Zeer teleurstellende ervaring met WIMAâŠ
Zeer teleurstellende ervaring met WIMA Airconditioning
Na een installatie van ruim â¬3.000 had ik verwacht op service en fatsoenlijke garantie te kunnen rekenen, maar niets bleek minder waar.
De condenspomp van mijn airco heeft vanaf het begin nooit goed gefunctioneerd. Al in 2019 meldde ik lekkageproblemen en schade aan de muur. Er werd destijds wel een poging gedaan tot herstel, maar structureel is het probleem nooit verholpen. Nu, vijf jaar later, is de pomp volledig defect en opnieuw lekt het apparaat â met natte muren als gevolg.
Wat bijzonder frustrerend is: ondanks dat de klacht al vanaf het begin speelt en dus structureel van aard is, beroept WIMA zich op het verlopen van de garantietermijn. Men verschuilt zich achter het feit dat ik âniet tijdig heb gemeldâ, terwijl mijn e-mails het tegendeel bewijzen. Er is simpelweg nooit fatsoenlijk gehandeld of opgevolgd.
Er wordt nu zonder enige coulance een nieuwe pomp aangeboden, maar alleen tegen een hoge prijs. Geen enkele vorm van verantwoordelijkheid voor een ondeugdelijk geleverd product.
Voor mij is dit een bedrijf dat niet achter zijn werk staat, zijn klanten laat zitten zodra de factuur betaald is, en communicatie afdoet met standaardverhalen over garantievoorwaarden. Een duurzame oplossing of klantgericht denken ontbreekt volledig.
Ik raad WIMA Airconditioning ten zeerste af. Service stopt bij de verkoop.