䌁業情報

1. 店

圓該䌁業による蚘述

Hos Next Trend er vi en dansk virksomhed med base i Kolding, hvor vi tilbyder spÊndende non-food produkter til hverdagen – ofte til ekstra gode priser gennem vores populÊre “Ja Tak”-tilbud og liveshows. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ oplevelsen. PÃ¥ vores lives kan du se produkterne i brug, hÞre mere om dem og stille spÞrgsmÃ¥l undervejs. Det gÞr det nemmere og mere trygt at handle online. Vi udvÊlger lÞbende nye trends og praktiske produkter, som vi selv kan stÃ¥ inde for, og samarbejder kun med nÞje udvalgte leverandÞrer. Vores sortiment er derfor baseret pÃ¥ varer, vi selv ville bruge derhjemme. Bag Next Trend stÃ¥r et dedikeret team, der hver dag arbejder for at give god service, hurtig levering og en tryg kÞbsoplevelse. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ vores kunders tillid og glÊder os til at byde dig velkommen hos Next Trend.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

7件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg har vÊret super glad for at handle

Jeg har vÊret super glad for at handle med Fun Shopping, nu Next Trend. Men det har Êndret sig efter de har fået nyt personale. Havde en defekt vare, skulle sende den retur, sendte til pakke shop, da andet ikke blev oplyst. Fik så en besked fra dem at den kunne de ikke hente, så den skulle retur til mig og så sendes direkte til dem. Det undrede jeg mig over og tog fat i GLS, som fortalte at de sagtens kunne hente den selv. Det ville de ikke, så det endte med at jeg fik pakken retur og smed den ud.
Da de “gamle” medarbejdere var der, var der aldrig problemer med reklamationer.

Nu handler jeg kun hos Shoppingbag.dk Danmarks bedste live 😊

2026幎3月18日
Next Trend ロゎ

Next Trend からの回答

Tak for din anmeldelse og fordi du har handlet hos os tidligere. 🙂

Vi er selvfÞlgelig Êrgerlige over, at din oplevelse med reklamationen ikke har vÊret god.

Når varer returneres, skal de sendes direkte til vores lager, da vi ikke har mulighed for at afhente pakker i pakkeshops. Derfor er det også årsagen til, at pakken blev sendt retur til dig.

Da varen efterfÞlgende er blevet smidt ud, har vi desvÊrre ikke haft mulighed for at behandle reklamationen.

Vi vil altid gerne blive bedre og tydeligere i vores kommunikation, og derfor tager vi naturligvis denne situation til efterretning.

Next Trend

Bredt udvalg af varer.

Her er der et bredt udvalg af gode varer.
Det kan vÊre alt fra rengÞringsmidler, til potter og pander, vaser eller powerbanks.
God og hurtig levering. Alt er forsvarligt pakket ind.
Hurtig og god service, hvis der mod forventning skulle vÊre en reklamation.

2026幎3月17日

Deres Lives er super hyggelige

Deres Lives er super hyggelige. SpÊndende produkter. God kvalitet. Systemet under live Er let og enkelt. Kundeservice er helt i top, hvis nu noget er i stykker bliver det byttet Þjeblikkeligt. Jeg er så heldig at kunne hente på lageret og servicen og stemningen blandt personalet er bare rigtig god og hyggelig

2026幎3月9日
自発的なレビュヌ

At handle hos Next-Trend.dk er både

At handle hos Next-Trend.dk er både smart og fordelagtigt for dig som kunde. Her får du meget for pengene – priserne er ofte lavere end mange andre steder, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Sortimentet er bredt, så du kan finde noget for enhver stil og lejlighed, og det er nemt og bekvemt at shoppe direkte fra deres hjemmeside.

2026幎3月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。