レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

18/04 Weeral trein gemist naar Antwerpen door 1 minuut vertraging uit Londerzeel... en vroeger vertrek van de trein naar Antwerpen. Volgende trein al aangekondigd met 10 minuten vertraging. Lesj... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jongens toch, classic nmbs. Je komt toe van van een vlucht en kan direct de trein pakken. Er zijn genoeg kiosken beschikbaar. Maar ik heb maar 10 minuten. Genoeg om een ticket te kopen? Nee zo... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Gisteren reisden we van Gent-Sint-Pieters naar Brussel-Zuid, maar door problemen met de sporen en treinen liep het allemaal wat chaotisch. Op het perron zagen we een trein aankomen waarop Brussel... もっと見る

5つ星のうち1の評価

De sites om een alternatief abonnement uit te leggen zijn zeer onduidelijk en verwarrend. Het is chaotisch uitgelegd! Ik heb een standaard 1ste klas maand abonnement van 280€ heen en terug elke d... もっと見る

1.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Verloren voorwerp

Vandaag vergat ik op de vervangbus van de NMBS een onderdeel van mijn plooifiets. Een medewerker van de veiligheidsdienst nam onmiddellijk contact op met de - eveneens zeer vriendelijke - chauffeur van de bus en zorgde ervoor dat ik het stuk binnen enkele uren terughad. Dankjewel, NMBS!

2025年10月19日
5つ星のうち2の評価

Sporadische reiziger is de pineut

Niet te spreken over prijswijzigingen. Van 8.50 naar 22 euro. Antwerpen-oostende, met verhoogde tegemoetkoming ?? Kortingskaart kopen is oplichting voor zij die weinig een trein nemen. Dan maar met de auto naar zee en naar Zaventem met de bus,dat is goedkoper. De sporadische reiziger is de pineut. Schande

2025年10月16日
5つ星のうち1の評価

Inloggen voor aankoop via website lukt niet

De NMBS website is voor de aankoop van een ticket nu nog slechter geworden sinds de nieuwe ticketprijzen. Al enkele maanden krijg ik een foutmelding als ik op de website wil inloggen om een ticket te kopen :"De website is momenteel niet beschikbaar. We doen ons uiterste best om de situatie zo snel mogelijk te herstellen.
Probeer later opnieuw of ga naar de NMBS-app om de dienstregeling te bekijken, een ticket te kopen of meer informatie te vinden." Ik deed dit dan niet en kocht een ticket zonder in te loggen. Met het nieuwe ticket systeem van vandaag MOET ik inloggen en krijg ik opnieuw die foutmelding... Op het foutmelding scherm staat ook "direct hulp nodig? via onze klantendienst". Als ik daarop klik, veranderd er niets, hetzelfde foutmelding scherm... Wat een amateurs!! Hoe moet ik nu mijn ticket aankopen?? Mijn ervaring is dus 'nog' slechter geworden sinds vandaag... Daarom hier deze review!

2025年10月16日
5つ星のうち5の評価

Telefoon in de trein vergeten

Telefoon in de trein vergeten, In Lier aan het loket gevraagd en de jonge dame Sarah/ Sandra belde meteen rond, ze hebben binnen de 5 minuten mijn telefoon hgevonden en moest gewoon wachten op het peron en de andere treinbegeleider richting Lier had het voor mij weer mee genomen. Wat een top mensen en top service. Terwijl er die dag al de hele dag door de drukte van de stakingen het een complete chaos is geweest. Chapeau 🤍

2025年10月14日

Zeer goed

Zeer goed verder geholpen, vandaag in station Leuven, heel behulpzaam personeel. 👍👍

2025年10月14日

Bedankt NMBS

Ik wil toch eens de NMBS in positief daglicht zetten, vandaag stapte ik uit in station van Melle waar een jongen bedreigd werd door zijn dronken vader en naar zijn mama wou gaan maar de vader wou dit niet laten gebeuren dus hield hem in bedwang, de conducteur heeft deze situatie goed ingeschat en de politie gebeld en gewacht tot de politie er was! Dus iedereen die zaagt en klaagt over vertragingen, hier gaat ook vertraging uit verder gevloeid zijn maar ik heb enorm respect voor NMBS en in het bijzonder voor deze conducteur die de jongen niet alleen heeft gelaten. Ik heb ook gewacht tot dat moment om te weten of hij veilig was. Dikke merci NMBS.

2025年10月11日
5つ星のうち2の評価

TOILETTEN STATION LIER

Ik was laatste zondag in Lier voor de open monumenten dag. Iemand van onze groep moest dringend naar het toilet. We waren zeer verwonderd dat er geen bruikbare toiletten zijn in een toch groot station. Volgens een plaatselijke bewoner is dit al een tijdje zo. Niet echt klantvriendelijk en dit lijkt me een snel op te lossen iets.

2025年9月14日

Hoe kan het dat je 45 minuten nodig hebt vo ne radio

Hoe kan het dat je 45 minuten nodig hebt om een radio te fixen aub doe u job goe. Da mensen da hier werken hier voor betaald krijgen terwijl die de tijd van de treinreizigers verschijten is onacceptabel. Je betaald voor je treinticket om dan vervolgens 3 kwartier van je dag kwijt te zijn

2025年9月15日

altijd te laat

altijd te laat. lange ritten afschaffen en dan correspondenties van 5 minuten zetten. 2u15 om van Aalst naar Antwerpen te geraken. Gaat sneller met een scooter.

2025年9月11日

Pestgedrag van de NMBS

Tot 1 september 2025 kon ik de trein van Tongeren naar Oostende om 09:00 nemen met een seniorenticket van 8,50 Euro. Er is één voorwaarde en deze is niet voor 9:00 vertrekken. Vanaf 1 september 2025 vertrekt de trein om 8:59. Hierdoor moet ik nu geen 8,50 maar 52 Euro betalen. Dat is nu echt de senioren pesten.

2025年9月1日
5つ星のうち1の評価

30/08/2025 12:37 train from Antwerp to…

30/08/2025 12:37 train from Antwerp to Amsterdam cancelled without notification. Not as a push, not even in the app. We almost missed our flight because of this. No staff on the platform to inform traveler's of the cancelled train. Had to go from 22 to the top for info then back down and run to catch another train. With full suitcases and child in tow. Staff was impolite and indifferent. Thanks, clowns.

2025年8月30日

Behulpzaam …

Ik ben nu onlangs een paar keer vanuit zaventem airport vertrokken, en ik ben gene gemiddelde treinreiziger.
Maar ben telkens heel goed geholpen, vandaag alweer een hele vriendelijke treinconducteur mij hele goeie en duidelijke uitleg verschaft.
Ik vind als het goed is mag het ook eens gezegd worden. 👍

2025年8月28日

レビューの対象になっている企業の方へ