Jag vill ge ett stort tack till Matilda på NLY MANs kundservice för en fantastisk upplevelse. Hon var otroligt hjälpsam, snabb i sin återkoppling och visade genuin omtanke i sitt bemötande. Matilda lö... もっと見る
企業が回答しました
Stort och trevligt utbud av kläder. Fick tyvärr skicka ett par skor på reklamation. Hanteringen av reklamationen får toppbetyg, god service med allt från kommunikation till hanteringstid. Med Mathilda... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte en bukse fra dette nettstedet, den passet ikke så jeg tenkte jeg kunne benytte meg av retur systemet. Men dette er laget for kompleks, følger ikke med returseddel i pakken og fikk ikke ti... もっと見る
企業が回答しました
Recension: Jag är väldigt nöjd med själva kläderna – kvaliteten är utmärkt, och de ser precis ut som på bilderna. Däremot var leveranstiden en total katastrof betalar extra för att få snabbleverans... もっと見る
企業が回答しました
NLYMAN är en av de ledande e-handelsföretagen inom manligt mode för unga män. Här hittar du ett brett sortiment med över 80 utvalda och välkända varumärken, såsom Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux och Que Sera Sera - för att nämna några få. In English: NLYMAN is one of the leading online retailers for young men’s fashion. Here you’ll find a wide selection featuring over 80 curated and well-known brands, such as Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux, and Que Sera Sera — to name just a few.
スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag hade gärna gett 0 stjärnor, men det lägsta möjliga är 1. Kundtjänst går inte att nå via telefon, och på mejl tar det evigheter att få svar. Information om min beställning har jag aldrig fått. Länken på er hemsida för att följa orderstatus är trasig, och det går inte att se min beställning. Ni skriver: "Du kan följa din order genom att logga in på Mina sidor eller klicka på länken i leveransmejlet du fick när din order skickades." Men i mejlet fanns ingen fungerande länk, och på Mina sidor syns inte min beställning alls.
Ni var betydligt bättre förr – och då pratar jag om åtminstone fem år tillbaka. Nu har ni verkligen nått botten, och detta är sista gången jag beställer något från er. Det finns andra aktörer som är både mer pålitliga och betydligt snabbare än ni.

NLY MAN からの回答
Det har nu gått snart 2 veckor sedan jag beställde 3st tröjor. Leveranstiden ändras från dag till dag hela tiden. Otroligt irriterande.

Forfærdelig oplevelse.
Jeg får besked om at pakken er forsinket, jeg skal bruge den ret hurtigt, så beder hurtigt om at få den annulleret, og så bestiller jeg en ny. Det kan ikke lade sig gøre, men de kan blive ved med at skrive at der er en fejl. Det kan ske, men at man ikke kan rette op på den - det er kritisk. Jeg beder egentlig bare om at få ordren annulleret, men så mødes man af deres meget firkantede system.
Jeg er nødt til selv at sende retur, deres service er ikke eksisterende, og nu har jeg ventet siden 24.11 med 3-5 hverdages levering. Har stadig ikke modtaget den her den 4.12.
Den dårligst service jeg længe har oplevet. Ufatteligt hvordan nogle firmaer nægter at hjælpe deres kunder, men udelukkende forsøger at besværliggøre processer i håb om at kunden “giver op”
Update: jeg har nu bedt om at de tilbagekalder pakken, men det kan de heller ikke. De har nu hævet pengene, og holder dem gidsel. Forfærdelig service. Bliver usikker på om jeg nogensinde får mine penge. Svindelvirksomhed

NLY MAN からの回答
Bestilte en vare 25. november som enda ikke er blitt SENDT. I etterkant har jeg fått mail om at de har tekniske problemer med deres lager. Salg på nettsiden skal de fortsatt ha, men å sende pakkene er for mye å be om. Totalt useriøst
Oppdatert: Pakken kom 10. desember, over to uker etter bestilling. Umulig å få kontakt med dem både på chat og mail. De påstår åpningstid 14-17 på chat, men når du prøver chaten i det tidsrommet er det ingen som svarer. På mail må du belage deg på 1 ukes tid for svar. Oppsummert en helt elendig butikk og elendig kundeservice. STYR UNNA

NLY MAN からの回答
I did order fast delivery. Now I have been waiting almost 3 weeks and product is not even collected yet from the warehouse. Poor communication and very difficult to get access to the customer service. Scam risk high. Never used them before and will definitely not use in the future. Now I’m just trying to het my money back

NLY MAN からの回答
La inn min bestilling den 24 november, og har fremdeles ikke fått varene mine. Ikke fornøyd i det hele tatt…

NLY MAN からの回答
Jeg havde bestil en forkert størrelse, og det kunne de nå at ændre inden afsendelse. Virkelig dejligt. Det gjorde mig glad.

Recension:
Jag är väldigt nöjd med själva kläderna – kvaliteten är utmärkt, och de ser precis ut som på bilderna. Däremot var leveranstiden en total katastrof betalar extra för att få snabbleverans men blir flera dagar försenat. Det tar mycket längre tid än utlovat, och jag fick inte någon information om förseningen. Det drar tyvärr ner hela upplevelsen. Om leveransen hade fungerat bättre hade det varit en femstjärnig upplevelse. Hoppas detta förbättras framöver!

NLY MAN からの回答
På Nelly/Nlyman sätter man sig själv överst - Svenska rättigheter, konsumentlagar och kunden en bra bit under. De rundar svenska konsumentlagar skapade med kunden i åtanke så att det kostar pengar t.om. att ångra dig. Handlar du på faktura kostar det dig 88kr att utöva den lagstadgade ångerrätten som enligt principen ska vara avgiftsfri.

NLY MAN からの回答
Ganske bra nettside, de bruker minst 1-2 dager på å levere og det er litt sjokkerende, bedre enn de fleste andre nettsider. Bra utvalg og bra tilbud.
Snart en uke har gått, og fortsatt har de ikke sendt ordren.
Ingen informasjon om at ordren er forsinket.
Har sendt dem 2 eposter, har ikke fått svar på en eneste av dem.
Nei dette er skuffende greier, kommer ikke til å benytte meg av NLYMAN flere ganger, og anbefaler heller ingen til å gjøre det.

NLY MAN からの回答
gutta. hør. det er trygt å kjøpe klær her, det eneste problemet du kan oppleve er at de ikke leverer utrolig kjapt. de dårlige vurderingene som er her, ja de er falske eller no. jeg har bestilt fra nly man flere ganger og opplevd treig levering 2/5 ganger. så bare bestill gutta.

NLY MAN からの回答
Beställde 3 t-Shirt 6 dagar senare och 2 mail så har jag varken fått svar eller mina saker som skulle ta 2-3 dagar , riktigt dålig marknadsföring hade man vetat att de skulle ta så långt tid kanske man inte hade beställt , behövde kläderna till min resa . Mycket oprofessionellt NLY heller inget svar på Mail idag är 3 dagen oseriöst företag.

NLY MAN からの回答
Ska beställa ett par skor är det säkert att lägga in alla sina personuppgifter och allt eller ska man välja en annan hemsida

NLY MAN からの回答
Jättebra kundservice, jag fick snabba svar på mail och hjälp med allt, hörde inte något med att dem var trötta på mig fastän att jag skrev många gånger, dem var bara så trevliga och hjälpsamma, bästa services någonsin!!!

NLY MAN からの回答
Ett skämt. Håller inte vad de lovar levaransmässigt och finns ingen kundtjänst att kontakta. Handla på andra siter.

NLY MAN からの回答
everything about this shop is great. from the selection of clothing to their customer service. i would absolutely recommend them.

NLY MAN からの回答
Don’t bother. They sent a UPS « Tracking »number by email. Clicking on the link sent you to a 404 page, Entering manually the tracking number or order number would return « no recognized order » . For 12 days, the order would not show up when entering the order or tracking number. Then finally on the 13th day, surprise, the order number returned that the package was delivered 10 days ago to my UPS store and the package had been picked up. I never received confirmation and I didn’t pick this package from the UPS store. Massive waist of time and money

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。