SÞd, tryg og arbejdsom. Jeg fik hjÊlp til flytning fra NÞrrebro til BrÞnshÞj. Jeg har igennem hele processen fÞlt mig tryg. Vi havde flere ting, end hvad jeg lige troede, sÃ¥ vi mÃ¥tte kÞrer t... ãã£ãšèŠã
Super god oplevelse! Jeg flyttede til HolbÊk fra Amager, og Ryan og hans makker var supergode. Det blev en rigtig lang dag, men de var professionelle til det sidsteð€© âŠ og selvom jeg var nÞdt til... ãã£ãšèŠã
Vil IKKE anbefale Ninja Flyt. EfterforlÞb IKKE eksisterende og helt vildt useriÞst!!! Under flytningen gav jeg Ryan besked om mine store dyre malerier som var pakket godt ind, at de skulle passe s... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en super god oplevelse med Ninjaflyt! Hele processen fra booking til selve flyttedagen var nem og professionel. De kom til tiden passede godt pÃ¥ mine ting og arbejdede virkelig hurtigt uden... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fra vores hovedsÊde i BrÞndby varetager ninja flytte og Transport alle former for kÞrsel. Vi samarbejder med speditÞrer, kurérselskaber og flytteforretninger i hele verden om at lÞse små og store logistik-, opbevarings-, B2C- og pick and packopgaver.
vallensbÊkvej 46, 2605, brÞndby, ãã³ããŒã¯
- kontakt@ninjaflyt.dk
- ninjaflyt.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Igen perfekt hurtig flytning...
Igen perfekt hurtig flytning...
Utrolige rare og dygtige...
Ved hvad de gÞr og passer på dine ting...
Kan kun på det varmeste anbefale Ninjaflyt.....
Ved venlig hilsen og en stor tak...
Lars Nielsen, SorÞ
Skjult kÞrselsgebyr og ikke fair service
Kan ikke anbefale og er skuffet. Ved bestilling forklarede jeg flyttesituationen på mail. Tingene skulle flyttes ud på en parkeringsplads og derefter op på 2. Sal et stykke hen. Jeg spurgte flere gange, om man kunne regne med 2 timer. Han sagde ja, og fik det endda bekrÊftet på mail med en pris på 1500 kr. Ryan havde dog ikke givet beskeden videre til sine flyttemÊnd, og de blev meget overraskede over at tingene skulle bÊres et stykke ud og op. Det endte med at tage 3 timer i alt. Det går jo nok, men jeg endte med at komme af med 3000 kr for 4 timer i stedet i alt, da jeg åbenbart også skulle betale for kÞrsel tilbage til KÞbenhavn fra Trekroner. Dette var jeg IKKE blevet informeret om og det stod overhovedet ikke tydeligt i betingelserne. Så selvom der reklameres med "ingen skjulte gebyrer, kan man ikke regne med det. Udover det har de lavet et hak I en ny vÊg og Þdelagt bagsiden af mit skab. Jeg har flere gange skrevet til Ryan om hvornår det kan fikses, men han har stoppet med at svare mig. Generelt virkelig trÊls flytteoplevelse.
Kanon service
Ikke mindst var de punktlige - kom til tiden. Varetog mine mÞbler med omhu og betÊnksomhed.
De var imÞdekommende og hÞflige og jeg vil klart anbefale Ninjaflyt til andre.
Alt fungerede upåklageligt
Alt fungerede upåklageligt og der blev passet rigtig godt på mine ting. Dertil en rigtig god pris for flytningen
Super Godt Flyttefirma
Jeg har brugt Ninjaflyt i forbindelse med 2 flytninger i alt. Super flinke og fleksible flyttefolk, der også er gode til at pakke, vÊrdifulde ting godt ind. Habi og hans folk er super professionelle og jeg har vÊret super tilfreds både med prisen og serviceren samt det endelige resultat af de 2 flytninger. I forbindelse med en flytning, er de også hurtige til at svare på mails, og opkald samt at skrÊddersy og tilpasse flytningen efter ens personlige Þnsker og prÊferencer.
Jeg kan helt klar anbefale dem, hvis du gerne vil have et professionelt flyttefirma, til en god pris.
Jeg havde en super god oplevelse medâŠ
Jeg havde en super god oplevelse med Ninjaflyt. Virkelig sÞde og ordentlige flytte flyttemÊnd, der passede rigtig godt på mine ting. Og rigtig god pris
Super service og hårdtarbejdende folk
Ninjaflyt hjalp os med at flytte fra Ãsterbro til Gladsaxe d. 8.10.2022.
Forud for flyttedagen var Ninjaflyt super hurtige til at besvare mails vedr. både tilbud og spÞrgsmål, god service. De kom til tiden og var behjÊlpelige med at pakke mÞbler og andre store ting ind i plastfolie og tÊpper for at undgå skrammer.
De to flyttemÊnd var meget venlige, hjÊlpsomme og ikke mindst arbejdssomme. De knoklede lÞs og spildte ikke tiden. Vi havde en stor sofa, som det lykkedes flyttefolkene at få presset ned ad vores meget smalle kÊldertrappe, hvilket gav en ekstra stjerne i bogen.
Vi er fuldt ud tilfredse og vil til enhver tid anbefale Ninjaflyt til andre, som skal flytte.
Ãrligt og omhyggeligt flyttefirma.
Vi bestilte 2 flyttefolk til at flytte for os i dag.
De ankom til tiden og leverede en virkelig god service. Herunder blev sarte flader viklet ind i både tÊpper og plast, så der ikke sker noget under flytningen.
Jeg kunne se at de arbejdede professionelt og var på intet tidspunkt nervÞs for resultatet.
Da vi skulle afregne var det igen iorden, aftalt tid x aftalt timepris.
Jeg kan varmt anbefale Ninja flyt.
Super good company
Super competent, friendly, polite and helpful guys. Ryan was always fast to reply emails with our questions prior to the moving day. Even though we hired on an hourly basis they were super fast. Shout out to Marian, Jonas and Jawad who made our moving day much less stressful.
Perfect
Perfect! Very nice People and they moved all our 110 m2 without any damage at all. Price was very fair and also great comparing to the alternative offers I got. My best recommendations!

Ninjaflyt ããã®åç
Super flytning til en god pris.
Rayan og Team i alt en rigtig god job
Rayan og Team i alt en rigtig god job. SÞde flyttemÊnd der var effektive og i godt humÞr. De pakkede tingene godt ind og sikrede mÞbler godt i vognen. De arbejde hele tiden på trods af at jeg flyttede fra 4 sal (ikke elevator). God kontakt med deres base sikrede at jeg vidste hvornår de kom og at holdet passede til opgaven. De kan roligt benyttes og de får hermed min anbefaling.
Alt for dyrt :(
SÞde flyttemÊnd, der passede godt på mine ting, men desvÊrre en alt, alt, alt for dyr flytning for mit vedkommende. Jeg kom af med lidt over 8.000 kr for at flytte et vÊrelse + nogle ekstra ting fra kÊlderrum til kÊlderrum.
- FlyttemÊndene flyttede i cirka tre kvarter, hvorefter de gik ned og holdt pause. De holdt flere halvlange pauser, selvom det var relativt lidt der skulle flyttes.
- De spurgte om der skal komme en mere - så ville det gå hurtigere og dermed bliver ca samme pris. Men det ender alligevel med at tage virkelig lang tid. Cirka 7 timer (det skal dog siges de også hjalp med at skille et skab ad).
- De bogstaveligt talt smed alle mine ting ind i kÊlderrummet, så de nu ligger hulter til bulter.
- Jeg forsÞgte at guide dem så de vidste hvad der skulle i kÊlderen og hvad der skulle i lejligheden, men flere gange kom de slÊbende op på 4. sal med ting som skulle have vÊret i kÊlderen.
SÞde og rare, men bare virkelig Þv at skulle af med så mange penge for en relativt lille flytning. Jeg kan hÞre i min omgangskreds at de har givet allerhÞjst 3000,- for samme stykke arbejde.
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Alt i alt en rigtig god oplevelse. SÞde flyttemÊnd der var effektive og i godt humÞr. De pakkede tingene godt ind og sikrede mÞbler godt i vognen. De arbejde hele tiden på trods af at jeg flyttede fra 4 sal. Alt i alt en rigtig god oplevelse på dagen og god kontakt med deres base sikrede at jeg vidste hvornår de kom og at holdet passede til opgaven. De kan roligt benyttes og de får hermed min anbefaling.
Ryan og hans team gjorde en super godâŠ
Ryan og hans team gjorde en super god indsats. De passede rigtig godt på tingene og arbejde hårdt. Vi var meget tilfredse. Helle og Jacob
Virkelig effektive og gode flyttemÊnd
Virkelig effektive og gode flyttemÊnd. Også god pris og godt humÞr, og de pakkede tingene pÊnt ind. Dem kan man roligt hyre. Mvh. Ebbe
Good service
Good service, they took good care of my furniture.
Excellent and efficient service
Excellent and efficient service, very professional, and they know how to take care of my furniture. Highly recommended
Super oplevelse
Super oplevelse. De tog sig rigtig godt af vores ting og flyttede med et smil. En klar anbefaling!
Advarsel
12 timer for en 4 vÊrelset lejlighed. Efter en beskrivelse af vores ting og flyttekasser, sender han en meget lille flyttebil så det krÊver 3 ture mellem lejlighederne som ligger 10 min fra hinanden. Og min far vÊlger og tage vores tv med i hans bil som de bar ned i hans bil og op i den nye lejlighed. Jeg har nu set da det skulle op at de har trykket skÊrmen ind oppe i hjÞrnet. Efter at have snakkede med ham og min far fik skylden da det ihvertfald ikke kunne vÊre dem da de ikke har kÞrt med det. De har lavet 2 hakker I min senge gavl, senge skufferne som var hvide er grå da de ikke var pakkede ordentligt ind. Min kommode er flÊkket på foden. Mit sofa bord er total skadet. 11000 kr kostede det mig og en masse Þdelagte ting.
Og nej havde ikke 110 flyttekasser eller 130 sÊtte. TÊlle kan i så hellere ik.

Ninjaflyt ããã®åç