No78 レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Fint produkt der levede op til forventninger og var som beskrevet og på billeder. Men når man bestiller via nethandle halter det lidt. Får en ordrebekræftelse dagen efter hvori der står man vil modtag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg købte på sommerudsalget en teaktræsskænk med jalousilåger. Absolut god kvalitet til prisen, og den passer perfekt i min stue. Uproblematisk afhentning i butikken med venligt personale.

5つ星のうち5の評価

Super service. God vejledning da jeg var i butikken på Nørrebro. Købte og aftalte levering. Levering var fuldstændigt som aftalt. Min kommode blev båret til 4. sal, udpakket, monteret ben og sat på... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 家具店
  2. 枝編み細工専門店

当該企業による記述

No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 59

レビューを書く

Ualmindelig ubehøvlede ekspedienter

Ualmindelig ubehøvlede ekspedienter. Da vi endnu ikke havde modtaget vores varer efter 14 dage og bad om at få penge refunderet blev de grove og arrogante. Herefter måtte vi presse på og besøge butikken flere gange inden det lykkedes at få vores tilgodehavende. Kan overhovedet ikke anbefales

2020年7月11日

Super service.

Super service.
Vi har lige købt en skænk og opdagede en lille skade på skænke.
De reagerede hurtigt og vi fik en ny skænk.
En god oplevelse.

2020年5月22日
5つ星のうち1の評価

Utrolig dårlig kundeservice .

Utrolig dårlig kundeservice .
Jeg købte en daybed hos Nova møbler på Nørrebrogade juli 2019. Daybed skulle bestilles og komme et par md. efter.
Jeg modtog daybed’en i december, efter flere henvendelser. Opdager derefter en fejl ml. madras og “bordstykket”, hvor der tydeligt er sat en skæv og ikke tilhørende split ned. Sender foto til ejeren, som - igen - lover at ordne sagen og - igen- ikke ringer tilbage som lovet. Svarer heller ikke tilbage på mails. Derudover virker hvidpigmenteringen af egetræet sjusket udført af butikken selv, med render af olie i samlinger. Daybed’en kostede 7.200 kr, hvilket bestemt ikke er billligt.
Jeg har i mit lange liv aldrig før oplevet så kynisk en “kundepleje”, - så snart pengene er betalt ignoreres man eller mødes med utroværdige bortforklaringer.
Oven i købet taler jeg for nylig med min datter og svigersøn, bosiddende på Nørrebro, og som har købt dyr reol dernede.
Der var en fejl på reolen og de havde som jeg også oplevet mgl. tilbagemelding på henvendelser. Og ingen har jo tid og kræfter til at troppe personligt op i en uendelighed.
Vi gav op, orkede ikke mere, og det er nok i virkeligheden deres strategi.

2020年5月18日
5つ星のうち2の評価

Øv, en dårlig oplevelse.

Øv, jeg ville ønske, jeg havde læst her på Trustpilot før jeg købte noget fra Nova Møbler. Jeg kan tilslutte mig indtrykket af en uorganiseret virksomhed, desværre. Kan ikke anbefales.

2020年5月15日

Fantastisk flotte møbler

Fantastisk flotte møbler, vanvittig dårlig kundeservice, til tider direkte ubehøvlede personale.
Jeg købte et spisebord hvor kvaliteten på ingen måde levede op til prisen. Ved første levering syntes bordet brugt med små brugspor. Ved levering af et nyt bord passer pladerne ikke til bordet. De forsøger at fikse problemet ved at file og skære lidt i bordet, men jeg syntes ikke det fungerer da man skal "volde" pladerne sammen. til 10.000 kr. skal det fungere bedre. Fjerde gang leverer de samme bord igen trods løfter om et nyt, da bordpladen på det nye bord der var tiltænkt mig havde sat sig betydeligt. Det tog mere end et halvt år før jeg fik mine penge retur.
Personalet virkede mest af alt irriteret over at jeg kontaktede dem, ingen undskyldning eller "vi beklager". Bordet var købt i butikken på Nørrebrogade. Der handler jeg aldrig igen.

2020年4月15日

SNYDER FOLK FOR PENGE

SNYDER FOLK FOR PENGE
Sindsyg dårligt service i den butik! På Amagerbrogade. Vil virkelig fraråde folk at købe noget der fra! Han snyder folk for penge. Betaler ikke pengene tilbage for møbler han ikke har kunne levere. Har også hørt fra nogle møbelsnedkere at han ikke betaler de penge han skylder for møbler de har bygget til ham.

2020年4月15日

Sidste gang jeg handler hos Nova Møbler

Jeg har nu haft flere dårlige oplevelser med Nova møbler og ser dem som værende uorganiseret og uprofessionelle.

Denne gang købte jeg en pude via deres Instagram profil, jeg bestilte en stor pude til 395 kr. Jeg modtog med posten en meget lille pude med to pletter på og vaskemærket indeni var klippet i. Via instragram aftaler jeg med en venlig dame, at jeg skal hente en ny pude på Nørrebro og tænker, at det var fint det løste sig. I dag lørdag, bruger jeg så tid og penge på at tage ind og bytte puden, her finder jeg ud af, at de også havde sendt mig en forkert størrelse. Manden bag disken, vælger surt at forsvare sig selv og ikke så meget som et undskyld eller nogen form for venlighed modtager jeg. Nu har jeg så endelig fået den rigtige pude uden pletter og kommer aldrig igen.

Farvel og tak....

2020年4月11日

Dårlig kvalitet

Jeg købte et tæppe hos Nova Møbler. Udstillingstæppet i butikken var gået op i siden, men ekspedienten forsikrede mig om at det ikke kunne ske. Det troede jeg desværre på, og der gik selvfølgelig ikke lang tid før mit tæppe var magen til tæppet i butikken. Jeg har oplevet en helt enorm uvilje til at finde en løsning, og jeg bliver igen og igen sendt videre, så nu står jeg med et ubrugeligt tæppe til 3600 kr.

2020年2月12日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse hos Nova møbler.

Rigtig god oplevelse hos Nova møbler.
Både i butikken i Aarhus og online hvor vi endte med at bestille en sofa d. 19.Januar 2020. Hele vejen igennem har vi oplevet super kompetent rådgivning og service

Idag modtog vi sofaen, leveret til døren, trods vi bor på 1.sal i en smal opgang.

De bedste anbefalinger til Nova Møbler, vi kommer absolut til at handle hos dem igen.

2020年2月5日
5つ星のうち1の評価

ingen varer og ingen penge retur...

Vi købte i august måned en skænk og et sofabord i Nova Møbler på Amager. Varerne blev bestilt til at skulle leveres på vores adresse.
Efter 7 uger havde vi stadig intet hørt, hvorfor vi ringede til dem og fik afvide at varerne stod på en containerskib og først kunne leveres 5 uger senere.
Vi fulgte opkaldet op med en mail og gjorde opmærksom på at vi ikke ville acceptere en så sen levering da dette aldrig har været aftalt. Nova Møbler bekræftede herefter at de ville levere d. 1/11. Dette accepterede vi og tog en halv fridag for at kunne være hjemme for at tage imod vores varer. D. 1/11 ringer Nova Møbler og meddeler at de alligevel ikke kan levere varerne, da den ene varer ikke er kommet hjem.
Vi annullere derfor købet hos Nova Møbler, hvilket bliver accepteret, men her 2,5 måned senere har vi stadig ingen penge set på trods af at vi rykker hele tiden og for godt en uge siden stoppede de helt med at svare på vores henvendelser.
Vi har politianmeldt Nova Møbler, da jeg vi et udestående med dem på 8250,- der er betalt tilbage i August og som vi efter en ind til videre meget lang kamp begynder at frygte vi aldrig ser igen. 😓🤬

2020年1月16日
5つ星のうち1の評価

Ville ønske jeg havde læst de andre anmeldelser..

Dårlig oplevelse fra start til slut. Dårlig kvalitet som ikke lever op til det der er i butikken/beskrevet online. Elendig service. Der er masser af undskyldninger og det er altid andres skyld at tingene ikke fungerer for Nova møbler. Brug jeres penge et andet sted...

2019年10月23日
5つ星のうち1の評価

Leverer ikke varen - hold jer væk!

Jeg købte i starten af februar 2019 en kommode, der skulle leveres efter 12 uger. I slutningen af juni 2019 har jeg stadig ikke modtaget varen. Jeg har gentagne gange ringet og rykket, men hver gang bliver det udskudt. Jeg har også ringet til hovedkontoret, men de henviste bare til butikken.

Jeg har nu bedt butikken om pengene tilbage, da jeg aldrig har set skyggen af varen. Jeg har ikke hørt fra dem endnu, og da de ikke tidligere har vendt tilbage på min henvendelser, tvivler jeg på at de gør det denne gang.

En rigtig dårlig oplevelse jeg ikke kan anbefale.

2019年6月19日
5つ星のうち1の評価

Jeg kan nu tilføje mig selv til listen…

Jeg kan nu tilføje mig selv til listen over rigtig utilfredse kunder, der har handlet hos Nova møbler (Nørrebrogade, København). Jeg vil opfordre andre til at undlade, at handle der.
Jeg købte et møbel hos Nova, som begyndte at slå en stor revne hele vejen midt igennem møblet. Jeg henvendte mig til butikken og blev lovet et nyt møbel og lovet at butikken ville vende tilbage, når de havde et nyt jeg kunne få. Efter 3-4 måneder henvendte jeg mig igen til butikken, da jeg ikke havde hørt noget fra dem og igen blev jeg lovet, at butikken ville kontakte mig, når de havde et nyt møbel. Efter at have ventet yderligere 3 måneder mere, henvendte jeg mig endnu en gang og fik denne gang af af vide, at butikken havde problemer med deres træmøbler, som bliver importeret fra indonesien og ikke kan tåle den danske luftfugtighed. Butikken foreslog mig så, at jeg nu kunne komme ned i butikken for at se om jeg kunne finde et andet møbel. Jeg besøgte butikken og kunne ikke finde et andet møbel som kunne passe ind i mit hjem. Jeg blev foreslået at komme igen i butikken to-tre uger senere, da de vare lige ved at få nogle nye varer hjem. Jeg var senere igen forbi butikken, men da jeg ikke fandt noget kontaktede jeg butikken og bad om i stedet at få mine penge tilbage. Jeg havde herefter en rigtig ubehagelig samtale med ejeren af butikken, som talte nedladende til mig og som mente, at jeg skulle have sagt fra starten af at jeg ville have pengene tilbage, hvilket jeg var ret uforstående overfor da jeg selvfølgelig indledningsvis (næsten et år tidligere), havde tillid til, at jeg kunne få et nyt møbel inden for en rimelig tid. Jeg måtte debattere frem og tilbage med ejeren før han til sidst accepterede at give mig pengene tilbage. Jeg vidste heldigvis, hvad jeg som forbruger har krav på - havde jeg ikke vidst det, er jeg i tvivl om, hvorvidt han ville have givet mig pengene. Herefter fulgte en arrogant og ikke-imødekommende mailkorrespondance, da vi skulle finde ud af hvordan det beskadigede møblet kunne blive hentet tilbage af butikken. Det skulle tydeligvis ske på hans vilkår. Jeg fik mine penge tilbage, men jeg kan på ingen måde anbefale nogen at købe deres møbler hos Nova efter den oplevelse.

2019年6月1日
5つ星のうち1の評価

KØB ALDRIG NOGET VED NOVAMØBLER !!!

Har desværre købt et spisebord. Eller det troede jeg jeg havde, men det der er blevet leveret er en tynd billig spånplade med lidt microcement behandling på overfladen og de lovede at det var det stærkeste materiale overhovedet. Inden for de første 12 timer skaller lak og microcement af og jeg ringer med det samme da butikken åbner. De lover at finde en løsning hurtigt da det selvfølgelig ikke er iorden. Derudover finder vi ud af af bordet hænger på midten selvom der ikke står noget på det, der er hakker, ridser og skarpe kanter og stellet under er både skævt monteret, det er ustabilt og jernet der skulle stabilisere borde nedenunder er vendt forkert, så det tynger bordet i stedet for at styrke det.I virkeligheden er det ret simpelt! I lover efter mange mails fra os(som i heller ikke altid svarer på), tlf-opkald og billeder at vende tilbage. Men vi har intet hørt! Nu er stellet også begyndt at skalle af. Pigerne der arbejder i Århus lover en masse, og forstår ikke vi ikke får pengene, men det er tydelig at "chefen" er mega ligeglad, taler grimt, råber, og holder ikke hvad han lover. Ifølge købeloven har vi ret til at få vores penge retur når der er mere end 4 fejl på varen. Også selvom det er specialfremstillet. Havde der kun været 3 fejl ville de skulle reparere det, men over 4 fejl så har vi krav på pengene retur. Men i nægter det stadig efter 69 dages kamp. Men vi giver ikke op!!!
Aldrig aldrig aldrig køb noget i denne "forretning".

2019年5月27日
5つ星のうち4の評価

Fin service

Jeg har altid fået god service hos Nova Møbler. Indehaveren Saha er klar på at hjælpe, hvis der er problemer med produkter købt hos ham - selv efter de to års reklamationsret er overskredet. Og så er han også flink til at forhandle en god pris.

Jeg har netop fået ompolstret nogle hynder, og de er blevet meget flotte.

2019年5月23日

sofa og skænk

Jeg fik i dag min sofa og skænk leveret. super service super fede møbler.
Der vil jeg bestemt handle igen.
To mand kom med møblerne, fik det pakket op og stillet op, og tog endda papkasserne med.
super service!!

2019年3月15日