レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag vill ge ett stort tack till Matilda på NLY MANs kundservice för en fantastisk upplevelse. Hon var otroligt hjälpsam, snabb i sin återkoppling och visade genuin omtanke i sitt bemötande. Matilda lö... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Stort och trevligt utbud av kläder. Fick tyvärr skicka ett par skor på reklamation. Hanteringen av reklamationen får toppbetyg, god service med allt från kommunikation till hanteringstid. Med Mathilda... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte en bukse fra dette nettstedet, den passet ikke så jeg tenkte jeg kunne benytte meg av retur systemet. Men dette er laget for kompleks, følger ikke med returseddel i pakken og fikk ikke ti... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Recension: Jag är väldigt nöjd med själva kläderna – kvaliteten är utmärkt, och de ser precis ut som på bilderna. Däremot var leveranstiden en total katastrof betalar extra för att få snabbleverans... もっと見る

企業情報

1. 紳士衣料店

当該企業による記述

NLYMAN är en av de ledande e-handelsföretagen inom manligt mode för unga män. Här hittar du ett brett sortiment med över 80 utvalda och välkända varumärken, såsom Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux och Que Sera Sera - för att nämna några få. In English: NLYMAN is one of the leading online retailers for young men’s fashion. Here you’ll find a wide selection featuring over 80 curated and well-known brands, such as Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux, and Que Sera Sera — to name just a few.

3.1

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Skuffet, men fikset opp i det!

Fine produkter og priser, det er egentlig eneste grunnen til at de får 2 stjerner istedet for 1 fra meg. Jeg endret adresse i god tid før de leverte pakken min men dette klarte de ikke å fikse. Så ber de meg om å kontakte post nord for endring, dette blir helt feil. Dere har ansvar for at produktet kommer fra A til B, ikke jeg.

Edit: Det funker å si ifra! Leveringen ble nok forsinket med 2-3 dager men det ordnet seg. Var ikke vanskelige. Fra 2 til 4 stjerner fra meg.

2020年9月24日

Hej André,

Tack för ditt omdöme till oss!
Vi skickar paketen till den adressen som står på kundkontot, skulle det vara så att man önskar justera adressen i efterhand måste det göras innan paketet har paketerats hos lagret. Vid val av fakturabetalning kan man heller inte justera adressen i efterhand på grund utav säkerhetsskäl. Men maila gärna in till oss på qualitygroup@nelly.com så ska vi självklart hjälpa dig vidare med din order och kika så adressen är korrekt till nästa gång!

Ha en bra dag,

5つ星のうち1の評価

What happens if i want to return items…

What happens if i want to return items from two orders in a single return package? Will i be charged return fees per order? (twice)? I'm wondering because you cant register a return without having deducted the 9,95 Euro return fees per order ...

There was an EC directive by which online shops were able to charge a single time for shipping, is weird that you are asking for 6,95 euro and then for return costs of 9,95 Euro a total of 17 Euros ....

2020年9月10日

Hi Sören,

Information about our fees can be found in our general terms and conditions and on the customer service tab on the website. No return fee will be added if you place a new order within 24 hours after you have registered your return.

If you want to return 2 packages in the same return order to only pay one return fee, this works great. Contact customer service and they will help you enter a free return on one of the returns.

If you have any questions, please send an email to qualitygroup@nelly.com, so that we can help you further.

Have a nice day!

Worst Customer Service ever

Worst Customer Service ever - do NOT buy at this Shop
Almost 10€ for return and the refund will take more than a month (still waiting for my money)

update:
After I opened a PayPal conflict, they wanted to refund the return (DHL number available, arrived 3 weeks ago) - but only if I resolve the conflict again. I was a fool cause I believed them and closed the conflict ... I still don't have my money ... DO NOT BUY THERE

update: I finally got a refund ... one month & many E-Mails later

2020年8月31日

Hi Jo,

Have a nice day!

Happy buyer

Ordered a very nice Gant down jacket at a 70% discount on Sunday. Delivered in The Netherlands on Wednesday. So I cannot give less than 5 stars. I’m a happy buyer.

2020年7月9日

Hi Reinier,

Thank you for leaving a review and we're so happy to hear that! We hope you will enjoy your new jacket. 😊

Have a great day!

5つ星のうち1の評価

Sendte inn mld om endret…

Sendte inn mld om endret leveranseadresse 10sek etter bestilling med kundenr og ordrenr. Og ordren ble behandlet uten at dette ble rettet. Gratulerer.

2020年6月15日

Hej Vegard,

Vad tråkigt att läsa att vi denna gången inte hann att hjälpa dig med en ändring. Vi försöker alltid att börja hantera alla beställningar så snart som möjligt så att dom kan skickas ut snabbt. Detta gör då att vi inte alltid hinner göra ändringar på beställningarna.

Om du har några funderingar kring leveransen på ditt paket så hjälper vi dig gärna vidare. Du är välkommen att skicka in ett mail till qualitygroup@nelly.com eller svara på det mailet som du redan skickat in till våran kundtjänst.

Ha en fortsatt fin dag!
⭐NLY MAN

5つ星のうち1の評価

Cost me €9.95 to send back my item…

Cost me €9.95 to send back my item through the returns process, a complete rip-off if you ask me.

2020年4月27日

Hi Joseph,

I apologize if you feel like that!
We have a return charge of 9.95 Euro. But if you order a new order within 24 hours of registering your return then no return charge will be added.

You are of course welcome to contact us at qualitygroup@nelly.com and we will of course help you further if you have more questions.

DO NOT TRUST

DO NOT TRUST. I purchased something from them and have not received it or been given a reply to any of the emails I have sent. No communication, no tracking like promised. Hopefully Paypal will issue a refund.

2020年3月20日

Hi Wade,

I apologize! If your case is not resolved yet, you are welcome to contact us at qualitygroup@nelly.com And we will of course help you further!

5つ星のうち1の評価

Dont never buy this site.

Dont never buy this site.. I ordered 4 jeans and I get it 3 and now I ask that 1missing jeans but company says everything is in the package. They said I need pay that and they can't help..

2020年3月11日

Hi Sam,

5つ星のうち1の評価

Usel kundtjänst..enligt posten fått…

Usel kundtjänst..enligt posten fått försändelse men inte fått den. Mailat kundtjänst 2 dagar sen tystare än i graven.
Blir sista gången jag beställer här.

2020年3月4日

Hej Patrik,

Tack för att du skriver ett omdöme till oss. Vad tråkigt att du känner så!
Jag ser att min kollega har svarat på ditt mail gällande detta ärendet.

Jag önskar dig en härlig dag!

5つ星のうち1の評価

Manglende udvidet returret for julegaver

Ringe ikke at tilbyde udvidet returret for julegaver. De fleste større sites med respekt for sig selv tilbyder returret indtil 31. januar for julegaver. Sidste gang jeg køber noget her.

2020年1月28日

Hej Kennet!

Vi valde denna gången att ha en förlängd returrätt fram till den 31 december. Men vi tackar för att du tagit dig tid att skriva din feedback till oss, och vi kommer givetvis att ta den vidare.

Ha en fin dag!

5つ星のうち5の評価

J'ai hésité à acheter sur ce site…

J'ai hésité à acheter sur ce site suédois vu le stock de commentaires négatifs... j'ai donc pris le "risque" pour un vêtement soldé à - 70 % impossible à trouver en France et pays frontaliers à ce tarif :
Celui ci a été livré par UPS en 5 jours, et reçu parfaitement conforme avec un suivi de la commande.

2020年1月11日

Hi Lux,

Thank you for your great review! We are so glad that you took the time to write about your positive experience with us. If you have any questions, you are welcome to contact us!

5つ星のうち4の評価

God oplevelse

God oplevelse - Jeg har handlet en del gange hos Nly Man.. Generelt altid en rigtig god oplevelse. Dog kan det undre mig, at leveringen stort set altid er langsom. De må have meget travlt? Men udvalg og priser er helt ok!

2020年1月2日

Hej Mads,

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada över att du tagit dig tid att skriva om din positiva upplevelse hos oss. Skulle du ha några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Snabb leverans trots juletider

Snabb leverans trots juletider. Bra kvalité på varan och kan därmed ges bort som julklapp. :)

2019年12月21日

Hej Karen,

Dårlig oplevelse

Bestilte et bælte for 13 dage siden og har endnu ikke modtaget det.
Track and trace link virker ikke.
Kundeservice svarer ikke på mine henvender.
Handler ALDRIG der igen

2019年12月12日

Hi Rune,

Superbra

Superbra och snabb leverans

2019年12月8日

Hej Marcus,

5つ星のうち5の評価

Otroligt snabb service och väldigt…

Otroligt snabb service och väldigt vänligt bemötande.

2019年11月22日

Hej Lars,

Tveka inte på att kontakta oss om du har några funderingar, vi finns alltid här för dig.

5つ星のうち1の評価

Hvor er jeres kundeservice?!??!

Jeg har hele 2 gange skrevet via jeres formular på jeres hjemmeside angående en reklamation. Første gang var ca 1 måned siden og anden gang var ca 2 uger siden. I lover at i vender tilbage efter 48 timer. Virkelig dårlig service!

2019年10月8日

Hej Alexander!

Tack så mycket för att du tog din tid att skiva ett omdöme till oss här!

Jag har försökt att leta efter ditt ärende men jag kan dessvärre inte hitta det.
Jag vill självklart hjälpa dig med din reklamation, så vänligen maila in ditt ordernummer till oss på qualitygroup@nelly.com så ska vi absolut hjälpa dig!

5つ星のうち2の評価

ikke-eksisterende kundeservice

Jeg købte tre fine jakker, hvor den ene dog var for stor, så den sendte jeg tilbage. Dagen efter jeg havde sendt jakken tilbage, finder jeg ud af, at syningen på min anden jakke er løbet halvvejs ned ad højre ærme. Samtidig er syningen gået op foran samt på ryggen - virkelig en mandags jakke... Jeg prøver derfor at komme i kontakt med deres kundeservice, som kun foregår via deres hjemmeside, hvor jeg har sendt to beskeder. Der står, at man vil blive kontaktet inden for 48 timer, men jeg har nu ventet to uger.. Så jeg står med en ødelagt jakke, som jeg lige har betalt 600kr for.....

2019年9月13日

Hej Morten,

Jag ber så mycket om ursäkt för detta!
Vi har en svarstid på mail på 48 timmar på vardagar, så självklart ska du inte behöva vänta så länge på svar som du har gjort!

Gör så att du mailar in en bild och ordernummer på din vara till oss på qualitygroup@nelly.com så ska vi självklart hjälpa dig med din reklamation!

Usel reklamationshantering

Usel reklamationshantering. Obefintlig känsla för kundservice.

2019年6月25日

Hei,

Jag ber så mycket om ursäkt om du kände så!
Självklart vill vi hjälpa dig på bästa sätt, så känner du att ärendet inte är helt löst så är du välkommen att kontakta oss på qualitygroup@nelly.com.

Önskar dig en trevlig dag!

5つ星のうち1の評価

Very slow and inefficient customer service

Very slow and inefficient customer service. Delivery works fine, but if you need customer service, be ready for a headache. I ordered a pair of leather Birkenstocks and they sent me a pair of birkoflor Birkenstocks. It took me a bunch of emails back and forth, with replies every several days, if any, to get my money back. I finally got it after one month of my purchase.

2019年6月22日

Hi Antonio,

I apologize so much for this! A return takes up to 14 days, when we have received the return a refund is started within 1-5 bank days. I'm sorry if it has taken longer than that.

If you feel that your case is not completely resolved then you are welcome to contact us at qualitygroup@nelly.com.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。