äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Nijmegen Airco staan wij garant voor hoogwaardige airconditioningoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe airco-installatie, professioneel onderhoud of een snelle reparatie, wij zorgen voor een efficiënte en duurzame oplossing. Met jarenlange ervaring in de aircobranche leveren wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en de specifieke eigenschappen van uw woning of bedrijfspand. Wij werken uitsluitend met A-merk airconditioners en hanteren de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze deskundige monteurs bieden vakkundig advies en installatie, zodat u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen. Daarnaast helpen wij u met energiezuinige oplossingen die bijdragen aan een lagere energierekening en een duurzamer leefklimaat. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij streven naar een uitstekende service, transparante communicatie en eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. Onze klanten waarderen ons om onze snelle service en deskundige aanpak. Bent u op zoek naar een betrouwbare airco-specialist in Nijmegen? Neem contact op met Nijmegen Airco en ervaar het gemak van een perfect geklimatiseerde ruimte!
é£çµ¡å
Kerkenbos 1037, 6546 BB, Nijmegen, Gelderland, ãªã©ã³ã
- +31246690344
- klantenservice@nijmegenairco.com
- nijmegenairco.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
laatst in de woonkamer koelt hij groteâŠ
laatst in de woonkamer koelt hij grote ruimte goed zonder moeite
De monteur bleef kalm toen ik nog eensâŠ
De monteur bleef kalm toen ik nog eens vroeg hoe de timer werkte.
Milieuvriendelijk Advies Zonder Moeilijke
milieuvriendelijk advies zonder moeilijke uitleg
Hij Tilde Mijn TV
hij tilde mijn tv meubel mee terug naast muur terwijl broer kabels vasthield beetje krom maar goed
Ze legden uit hoe ik garantie kanâŠ
Ze legden uit hoe ik garantie kan gebruiken als er iets is
voor de kwaliteit die geleverd werdâŠ
voor de kwaliteit die geleverd werd vond ik de prijs verrassend laag dat voelde eerlijk en betaalbaar
Ik hoefden nergens aan mee te werken
Ik hoefden nergens aan mee te werken, alles werd geregeld.
partner vond dat ze voorbereid kwamenâŠ
partner vond dat ze voorbereid kwamen en gratis een check aanboden
ze keken samen met ons naar de besteâŠ
ze keken samen met ons naar de beste plek zonder in onze no-go zones te komen
toen de kat voor de aircobox gingâŠ
toen de kat voor de aircobox ging liggen stopte hij gewoon even en wachtte tot ze weg liep echt geduld
we hebben 'm op de babykamer latenâŠ
we hebben 'm op de babykamer laten plaatsen en hij koelt zacht en zonder lawaai, heel blij mee
Hij Gaf Goed Advies En Zorgde Ervoor...
hij gaf goed advies en zorgde ervoor dat het niet alleen boven maar ook beneden prettig koel blijft
Helder en praktisch over energie-efficientie
duidelijke toelichting over energie- efficientie, heel nuttig en praktisch
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ