God kundeservice
Andreas & co har rigtig et fint produkt med super kundeservice.
Hos NextSign hjÊlper vi virksomheder med at gÞre arbejdet med dokumenter, kontrakter og underskrifter meget nemmere. Vores platform gÞr det muligt at sende dokumenter til digital underskrift, oprette smarte formularer og automatisere hele dokumentflows â alt sammen med fokus pÃ¥ sikkerhed, brugervenlighed og fleksibilitet. Vi henvender os primÊrt til smÃ¥ og mellemstore virksomheder, men vores lÞsning fungerer lige sÃ¥ godt for stÞrre organisationer. En af vores stÞrste fordele er vores gennemsigtige prismodel: Det er gratis at bruge alle funktionerne, og du betaler kun for de kreditter, der bliver brugt, nÃ¥r en underskrift gennemfÞres. Det betyder, at du slipper for abonnementer, bindinger og skjulte gebyrer â du betaler kun for det, du bruger.
Boller Slotsvej 17, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
Andreas & co har rigtig et fint produkt med super kundeservice.
Nextsign er en virkelig brugervenlig lÞsning. OpsÊtningen var nem, systemet fungerer stabilt og servicen er helt i top. Kan klart anbefales!
Siden er ikke helt intuitiv - der er mange ting man skal klikke af hver gang man sender et dokument. Kunne vÊre rart at man kunne vÊlge "default" istedet.

Nextsign ããã®åç
Som platform for en mellemstor virksomhed med moderat behov for elektroniske underskrifter er lÞsningen med at betale pr. underskrift frem for et fast abonnement en meget bedre Þkonomisk lÞsning.
Platformen er samtidig super simpel og intuitiv at anvende.

Nextsign ããã®åç
Super nemt og giver virkelig et godt overblik over status på sagen.
Jeg er meget tilfreds med brugen af sitet og kommer helt sikkert til at fortsÊtte med at benytte det.

Nextsign ããã®åç
Nextsign giver os, som små virksomheder, mulighed for, til fornuftig pris og på en meget let måde, at sende dokumenter til digital underskrift.
Super nemt system. Tak for jer.

Nextsign ããã®åç
Virkelig godt koncept for foreninger og små virksomheder
Vi er en lille forening som har brug for at få underskrevet kontrakter ind imellem. At sende kontrakterne på mail har vi en dårlig statistik på, men med Nextsign bliver alle kontrakter underskrevet og returneret. Vi bruger at sende linket til underskrift på både mail og sms.

Nextsign ããã®åç
Fungerer super enkelt og godt at det er service som kan kÞbes i forhold til faktisk forbrug

Nextsign ããã®åç
Nemt tilgÊngelig program - brugervenligt - super god og hurtig support. Kan helt klart anbefales.

Nextsign ããã®åç
Jeg er ikke en Þrn i weblÞsninger, men det tog mig kun ganske få minutter at finde rundt på siden og forstå, hvordan jeg udsender mine ansÊttelseskontrakter til alle medarbejdere.
Overskuelig opbygning og virkelig god lÞsning

Nextsign ããã®åç
Meget nemt og ekstrem god service - kan varmt anbefales