
Na Netlingeri natrafiłam przypadkiem, szukając bielizny w Internecie. Okazało się, że sklep oferował wszystko, czego potrzebowałam. Od razu doceniłam bogatą rozmiarówkę i spory wybór produktów. Dzięki licznym promocjom i wyprzedażom można być pewnym, że znajdzie się coś dla siebie nawet z ograniczonym budżetem. Dbają o przesyłkę na każdym etapie, od wysyłki aż po potencjalny zwrot. W środku otrzymałam od razu formularz i etykietę na wypadek rozmyślenia się z danego wyboru. A na dodatek Netlingeri oferuje zwrot do 365 dni, dzięki czemu można kupować bez obaw.
Spodobało mi się, że nie trzeba być zaprawionym surferem po sieci, aby dokonać zakupu. Strona jest prosta w obsłudze i umożliwia bezpieczne płatności BLIK, co w dzisiejszych czasach jest ważne.
Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty tego sklepu.
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Oprócz tego duży wybór towaru i trzeba przyznać, że ceny konkurencyjne. Bardzo przystępne dla emerytów. Polecam.
Zamówienie musiałam zwrócić
Zamówienie musiałam zwrócić - za duży rozmiar. Firma UPS która miała to zrobić ma bardzo mało punktów nadania. Nadałam 23 mają, nie dostałam do dzisiaj potwierdzenia mimo że firma miała przesłać. Do dzisiaj nie wiem co z moim zwrotem a interwencje nic nie dają
Wszystko ok
Paczka przyszła szybko, wszystko zgodnie z opisem. Byłam nieco zaskoczona pakowaniem bo bielizna była tylko poowijana w jakiś papier, nie była popakowana w żadne woreczki ale to generalnie nie istotne.
Bardzo szybka dostawa
Bardzo szybka dostawa. Jestem zadowolona z zamówienia, towar zgodny z opisem w rewelacyjnej cenie. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z zakupów w tym sklepie. Gorąco polecam.
Barbara
Czekam na paczke 14 dni i jeszcze jej…
Czekam na paczke 14 dni i jeszcze jej nie mam ....napisali tylko, że będzie opóżnienie. Paczka juz przyszla...dzieki

Netlingerie.pl からの回答
Realizacja zamówienia bardzo sprawna
Realizacja zamówienia bardzo sprawna, informacja o każdym etapie realizacji.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。