Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... もっと見る
企業が回答しました
Perfekt trampoline for store og små. Scorer høyt i min bok på sikkerhet, sprett-egenskaper og monteringsanvisning.
Tok først kontakt på mail, tok mange dager før jeg fikk svar. (Dette skjedde et par runder) Ringte inn og fikk hjelp straks. Ønsket først et produkt som da ikke var nedsatt i pris (kampanje på) spur... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Sikkerhetsnettet røk etter kun to dager i bruk. Veldig skuffende at det var så dårlig kvalitet. Hadde aldri kjøpt den samme trampolinen igjen, dessverre.

No Northtrampoline からの回答
Bra kundeservice men reservedelene burde vært bedre. Om du skal kjøpe toppfester følger det ikke med skruer. Da må du i tillegg kjøpe en hel pakke med alle mulige små reservedeler. Håpløst opplegg -lite bærekraftig med så mye svinn. Nesten umulig å få tak i skruene andre steder.

No Northtrampoline からの回答
Mangler ved leveransen og kundeservice som ikkje kan hjelpe men henviser videre til reklamajonsskjema som ikkje virker.

No Northtrampoline からの回答
I’m still waiting for the trampoline I bought 9 days ago and nobody says anything about when it is coming. In the app (Shop) it’s says “waiting for information”
It’s very frustrating because when we ordered it the propaganda was delivery between 2-6 days.

No Northtrampoline からの回答
Kanonrask service og levering. Nå blir det trampolinefest på 17. mai :)

Dårlig kundeservice.
Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende riktige deler. De er ikke hjelpsomme på kundeservice og antyder at du prøver å lure dem for ekstra gratis deler.
Styr unna om du ikke er glad i masse styr og krangling.

No Northtrampoline からの回答
Når kommer varene ? Hva betyr «venter på informasjon» ?
Revisjon: Fikk kompensert for sen start på levering

No Northtrampoline からの回答
Vi var uheldige og fikk ødelagt en del i en storm. Reservedeler var heldigvis på lager, men de var litt dyre.

No Northtrampoline からの回答
Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4 seinere ble også raskt og hyggelig besvart.

No Northtrampoline からの回答
Fornøyd med trampoline som har levd et hardt liv i mange år. Stort pluss at reservedeler er å oppdrive mange år etter kjøp.

No Northtrampoline からの回答
Jeg bestilte trampoline 28 mars og fikk den levert 31 mars. Satte den opp alene på ca en time. Super enkelt! Anbefales

No Northtrampoline からの回答
Trampolinen kom på et blunk og var relativt enkel å sette opp. Ble bestilt en søndag og kom allerede på tirsdag. Vi gjorde noen små feil av og til, men alt i alt helt grei å få opp.

No Northtrampoline からの回答
Manglet en enkelt del ( én skumgummi padding pute ) i forsendelsen. Greit nok tenker man, det burde jo være enkelt å få ettersendt. Men hos North må du sende minst 10 mails frem og tilbake før du får beskjed om å fylle ut et skjema som ikke fungerer . De markedsfører seg som premium, men leverer alt annet enn en premium handel. Kjøp trampoline et annet sted:)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。