Jag vill ge ett stort tack till Matilda på NLY MANs kundservice för en fantastisk upplevelse. Hon var otroligt hjälpsam, snabb i sin återkoppling och visade genuin omtanke i sitt bemötande. Matilda lö... もっと見る
企業が回答しました
Stort och trevligt utbud av kläder. Fick tyvärr skicka ett par skor på reklamation. Hanteringen av reklamationen får toppbetyg, god service med allt från kommunikation till hanteringstid. Med Mathilda... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte en bukse fra dette nettstedet, den passet ikke så jeg tenkte jeg kunne benytte meg av retur systemet. Men dette er laget for kompleks, følger ikke med returseddel i pakken og fikk ikke ti... もっと見る
企業が回答しました
Recension: Jag är väldigt nöjd med själva kläderna – kvaliteten är utmärkt, och de ser precis ut som på bilderna. Däremot var leveranstiden en total katastrof betalar extra för att få snabbleverans... もっと見る
企業が回答しました
NLYMAN är en av de ledande e-handelsföretagen inom manligt mode för unga män. Här hittar du ett brett sortiment med över 80 utvalda och välkända varumärken, såsom Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux och Que Sera Sera - för att nämna några få. In English: NLYMAN is one of the leading online retailers for young men’s fashion. Here you’ll find a wide selection featuring over 80 curated and well-known brands, such as Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux, and Que Sera Sera — to name just a few.
スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Virkelig god service!
Jeg købte en jakke og tog den i brug, og til min store ærgrelse kom den på halv pris få dage senere. Jeg tog kontakt til NLY MAN, og de gav mig halv pris på jakken med det samme, og refunderede differencen.
Virkelig god service når man i forvejen er fattig på SU 😄 Derudover var leveringen også super hurtig. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her!
Fattar ej alla negativa omdömen, har handlat från nlyman minst 5-10 gånger och alltid funkat, visst vissa gånger lite längre leveranstid än lovat men ändå en av mina favorit butiker. Aldrig haft problem med leverans eller retur.
Hurtig levering! Fantastisk med fri fragt og returlabel følger med i pakken, så retur er det nemmeste jeg nogensinde har prøvet!
Jeg købte d. 8/10 2018 et par converse til min kæreste, som skulle gives juleaften.
D. 14/11, bliver jeg i tvivl om størrelsen og skriver derfor til Nelly for at høre om muligheden for at returnere skoene efter d. 24/12.
Jeg lægger, i min besked til Nelly, meget vægt på at skoene er en julegave og håbede på forståelse for, jeg netop ikke kunne vide om de skulle byttes eller returneres, da min kæreste naturligvis først kunne prøve dem d.24/12.
Nelly svarer mig, med noget der minder om en autogeneret besked, at der er 14 dages retur-ret på skoene, jeg har købt, og at der først er forlænget retur-ret på varer købt efter d. 27/11.
Min kæreste prøver skoene på, juleaften, og selvfølgelig er størrelsen for stor.
Nelly har ikke indvilget i at hjælpe mig, selvom de blev gjort opmærksomme på at jeg ikke har haft mulighed for at gøre mere ved sagen før juleaften.
Jeg synes, det er ærgerligt at man skal straffes for at være i god tid med julegaver og ikke kan blive hjulpet ved en fejlbestilling.

NLY MAN からの回答
För varje arg kund som skriver in finns 100-1000 nöjda kunder som inte skriver något. Jag har en väldigt bra erfarenhet av NLY MAN och speciellt Erik på kundtjänst som både svarade på lördag och söndag (dagen innan nyårsafton) och löste problemet snabbt med en ny order när Budbee slarvat bort den första ordern och de heller inte svarat på mail eller chat på 7 dagar... Jag är en väldigt nöjd kund (som håller sig till PostNord hädanefter...).
Bestilte en skjorte søndag, modtog mandag en besked om at den nu var afsendt med track&trace nr. To dages levering, som de lover, er nu overskredet med tre dage og linket med track&trace virker ikke. Jeg ville have ringet i går, fredag, men kan ikke finde noget telefonnr. til deres kundeservice, kun mailadresse. Har skrevet en mail, men de bestræber sig på at svare indenfor 48 timer på hverdage. Skjorten er en julegave, som jeg troede jeg havde bestilt i god tid, men nu begynder jeg at tvivle på den overhovedet kommer frem.

NLY MAN からの回答
Skjønner ikke hvordan folk kan ha hatt så uflaks med nly man. Jeg fikk god hjelp av kundeservice og rask levering på 3 dager, hvor jeg ble møtt med en Ny og fin vinterjakke.
VA VÄRDELÖSA , VARNAR ER HANDLA INTE FRÅN DENNA SIDAN TAR DIG MINST 20 DAGAR ATT FÅ DIN PENGAR ÄN IDAG HAR JAG INTE FÅTT DEM SJUKT. TROTTS ATT DEM MOTTAGIT BESTÄLLNINGEN FÖR 20 DAGAR SEDAN!!
SÅ FÖRBANNAD!!!

NLY MAN からの回答
Super oplevelse. Skarp pris på alle størrelser og hurtig levering.
Jag har gjort en retur för 10 dagar sedan, inte fått den registrerad och inte fått återbetalning och tagit kontakt med kundtjänst utan att få svar.

NLY MAN からの回答
18/6 skickade jag tillbaka kläder för 2347 kr, på grund av att de inte passade. Idag är det 9/7. Enligt Postnords app tog de emot returen 26/6. Någon återbetalning har jag dock inte fått än. Har försökt att nå dem via deras kundtjänst, Kundoforum och deras Facebook. Uselt företag, usel kundservice! Kommer aldrig mer handla hos dem. Verkar vara amatörer som jobbar där. Dålig kundupplevelse!
Detta vidriga företag har fått tillbaka ett plagg för över 1.5 månad sedan men vägrar se till så att jag får återbetalning. Utfärdar varning.
Dessutom tog dem inte emot returen på över tre veckor fast det syntes klart och tydligt det var framme efter några dagar

NLY MAN からの回答
Did a product complaint for a week ago and received instantly an e-mail telling me to expect answer within 48 hours on weekday. Still have’nt heard anything a reminder done a couple of days ago. Ordering products works fine, but handling of complaint in this case is NOT acceptable.

NLY MAN からの回答
Cool clothing and really great customer service!
The product lived up to my expectations and I like that they include a free return label in the package, even though I did not need it. However, it annoys me that they sell the same product 10% cheaper to their Swedish customers even though the same VAT rates apply for clothing in Denmark and Sweden.
Dårlig kundeservice. Elendig returnerings policy og mangelfuldt info om deres newsletter rabat, som ikke inkluderer nedsatte varer.

NLY MAN からの回答
En god oplevelse, da jeg handlede hos NLY MAN.
Ret billigt i forhold til kvalitet.
Man venter overhovedet ikke en "helveds" lang tid på levering - varene kom faktisk før tid.
NLY MAN er en troværdig hjemmeside, man sagtens kan handle på uden de helt store problemer.
Nettsiden hang seg ved bestilling og ordren doblet seg fredag 24.11.2017. Sendte beskjed innen 2 minutter og ALLIKEVEL ble ordre sendt mandag 27.11.2017 og Nelly Man belastet meg med dobbel betaling!! Utrolig dårlig service.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。