Heb 3 weken geleden n bestelling gedaan Tot nog toe niks ontvangen of gehoord ook niet na t invullen van t contact formulier . Kan verder geen gevend vinden hoe contact met ze te krijgen Heb geko... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat een vreselijke teleurstelling en nog super duur spul ook 2 x proef op de som samen met mijn zoon aan de gummies wij wilde allebei 5 kilo kwijtraken we eten al gezond en bewegen veel maar het ext... もっと見る
Het zijn hele dure gummies. Er wordt door diverse aanbieders van dit soort KETO producten van alles beloofd maar daar komt niets van terecht. Het is regelrechte oplichting. Potje voor 30 dagen in... もっと見る
iedere dag bakken vol opdringerige schijtmails. Ik delete alles maar het komt maar niet in ongewenst terecht. De regering of microsoft moet zulke mensen is opsporen en vervolgen!! Ze doen het omdat n... もっと見る
Ik heb in juni 3 potten besteld
Ik heb in juni 3 potten besteld, geen 1 ontvangen. Met moeite een mail adres kunnen vinden. Ik kreeg 5 weken later, pas antwoord terug. In die mail stond dat de verzending is terug gestuurd, waarom weet ik nog steeds niet en zij zouden binnen 3 a 5 werkdagen het geld terugstorten. Zij hebben wel hele lange werkdagen, nu 3 weken verder. Nog steeds niets ontvangen. Dus bestel hier niets.
Produkten fungerar inte.
Produkten fungerar inte, har ätit i 3veckor, ingen vikt minskning.
Hur returnerar man denna produkt?:(
Ook ik dacht
Ook ik dacht: die pillen krijg ik dus nooit. Al 5 weken gewacht. Maar tot mijn verbazing kwamen ze opeens vanmorgen. Geen mail van hun o.i.d. Had geen idee. Zat bij een pakker wat mijn man gewoon in nederlaand had besteld. Nu alleen nog hopen dat ze werken.
Oplichting nep niet doen ze zijn alleen…
Oplichting nep niet doen ze zijn alleen maar goed in vervelende emails sturen
Ik heb mijn bestelling op 5 juli al…
Ik heb mijn bestelling op 5 juli al gedaan
En had het grote pakket besteld
Maar tot op heden vandaag nog niks ontvangen
Via iDeal betaald
Kan natuurlijk wel na het pakket fluiten
Mensen trap er niet in
🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Creating!! bought 3 bottles since 7 days and I…
I bought 3 bottles since 7 days and I didn't receive them! I didn't know that they are spam 😭😭😭
Beste mensen trap er niet in
Beste mensen trap er niet in, is allemaal nep / 4 weken intens gebruikt totaal niets van snacks zoetigheid gegeten , alleen maar gezonde voeding , en helemaal niets aan gewicht kwijt , dit is echt nep reclame .
Waarom moet ik per dag 10 tot 20 mails…
Waarom moet ik per dag 10 tot 20 mails van jullie krijgen in mijn junk folder. Stop hiermee en haal mij van jullie mailing list.
Het is onmogelijk om dit op te heffen.
Dus, ik wil er niks meer van zien
Blijven ongevraagd zo'n 20 mails per…
Blijven ongevraagd zo'n 20 mails per dag toezenden en helaas kun je je daarvoor natuurlijk niet afmelden.
Vuile dieven.
Vuile dieven.
Ik heb maar 2 potjes ontvangen ipv 5, zogezegd een voordeel. Hebben jullie die andere 3 zelf opgevreten?
Waarschijnlijk zal alleen mijn portemonnee vermagerd zijn met deze oplichters.
Ketoxplode sucks geen contact met bedrijf maar ik moet mn factuur betalen via Klarna die weinig doet. Denk dat t wel bekend is bij ze ..makkelijkste weg uiteraard. Zo vaak met ze gemaild
Waarom reageren jullie niet op de mail. Wilde in april al terugsturen in geval geen resultaat. Stom ja . Achteraf
Nu moet ik na zoveel mail factuur betalen bij Klarna. Die zeggen dat ze geweigerd hebben . Hmm...ik krijg geen bericht daarover van jullie.
Raar dat Klarna niets voor mij kan betekenen. Betalen of zoek t maar uit
Bestel vaak via Klarna betalen maar dat gaat niet meer gebeuren
Heb nog 2 facturen bij Maar dat zijn de laatste
Je word genaait waar je bijstaat en t ergste is ..heb er niet eens van genoten
Oplichting
Het is dat ik geen 0 sterren kan geven in opwelling gekocht zag te laat dat het oplichters zijn, meteen na aankoop geen bevestigingsmail,wilde ik het annuleren geen contactgegevens maar ik ben er mee bezich ik wil mijn geld terug, ik heb al aangifte gedaan. Mijn bank weet er ook van die zijn ook aan het uitvogelen wat deze rabobank aan het uitspoken zijn.
Continu Spam
Die Spam, het stopt nooit.....wat een k*tbedrijf. Hoop dat het heeeel snel omvalt
Niets besteld maar ik word niet goed…
Niets besteld maar ik word niet goed van hun spam. Regels aanmaken in Outlook helpt wel, dat is een tip.
Helaas ben ik ook hierin getrapt
Helaas ben ik ook hierin getrapt. Wilde de zending terugsturen maar krijg geen antwoord op mijn emails. Toch.moeten betalen via klarna. Echt oplichterij heb toch ingenomen 0.0kgs afgevallen!
ish company stop spamming like whaaat
ish company stop spamming like whaaat? you think people gonna end up buying aslong as u spam the ish out of them? grow up insallah you go bankrupt.
Één grote oplichterij
Één grote oplichterij. Krijg minimaal drie ongevraagde mailtjes per dag binnen. Elke keer plaats ik ze in mijn ongewenste mailbox zonder enige resultaat.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee, trap er niet in.
Snappen jullie nu echt niet waar jullie…
Snappen jullie nu echt niet waar jullie mee bezig zijn stug doorgaan met ongevraagde reclame te sturen zelf als het terug stuurt blijven jullie volhouden geweldig hoor
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。