レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag vill ge ett stort tack till Matilda på NLY MANs kundservice för en fantastisk upplevelse. Hon var otroligt hjälpsam, snabb i sin återkoppling och visade genuin omtanke i sitt bemötande. Matilda lö... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Stort och trevligt utbud av kläder. Fick tyvärr skicka ett par skor på reklamation. Hanteringen av reklamationen får toppbetyg, god service med allt från kommunikation till hanteringstid. Med Mathilda... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte en bukse fra dette nettstedet, den passet ikke så jeg tenkte jeg kunne benytte meg av retur systemet. Men dette er laget for kompleks, følger ikke med returseddel i pakken og fikk ikke ti... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Recension: Jag är väldigt nöjd med själva kläderna – kvaliteten är utmärkt, och de ser precis ut som på bilderna. Däremot var leveranstiden en total katastrof betalar extra för att få snabbleverans... もっと見る

企業情報

1. 紳士衣料店

当該企業による記述

NLYMAN är en av de ledande e-handelsföretagen inom manligt mode för unga män. Här hittar du ett brett sortiment med över 80 utvalda och välkända varumärken, såsom Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux och Que Sera Sera - för att nämna några få. In English: NLYMAN is one of the leading online retailers for young men’s fashion. Here you’ll find a wide selection featuring over 80 curated and well-known brands, such as Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux, and Que Sera Sera — to name just a few.

3.1

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Förstår ingenting, riktigt dåligt service

förstår ingenting, jag kan inte returnera mitt paket, och det tar evigheter att komma i kontakt med deras service.

2022年11月22日

Hej Kasper,

Verkligen tråkigt att höra att du känner så! Jag kan se att du har varit i kontakt med oss via chatt och att du fått hjälp med ditt ärende nu. Men om du har fler funderingar får du gärna kontakta oss igen, så kikar vi på detta ASAP.

5つ星のうち5の評価

hjälpsam och trevlig kundtjänst!

Otroligt hjälpsam kundtjänst när ett av plaggen kom med en fläck, fick tvätta och sedan avdrag på priset när det inte gick bort. Allmänt trevliga och hjälpsamma!

2022年11月8日

Hej Simon,

Stort tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme, och att du delar med dig av din positiva upplevelse hos oss 😊

Värdelös service och krångel

Värdelös service, sena leveranser och onödigt dyrt i jämförelse med exempelvis zalando. Varje gång jag handlat här har det alltid varit nått krångel. Nått plagg har restnoterats, sent eller nått annat

2022年10月28日

NLY MAN からの回答

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi tackar såklart för din feedback och hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden.

Bra kundservice

Bra kundservice, trevlig och tydlig

2022年10月27日

Hej Ludvig!

Stort tack för ditt positiva omdöme 😊

5つ星のうち4の評価

Ingen eller långsam leverans

Beställde ett par skor den 17e oktober, nu 7 dagar senare har det fortfarande inte kommit. Ingen info eller nåt. Kanske är det försvunnet. Kommer aldrig mer beställa där, finns mycket bättre sidor men snabbare leveranser.

Uppdatering, väljer att omvärdera mitt omdöme då det visar sig att det är PostNord som slarvat bort försändelsen.

2022年10月24日

Hej Jonathan,

Verkligen tråkigt att läsa! Detta vill vi såklart ta en närmare kik på. Skicka gärna ditt ordernummer i ett mejl till qualitygroup@nelly.com, så att vi kan hjälpa dig vidare ASAP.

Tack så länge!

5つ星のうち5の評価

Kjempe fornøyd med bestillingen og…

Kjempe fornøyd med bestillingen og prisene. Betalte litt ekstra for porto og bestillingen kom på 3 dager. Anbefales!!

2022年10月20日

Hej Tina!

Tusen tack för ditt positiva omdöme, det uppskattar vi verkligen 🤩

Ha en fin dag!

Plutselig skuffet

Betalte med vipps Fikk beskjed at begge kjøpene mine hadde ikke gått igjennom med deres bankterminal.
NLY man sa at det tar 1-4 virkedager så er pengene mine på konto. Litt rart med at vi er nå den 19.Da burde mine penger være tilbakeført i morra. Venter i spenning for det er snakk om ganske mye penger for meg
Hadde ikke noe problem med NLY MAN på de første bestilling og de gikk perfekt så jeg gir dem en sjanse til ellers går over til Zalando,Boozt og About you.
Håper virkelig det ordner seg i morra eller SENEST FREDAG

2022年10月14日

Hej John,

Jag har letat upp ditt ärende i vår inkorg och ser att vi har svarat dig, och vi kommer såklart att hjälpa dig vidare.

Ha en fin dag!

Fantastiskt

Kan börja med att jag har länge letat efter en bra hemsida med bra herrmode med bra produktbeskrivning osv. NLY MAN är hemsidan som jag länge letat efter och kan varmt rekommendera dom. Jag är supernöjd med leveransen och all bekräftelse jag fått via mejl på mitt köp samt produkterna jag har beställt hem. Kommer defenetivt köpa ifrån er igen inom kort!

2022年10月18日

Hej Thomas!

Tusen tack för ditt positiva omdöme. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse hos oss 😊

Professionell kundtjänst

Jag behövde hjälp med retur på visa produkter och fick väldigt proffsig hjälp från kundtjänsten. Bästa online butiken är Nellyman.com

2022年10月13日

NLY MAN からの回答

Ett STORT tack för ditt omdöme! Vi är superglada över att du är så nöjd med upplevelsen hos oss! ⚡

Ha en grym dag!

5つ星のうち1の評価

Betalte for produktet mitt og fikk…

Betalte for produktet mitt og fikk aldri noe kvittering på Mail heller ikke fått tak i noe kundeservice styr unna

2022年10月1日

Hej Matias,

Jag har försökt att leta upp ditt ärende i vår inkorg för att hjälpa dig med ditt ärende på snabbast sätt, men jag kan inte hitta det. Du får jättegärna skicka in ett nytt mejl till qualitygroup@nelly.com - så hjälper vi dig ASAP!

5つ星のうち1の評価

Mundlam over dårlig kundeservice & håndtering af ordre fra kunder

Så dårlig oplevelse.. bestilte mine varer i fredags sidder stadig tirsdag kun med en ordrebekræftelse som det eneste. Man kan ikke komme i direkte kontakt med kundeservice & det synes jeg er under alt kritik

2022年10月4日

Hej Nicko,

5つ星のうち1の評価

Bestiller aldri noe herifra igjen.

Bestiller aldri noe herifra igjen.
Fikk defekte sko , returnert og pengene har jeg ikke fått tilbake enda.
Gått over 2 uker...

2022年10月3日

NLY MAN からの回答

Tråkigt att höra att du inte är helt nöjd med din upplevelse hos oss! När det kommer till en reklamation så tar hanteringen lite längre tid än en vanlig retur.

Skicka gärna in ett mejl till qualitygroup@nelly.com med ditt ordernummer, så kan vi kika närmare på ditt ärende och status på din reklamation.

Bra och trevlig service

2022年9月27日

Hej Oliver!

Ett STORT tack för ditt omdöme! Verkligen så kul att du är så nöjd med vår service! ⚡

Ha en superschysst dag!

5つ星のうち1の評価

Helt elendig med tanke på bestilling og…

Helt elendig med tanke på bestilling og levering. Komme dere på jobb!! "sendes mellom 4-7 dager" MY ASS! Har ventet i over 3 uker og enda ikke fått produktene...
Elendige betalingsmåter. "Du betaler når vi har sendt pakken" Hva faen liksom...? Og ikke går det an å kansellere kjøpet heller, for da må man ringe kundeservice som har helt elendige tider. 14-17???
Ikke noe mer handel herfra nei! Handle tryggere hos alle de andre, og helst unngå denne netsiden! Takk

2022年9月22日

Hej Isak!

Tack för din feedback! Verkligen supertråkigt att det har krånglat med din leverans! Hör gärna av dig till vår kundservice så ska vi självklart lösa detta åt dig!

Grym service

Grym service, absolut toppklass gällande svarstider och ärendeuppdateringar! Trevlig utöver det vanliga. 10/10!

2022年9月14日

Hej Jonas!

Tusen tack för ditt positiva omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva om din upplevelse hos oss 🤩

Ha en grym dag!

5つ星のうち1の評価

Extremt dåligt service beställde en…

Extremt dåligt service beställde en jacka som packades efter 1 o en halv vecka. Samma dag får jag veta att jackan tagit slut i lager och att jag inte får den som jag väntat på. Fick en order bekräftelse om att allt var beställt och betalt. Helt sjukt dåligt beställ inte från denna hemsidan!

2022年9月7日

Hej Alfred!

Så tråkigt att det har krånglat för dig denna gången och att din order restnoterades, hör gärna av dig till oss på qualitygroup@nelly.com så kan vi kolla på ditt ärende!

5つ星のうち5の評価

Fikk god hjelp av kundeservice etter at…

Fikk god hjelp av kundeservice etter at en pakke hadde forsvunnet:) 10/10 kundeservice, men dumt at det i det hele tatt skjedde (men det er vel postnord sin skyld)

2022年8月19日

Hej Alberina!

Så skönt att allting löste sig och att du är så nöjd med upplevelsen hos oss 👌 Vi är supertacksamma över att du tagit dig tid att skriva detta till oss!

Mega frustrerende

Jeg har nu i flere måender modtaget deres reklamer på min mail selvom jeg gentagende gange har været inde og melde det fra så bliver de ved med at sende mig flere mails hver uge.. Hvis jeg går ind i indstillingerne på min konto står det som om det er slået fra men de bliver ved med at sende mig reklamer. Mega frustende

2022年7月6日

Hej Kate!

Verkligen tråkigt att höra om detta. Skicka gärna in ett mejl till qualitygroup@nelly.com, så att vi kan hjälpa dig med en avregistrering.

⭐ Mathilda, NLY MAN

Perfect

Everything perfect...I have bought a shoes with 40% of discount.
Delivered to my place 3 days after in perfect condition.

2022年6月18日

Hi Marko!

A huge thank you for taking the time to write this to us! We're thrilled that you're satisfied with your experience! ⚡

Have a great day!

Trustpilot エクスペリエンス