De stoel die we hadden besteld had helaas een constructie fout, echter verliep het contact met de klantenservice heel soepel. Ze reageerden erg snel en behulpzaam, toen bleek dat de fout helaas niet t... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Naar meermaals contact te hebben opgenomen met die bedrijf: via mail, via chat en via de contactpagina krijg ik geen enkele respons op het toegestuurd krijgen van een retourlabel voor het terugzenden... もっと見る
Ja kan gebeuren, aan/uit schakelaar van elektrische haard had het begeven na ruim een jaar, kan gebeuren. NiceGoofz regelde het perfect! We kregen een nieuwe haard. Geen gezeur, gewoon perfect gerege... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Nuvido ontdek je een complete online winkel voor huis, tuin, sport, kinderen en huisdieren. Onze webshop staat voor kwaliteit, stijl en gebruiksgemak. Van meubels die jouw interieur sfeer en comfort geven tot tuinartikelen die ieder seizoen gezelligheid en functionaliteit brengen – bij ons vind je het allemaal overzichtelijk bij elkaar. Voor sporters bieden we een ruime keuze in halterbanken, dumbbells, halters en fitness steps die thuis trainen eenvoudig maken. Huisdieren genieten van comfortabele manden, stevige krabpalen, praktische voerbakken en leuk speelgoed. Voor kinderen hebben we veilige meubels, buitenspeelgoed, fietsjes en educatieve spellen die bijdragen aan speelplezier en ontwikkeling. Wat je ook zoekt – een nieuwe loungeset, een praktische opbergkast, sportartikelen voor thuis of een krabpaal voor je kat – bij Nuvido bestel je eenvoudig online. Met scherpe prijzen, gratis verzending, snelle levering en 30 dagen retour combineer je gemak en zekerheid. Zo wordt winkelen bij Nuvido niet alleen praktisch, maar ook inspirerend.
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Produkt gekocht service waardeloos
Produkt gekocht. Kwam kapot aan. Contact gezocht. Telefonisch slecht bereikbaar. Via de mail erg traag.
Uiteindelijk werd ik gebeld dat ik een nieuwe kreeg. Dit is er nooit gekomen. Beweerde dat er een pakket was opgestuurd en dat ik die geweigerd had. Terwijl ik niet thuis was.
Uiteindelijk omdat ik contact bleef zoeken waren ze me veux. Hebben ze de opdracht geannuleerd.
Koop hier niets meer. Service van 'lek me vestje'.
Staande vloerlamp voldoet prima
Staande vloerlamp besteld. Snelle levering. Duidelijke montage-instructies. Eenvoudig te monteren. Stevige en goede kwaliteit materiaal. Zelfs een enkel reserve onderdeeltje bijgeleverd.
Klantgerichtheid is punt van aandacht
Gekochte product was helaas van slechte kwaliteit. Dit kan gebeuren maar service was in eerste instantie ondermaats. Onze klacht werd niet serieus genomen.
Update: na enige tijd heeft de verkoper het juiste gedaan door het geld terug te storten.

Nuvido.nl からの回答
Nog nooit zo'n waardeloze kwaliteit…
Nog nooit zo'n waardeloze kwaliteit t.o.v. prijs meegemaakt. Kunst theelichtjes waarvan de meeste het niet doen, niet reageren op de bijgeleverde afstandsbediening en met slechte batterijtjes. Niet doen dus!!!!
Betrouwbaar bedrijf, prettige klantenservice.
Ik heb het pakketje is nu ongeveer 2 weken geleden teruggestuurd, maar ik heb nog geen geld terug gehad. De klantenservice is wel qua communicatie vriendelijk, maar zonder geld terug kan ik niet eens een nieuwe boom kopen. Achteraf bleek het niet aan NiceGoodz te liggen maar aan de drukte bij post NL, dus mijn ervaring met NiceGoodz was niet slecht, de retour zending is bij hun zsm verwerkt en het geld geretourneerd.
Top service!
We hadden een probleem met een geleverd product dit werd netjes en snel afgehandeld
vloerlamp…
Er waren wat problemen met een vloerlamp, na contact direct een nieuwe toegestuurd gekregen en de oude hoefde niet retour. Dit is SERVICE met hoofdletters.
Geweldig bedrijf ga hier zeker vaker iets bestellen!
Bestelling gedaan ging iets fout met…
Bestelling gedaan ging iets fout met leveren mail gestuurd zelfde dag nog opgelost top service!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。