Heb 3 weken geleden n bestelling gedaan Tot nog toe niks ontvangen of gehoord ook niet na t invullen van t contact formulier . Kan verder geen gevend vinden hoe contact met ze te krijgen Heb geko... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wat een vreselijke teleurstelling en nog super duur spul ook 2 x proef op de som samen met mijn zoon aan de gummies wij wilde allebei 5 kilo kwijtraken we eten al gezond en bewegen veel maar het ext... ãã£ãšèŠã
Het zijn hele dure gummies. Er wordt door diverse aanbieders van dit soort KETO producten van alles beloofd maar daar komt niets van terecht. Het is regelrechte oplichting. Potje voor 30 dagen in... ãã£ãšèŠã
iedere dag bakken vol opdringerige schijtmails. Ik delete alles maar het komt maar niet in ongewenst terecht. De regering of microsoft moet zulke mensen is opsporen en vervolgen!! Ze doen het omdat n... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wat is dit voor achterlijk mailbeleid?
Ik krijg net zoals veel anderen hier minstens 10 mailtjes PER DAG. Hoe denken ze dat dit werkt? Door deze mailtjes heb ik nu al een schijthekel aan dit bedrijf en ik ken ze nog geen eens.
Spammers tot en met!!!!!ð¡
Spammers tot en met! Schijtziek word je ervan! Elke dag weet niet hoeveel mails van hunâŠ.Hou die rotzooi bij je svp!!!!ð€¬
Niets ontvangen
Niets ontvangen. Geld kwijt aan een stel oplichters
Ze mailen spam via een gmail-account
Ze mailen spam via een gmail-account. Reply's gaan naar een noreply-adres als je dit zelf niet aanpast.
Levering redelijk snel.
Levering redelijk snel.
Nu een maand na gebruik....werkt totaal niet.
1 voor het slapen... nou het smaakt prima maar daar houdt het op.
Voor snoep dus best prijzig
Niets ontvangenâŠ
Ik heb op 23 mei een bestelling gedaan en betaald. Heb geen bevestiging gekregen en tot nu toe geen levering.
Heel raar als je iets koopt dat je hier geen bevestiging van krijgt, het zou fijn zijn als wij niet voor niets betalen.
Als ik niets ontvang die ik aangifte!
Bestelling gedaan maar wordt niet geleverd.OPLICHTERS
Heb een bestelling gedaan maar nog steeds niets ontvangen.Verschillende mailtjes gestuurd maar ze reageren niet en krijg ook nog steeds mijn bestelling niet.
Denk nu zelf dat het grote oplichters zijn.
Als je een bestelling doet doe het dan niet op nl.ketoxplode.com dit zijn echt oplichters.
Tegenvaller
Had de gummies wel snel binnen. Ben nu ongeveer een maand bezig. De eerste pot al op.
Geen onsje afgevallen. Echt niet.
Ze zijn niet goedkoop, maar als je dan ook nog geen resultaat hebt valt het helemáál tegen
Geen resultaat!
Heb nu 1 pot op! Geen enkele ons of kilo. Nog 3 besteld. Dacht me lichaam moet wennen..2 de pot bezig..ook nog niet eens een gram. Veel water gedronken..Shakes en veel groente. Echt helemaal niks . En weer ben ik erin getrapt.
Kappen nou eens met spam mails
Ik doe maar even mee met mijn voorgangers, dood en doodziek wordt ik van dit bedrijf, Ik blijf alle mail adressen blokkeren en ze komen gewoon weer met een andere. Ik heb mezelf nooit ergens aangemeld, maar op de 1 of andere manier hebben ze mijn mail adres en wordt ik plat gebombardeerd met die mails van hun.
Besteld en betaald
Besteld en betaald, maar geen indicatie op een verwachte datum van levering. Ook geen antwoord/reactie op mijn email. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben!!!
kkr kkr kkr spam mails die niet verdwijnen
kkr kkr kkr spam mails die niet verdwijnen. Laat dit kkr "bedrijf" verdwijnen.
Ik krijg tientallen mails per dagâŠ
Ik krijg tientallen mails per dag zonder ooit interesse getoond te hebben. Ben het spuugzat! Waarom wordt dit bedrijf niet hard aangepakt? Afzender blokkeren lukt niet, de mails blijven maar komen via nieuwsbrief Blokker? Niet eens hun eigen echte mailadres dus. Dit is phishing en spam, stop ermee!!
Troep!
2 maanden elke dag 2 gummies genomen. Water gedronken en veel gewandeld. Geen eens 1 kilo kwijt! Werkt dus totaal niet
Tientallen mails per dag
Tientallen mails per dag. Blokkeren heeft geen zin, want dan komt er binnen een uur weer een nieuwe mail. Hoe kom ik hier in vredesnaam vanaf.
Nog nooit op de site geweest!
Nog nooit op de site geweest zoals anderen zeggen en krijg soms wel 5 mails achter elkaar van hun.... heb 34 mails in 1 week tijd ontvangen.. blokken heeft geen zin ( en kan gek genoeg ook niet bij hun?? )
Shitreclame in veelvoud
Ik ben al een tijdje bezig om alle shitreclame van dit bedrijf uit mijn mailbox te weren. Vandaag kreeg ik - na uitschrijfverzoek - desondanks vier e-mails. Een wereldwijde boycot zou mooi zijn.
Zelfde irritante ervaring alsâŠ
Zelfde irritante ervaring als hieronder. Tientallen mails per dag. Al weken. Aangifte doen van fishing.
Nou levering op tijd
Nou levering op tijd. Schijnbaar niet normaal. Heb 3 potten maar nu eerste, dus 30 dagen gebruik, leeg.
Niks afgevallen, eerste 2 weken nog niet echt probleem mee. Moet wennen, moet veel af, vanalles en nog wat. Eten gaat goed ,niet teveel aanpassen maar ook niet echt veel. Geen eetbuien of veel troep. Eet veel groentes maar doe ik altijd vooral nu veel tomaten ui komkommer paprika en zo. Zou toch denken dat er volgens alle beschrijvingen wat af zou zijn. Drink veel, ook al altijd, en oke niet echt alles gezond maar ook niet echt slecht. Ben wel erg klein en al wat ouder dus wonderen verwacht ik niet. Nou krijg ik dus ook niet. Soms zelfs idee dat ik eerder kilo eraan heb dus wat opletten weer.
Weet niet of ik nog verder ga. Smaakt zo erg zoet dat het eerste dagen zelf wat misselijk van werd.
Misschien toch een van die namaak producten maar heb dat na veel zoekwerk niet kunnen vaststellen. Nou ja veel geld lichter in iedergeval inplaats van kilo's.
Product is oplichting
Heb het product 1 maand gebruikt, volgens de gebruiksaanwijzing