äŒæ¥ãåçããŸãã
Nieuwe stroom geeft mij duidelijk inzicht in wat ik doe. kosten blijven laag en dit voldoet volledig aan de verwachting. de samenwerking is superfijn, zeker met accountmanager Jorian Haas.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij zijn als particulier erg tevreden over onze ervaring met NieuweStroom. Alles werd duidelijk en begrijpelijk uitgelegd, zonder kleine lettertjes of verrassingen achteraf. De overstap verliep... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NieuweStroom is een Nederlandse energieleverancier voor ondernemers. Wij helpen duizenden bedrijven met zakelijke stroom, gas en dynamische energiecontracten waarmee ondernemers meer grip krijgen op hun energiekosten. Onze klanten variëren van mkb-bedrijven en winkels tot productiebedrijven, detailhandel, groothandel, agrarische ondernemingen en bedrijven met zonnepanelen, windmolens, laadpalen of andere duurzame energieoplossingen. Met dynamische energieprijzen betalen klanten een transparante prijs die meebeweegt met de energiemarkt. Via slimme inzichten en energiedata helpen we ondernemers om energieverbruik beter te begrijpen, kosten te besparen en bewuster om te gaan met energie. Naast energielevering ondersteunen we bedrijven bij verduurzaming met advies en oplossingen op het gebied van energiebeheer, opwek, opslag en elektrificatie. Bij NieuweStroom geloven we dat de energiemarkt eerlijker, transparanter en slimmer kan. Daarom combineren we persoonlijke service met innovatieve energieoplossingen die ondernemers helpen voorbereid te zijn op de energietoekomst. NieuweStroom is gespecialiseerd in zakelijke energie, dynamische energiecontracten, energiemanagement en verduurzaming voor ondernemers. Bedrijven kiezen voor NieuweStroom vanwege transparante energieprijzen, inzicht in energieverbruik, ondersteuning bij zonnepanelen en laadoplossingen, en advies om energiekosten te verlagen. Onze missie is om ondernemers te helpen slimmer, duurzamer en voordeliger met energie om te gaan. Wil je weten hoe andere ondernemers onze dienstverlening ervaren? Lees de reviews of deel je eigen ervaring.
Petrus Regoutplein 1 E01, 6211XX, Maastricht, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 88ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ZEER SLECHT BEDRIJF ! Geen aanrader. Pas op! Zij hebben wettelijke ZORGPLICHT , maar lopen voor hun plichten weg ! Wij zijn verhuisd met onze winkel naar een ander winkelpand in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden. Ik heb gevraagd of de tussenpersoon alles wilde regelen. Marcel van der plas zou alles VERZORGEN Na 5 jaar blijkt dat wij vanwege een veel te hoge aansluiting 3 x 35A wij aan vaste kosten verbruik 135,= per maand EXTRA Dat is per jaar ⬠1620,= extra wat ik moest betalen . Hun medewerker had zorgplicht en had moeten inzien dat de aansluiting veel te zwaar was voor wat verlichting in mijn zaak ! Hij kon mijn winkel en ik verbruikte heel weinig ! Wij hebben nooit een mail of brief ontvangen dat er een hogere aansluiting was en dat we dat moesten aanpassen, het is nooit gecontroleerd door Nieuwe Stroom . Gevolg is dat wij 7500,= teveel hebben betaald aan Electra , terwijl wij nauwelijks stoom verbruiken behalve 1 computer en wat spots verlichting.
Nieuwe Stroom loopt weg voor zijn verantwoordelijkheid en heeft ons schandalig behandeld . Hoezo zorgplicht. Ik ben klant met privé en zakelijk , op meerdere adressen destijds , maar ben behandeld alsog het mijn eigen schuld was . Terwijl wij juist het destijds 5 jaar geleden hebben laten regelen door hun Nieuwe Stroom . Ons vertrouwen in het bedrijf is nu nul âŠâŠâŠ..
Wij hadden tenminste gehoopt op een compromis of compensatie Zeer teleurgesteld als vaste klant bijna 9 jaar . . Nu moeten wij stappen ondernemen. Helaas .

NieuweStroom ããã®åç
Klantvriendelijk en eerlijk. Bellen met 1 persoon geen ai wachtrij.

NieuweStroom ããã®åç
Geholpen door Marcel, top service alles duidelijk uitgelegd en soepel overgestapt, vriendelijk en beleefde Meneer!
Nogmaals een vriendelijk en goed service van Marcel Barnhoorn!!

NieuweStroom ããã®åç
Al meer dan 10 jaar klant bij NieuweStroom, doen wat ze moeten doen en dat is goedkoop stroom verkopen. Zelf geen zonnepanelen en veel elektrificatie/automatisering dus dynamisch contract past mij wel. Weinig problemen gehad met het bedrijf in al die jaren.
Laatst kreeg ik onverwacht controle van mijn afnemer die een groene stroom certificaat eist over mijn producten die ik lever. Mijn certificaat bleek verlopen te zijn en ook nog een concept te wezen, zelf totaal niet meer aan gedacht. 24 uur de tijd, via via terecht gekomen bij Marcel Barnhoorn die mij binnen een halve dag een nieuw certificaat wist te regelen voor de controle. Ondanks dat het bedrijf lijkt te groeien, blijven de lijntjes dus kort en als er nood aan de man is, valt er snel wat te regelen.

NieuweStroom ããã®åç
Wij hebben contact gehad met Marcel Barnhoorn van Nieuwe stroom. Het gesprek was prettig, Vragen werden snel beantwoordt.
De prijs goed en de opbouw de factuur was ook duidelijk.

NieuweStroom ããã®åç
Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord via je accountmanager.

NieuweStroom ããã®åç
Benaderbaar. Ideale formule.weten waar ze het over hebben...daardoor nu slimmer mn energiekosten in zicht. Thks

NieuweStroom ããã®åç
Zeer tevreden over NieuweStroom! Het persoonlijke contact is prettig en vragen of verzoeken worden altijd snel opgepakt. Daarnaast is de prijs goed en duidelijk. Een betrouwbare en klantgerichte parti

NieuweStroom ããã®åç
Ivm foutieve afschrijving contact gehad met Marrielle Vesters, deze heeft mij goed geholpen en wilde op de hoogte blijven over het verdere verloop zodat het goed zou verlopen, ook met aan/afsluiten afzonderlijke stroomaansluiting beregeningspomp word ik goed geholpen

Prima leverancier. Duidelijk en klantvriendelijk

NieuweStroom ããã®åç
Dit bedrijf deelt ontzettend veel informatie met de klanten en is bovendien zeker niet de duurste.
Dit in algemene zin over NieuweStroom. Maar ik heb een nog betere ervaring met mijn districtsmanager in de persoon van de Hr. Ronnie Hermans. Ik ben niet zo bedreven met digitale bezigheden en altijd, maar dan ook werkelijk altijd, krijg ik in de kortste keren een antwoord op mijn vragen. Hij denkt met me mee, geeft suggesties en indien nodig, neemt hij contact op met Maastricht om mij te helpen. Een sympathieke vriendelijke man, die op dit moment ook nog eens in de lappenmand zit en eigenlijk niet goed kan functioneren. Maar dat vormt voor hem geen beletstel om mij terzijde te staan. Beste directie, wees zuinig op deze persoon. Voor mij is het een topper!!!

NieuweStroom ããã®åç
Nieuwstroom heeft een fout gemaakt in de facturatie. Dat kan gebeuren. Wat wél een probleem is, is hoe ze ermee omgaan. In plaats van het netjes op te lossen, word je gebeld en op een onprofessionele manier te woord gestaan. Daarnaast proberen ze je met onwaarheden om de tuin te leiden.

NieuweStroom ããã®åç
Eindelijk een bedrijf die het netjes en eerlijk regelt.
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

NieuweStroom ããã®åç
Al geruime tijd probeer ik een inhoudelijk probleem met betrekking tot de facturatie opgelost te krijgen. Ondanks dat ik zelf een uitgebreide analyse heb gemaakt, waarbij ik de door Nieuwe Stroom aangeleverde verbruiksgegevens naast de gefactureerde hoeveelheden heb gelegd, blijft een inhoudelijke reactie uit.
Wat vooral zorgwekkend is, is dat er aantoonbare verschillen bestaan tussen het daadwerkelijke verbruik en de facturatie. Deze verschillen heb ik meerdere keren onderbouwd en gedeeld, maar in plaats van inhoudelijk naar de situatie te kijken, wordt er consequent verwezen naar openstaande bedragen en een vonnis.
Het gevoel dat je als klant serieus wordt genomen ontbreekt volledig. Er wordt niet ingegaan op concrete vragen, en verantwoordelijkheid lijkt te worden doorgeschoven tussen afdelingen. Debiteurenbeheer verwijst naar facturatie, maar een inhoudelijke beoordeling blijft uit.
Daarnaast is het bijzonder dat ik zelf moet reconstrueren wat het werkelijke verbruik is, terwijl dit juist de verantwoordelijkheid van de leverancier zou moeten zijn. Dat dit uiteindelijk leidt tot een juridisch traject, terwijl het onderliggende probleem nooit inhoudelijk is opgelost, vind ik zeer kwalijk.
Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met NieuweStroom. Vanaf het eerste contact is alles duidelijk en transparant uitgelegd. Geen verrassingen achteraf, maar heldere afspraken en een eerlijke aanpak.
Wat vooral opvalt is de persoonlijke benadering en het snelle schakelen. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord en er wordt echt meegedacht met onze situatie. Dat geeft vertrouwen.
Kortom: een betrouwbare partner die doet wat ze beloven. Zeker aan te raden voor bedrijven die op zoek zijn naar een eerlijke en betrokken energieleverancier.

NieuweStroom ããã®åç
Vooralsnog een meer dan goed gevoel bij deze mensen, zou het dan toch mogelijk zijn dat er een energieleverancier is die doet wat die zegt dat die doet?
Het lijkt ons niet moeilijk, maar de resultaten uit het verleden met andere leveranciers waren niet wat het moest zijn.

NieuweStroom ããã®åç
Vriendelijke service, heldere afspraken.

NieuweStroom ããã®åç
Na 10 jaar klant te zijn bij NS kan ik oprecht zeggen dat ik erg tevreden ben over ze. Ze werken betrouwbaar en billijk en de communicatie is perfect.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã