NÞrreport TandlÊgerne レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har voldsomt tandlÊge skrÊk, er klar over at det er jeg ikke ene om men jeg bliver mÞdt med så meget forståelse og tålmodighed. Det har jeg ikke oplevet fÞr Kan varmt anbefale

Fremragende oplevelse! Jeg har vÊret hos utallige tandlÊger gennem Ã¥rene, men denne gang tror jeg endelig, jeg har fundet den bedste. Jeg blev behandlet af Erika Culla, som var bÃ¥de opmÊrksom, tydeli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk rodbehandling. Jeg var nervÞs, da dette ville vÊre en ret vanskelig rodbehandling. Men den top professionelle Maja og hendes dygtige assistent gjorde det hele sÃ¥ afslappet og fuldstÊndig sm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er endelig kommet af med min tandlÊgeskrÊk! Lars Hansen og hans kollegaer er virkelig dygtige! Troede aldrig jeg skulle skrive det - men jeg glÊder mig til mit nÊste eftersyn - for jeg behÞver ikke lÊ... もっず芋る

優良

通垞48時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

Fremragende oplevelse af Mortada som er

Fremragende oplevelse af Mortada som er virkelig sÞd og tålmodig.

2025幎10月24日

Hej Serhildan,
Tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du havde en fremragende oplevelse, og at Mortada gjorde et godt indtryk med sin venlighed og tålmodighed.
Vi vÊrdsÊtter virkelig din feedback, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Excellent service as always

Excellent service as always. Érika also speaks Spanish and is very professional and attentive. I highly recommend her.

2025幎10月2日

Dear Erica,
Thank you so much for your kind words!
We're thrilled to hear that you had an excellent experience. Érika will be especially happy to know her professionalism, attentiveness, and Spanish skills made a positive impression. We truly appreciate your recommendation and look forward to welcoming you back.

amazing

Fremragende oplevelse!
Jeg har vÊret hos utallige tandlÊger gennem Ã¥rene, men denne gang tror jeg endelig, jeg har fundet den bedste. Jeg blev behandlet af Erika Culla, som var bÃ¥de opmÊrksom, tydelig, grundig – og vigtigst af alt: Êrlig omkring min situation. Hun pakkede ikke tingene ind, men handlede resolut og professionelt med det samme. Det satte jeg stor pris pÃ¥.

2025幎10月6日

Hej Ivan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du har haft en sÃ¥ god oplevelse hos os – og isÊr hos Erika Culla.
Vi sÊtter stor pris på din tillid, og det betyder meget at hÞre, at hendes Êrlighed, professionalisme og grundighed gjorde en forskel.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!
Bedste hilsner, Marice, NÞrreport TandlÊgerne

Meget tilfreds

2025幎9月30日

Hej Anne,
Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for at hÞre, at du er meget tilfreds!
Hvis der er noget, vi kan gÞre for at gÞre din oplevelse helt perfekt nÊste gang, vil vi meget gerne hÞre det.
Din feedback betyder meget for os og hjÊlper os med hele tiden at blive bedre.
Bedste hilsner, Marice, NÞrreport TandlÊgerne

NÞrreport TandlÊgerne are very

NÞrreport TandlÊgerne are very professional, helpful and skilled. I got 4 wisdom tooth removed. The procedure went smooth and they have been very helpful afterwards. The practice also have a lot of high tech tools to make the experience more enjoyable.

2025幎9月8日

Dear Anna,
Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience!
We’re really pleased to hear that your wisdom tooth removal went smoothly, and that you felt well cared for both during and after the procedure.
It’s also great to know that our high-tech equipment helped make your visit more comfortable.
We truly appreciate your trust in us and look forward to welcoming you again in the future! 🊷😊

TandlÊgeskrÊk

Meget fint tandrensning uden smerterne

2025幎9月25日

Hej Steffen,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at tandrensningen gik godt – og helt uden smerter! 🊷😊
Det er lige sådan, det skal vÊre.
Vi glÊder os til at se dig igen!

Enormt dygtige og sÞde

Jeg har vÊret kunde i mange år og har altid fået den bedste behandling. Jeg kan varmt anbefale min tandlÊge Maja og tandplejer Houda. De er begge utrolig sÞde og virkelig dygtige.

2025幎9月25日

Hej Tanja,
Tusind tak for din trofaste opbakning gennem årene – det betyder virkelig meget for os! 💙
Vi er glade for at hÞre, at du fÞler dig godt behandlet hos os, og vi giver dig helt ret – bÃ¥de Maja og Houda er bÃ¥de sÞde og super dygtige.
Din anbefaling er den stÞrste ros, vi kan få!
Vi glÊder os til mange flere gode besÞg fremover 🊷😊
De bedste hilsner, Marice, NÞrreport TandlÊgerne

Hvor inde på en almindelig tandrensning

Hvor inde på en almindelig tandrensning og blevet så fint passet på af Erika. Hun var så sÞd og fik forklaret alt nemt og forståeligt.

2025幎9月23日

Hej Erik,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du fÞlte dig godt passet pÃ¥ af Erika – hun er virkelig dygtig og har en sÊrlig evne til at skabe tryghed og forklare tingene klart og enkelt. Vi sender dine roser direkte videre til hende 😊
Tak fordi du valgte os – vi glÊder os allerede til nÊste gang! 🊷✚

Mortada var SÅ sÞd

Mortada var SÅ sÞd - har generelt tandlÊge skrÊk, men han gjorde det til den bedste oplevelse. TAK.

2025幎9月18日

Hej Olivia,
Tusind tak for din varme tilbagemelding!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at Mortada kunne gÞre en ellers utryg situation til en god oplevelse for dig. Vi ved, hvor svÊrt det kan vÊre med tandlÊgeskrÊk, så det betyder meget, at du fÞlte dig tryg og godt behandlet.
Tak fordi du delte det – og stort TAK tilbage!

En pengemaskine ...

Jeg stemmer i ift. at der er tale om en tandklinik, som har til formål at få så mange penge ud af deres kunder som muligt.

Ved mit seneste besÞg hos klinikken fik jeg nÊrmest en dÞdsdom over mine tÊnder. Jeg havde angiveligt begyndende parendentose, mine tÊnder var i forfÊrdelig stand, og vedkommende som behandlede mig Þnskede at putte plastfyldning i 9 af mine tÊnder - hvilket jeg blev meget chokeret over. Da jeg stillede spÞrgsmål til, om dette var den rette tilgang svarede vedkommende:
"Vi kan også bare fjerne dine visdomstÊnder. Dem er der mange der lever uden."
Dertil er de "grundige" med tandrensningen i den forstand, at de nÊrmest hakker lÞs med mejsel og hammer i ens mund og bagefter siger: "Se hvor du blÞder! Du har tandkÞdsbetÊndelse!"

Ovenpå den oplevelse kontaktede jeg en anden tandlÊge for at få en anden vurdering. Denne tandlÊge afviste påstanden om, at jeg havde begyndende parendentose og sagde, at det var helt åndssvagt og unÞdvendigt at få plastfyldninger taget min alder og mine tÊnders tilstand i betragtning. Hun vurderede i Þvrigt, at jeg kun behÞvede at komme til tandlÊgen 1 gang om året, istedet for hver halve år.

Sidste gang jeg kommer hos NÞrreport TandlÊgerne.

2025幎5月14日

KÊre Mummimor,
FÞrst og fremmest vil vi gerne sige tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og ikke mindst, at du er Êrlig omkring den. Det gÞr indtryk pÃ¥ os at lÊse, at du har fÞlt dig utilpas og mistillidsfuld efter dit besÞg hos os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give nogen af vores patienter.
Vi er meget kede af at hÞre, at du har haft en konsultation, hvor du fÞlte dig chokeret og utryg – og at vores kommunikation omkring din behandling har virket skrÊmmende frem for tryghedsskabende. Det er noget, vi tager meget alvorligt.
Der kan naturligvis vÊre faglige uenigheder mellem tandlÊger, men det Êndrer ikke på, at vi altid Þnsker, at vores patienter fÞler sig lyttet til, godt informeret og trygge ved de anbefalinger, vi kommer med. Hvis det ikke har vÊret tilfÊldet hos dig, er det noget, vi skal se nÊrmere på og lÊre af.
Jeg vil derfor meget gerne i dialog med dig om din oplevelse, så jeg kan forstå, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan blive bedre. Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på 22 14 99 70 eller mck@noerreporttandlaegerne.dk, så vi kan tage en uforpligtende samtale om det.
Uanset hvad du vÊlger, Þnsker vi dig det bedste fremover og håber, du får en god og tryg tandpleje fremadrettet.
De bedste hilsner, Klinikchef Marice KÞlben, NÞrreport TandlÊgerne

Har vÊret patient hele mit voksenliv og

Har vÊret patient hele mit voksenliv og har aldrig haft dårlige oplevelser på trods af at have haft en håndfuld forskellige behandlere gennem årene, og også på trods af at klinikken vidst er skiftet ejere undervejs. Udover Lars så kan jeg sÊrligt anbefale Maria og Mortada. Alle behandlerne er dygtige, meget grundige og professionelle. Gennem tiden har klinikken både hjulpet med almindelig tandrensning, fjernet visdomstÊnder og mere komplekse procedurer som en bÞjle eller specialtandlÊge også kan. Alt sammen til fair priser.

Kan anbefale NÞrreport TandlÊgerne på det hÞjeste og håber på at kunne gå der mange år endnu :)

2025幎8月27日

KÊre Stan,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine mange års erfaringer hos os 🌟
Det betyder rigtig meget for hele teamet at hÞre, at du altid har fÞlt dig i trygge hÊnder – uanset behandler og ejerskifte undervejs. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine anbefalinger af Lars, Maria og Mortada, og vi sender naturligvis din ros videre til dem.
Vi glÊder os til at tage godt imod dig mange Ã¥r fremover og fortsat hjÊlpe dig – uanset om det gÊlder det helt rutinemÊssige eller de mere komplekse behandlinger.
De bedste hilsner, Marice, NÞrreport TandlÊgerne

Jeg vil også anbefale Mortada.

Jeg vil også anbefale Mortada.
Det er allerede blevet skrevet at han er meget rolig og opmÊrksom, gode til at forklare og at gÞre et flot styk arbejde. Jeg er meget tilfreds med mine rene tÊnder😊

2025幎7月10日

KÊre Kris,
Tak for anbefalingen! Jeg er helt enig – Mortada er virkelig dygtig. Det er en fornÞjelse at blive behandlet af én, der bÃ¥de er grundig og god til at forklare. Og ja, rene tÊnder gÞr altsÃ¥ bare dagen lidt bedre 😊
De bedste hilsner, Marice, NÞrreport TandlÊgerne

TandlÊgen er meget tÃ¥lmodig og

TandlÊgen er meget tÃ¥lmodig og omhyggelig, klinikken er yderst ren og velholdt, servicen er af hÞj kvalitet – selvom det er en smule kostbart.”

2025幎7月4日

KÊre Wintmaw,
Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse!
Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – isÊr at du fremhÊver bÃ¥de tÃ¥lmodighed, omhyggelighed og vores hÞje serviceniveau. Det betyder meget for hele teamet.
Vi forstår godt, at prisen kan fÞles som en faktor, og vi forsÞger altid at balancere hÞj kvalitet med fair priser. Din feedback er derfor meget vÊrdsat, og vi tager den med os.
Tak fordi du valgte os – vi glÊder os til at byde dig velkommen igen!

Great personnel

Great personnel! Great treatment. You feel very good taken care of and your wishes are being taken into consideration!

2025幎6月27日

Dear Prisca,
Thank you so much for your kind words!
We’re thrilled to hear that you felt well taken care of and that our team was able to meet your needs. Your feedback means a lot to us, and we’ll continue to strive to provide the best care and service possible.
We look forward to welcoming you again!

Kan varmt anbefales❀

Jeg er blevet behandlet hos dygtige Maja Mellin, hvilket var en virkelig behagelig og god oplevelse - med tillid og tryghed. Jeg kan varmt anbefale denne tandlÊgeklinik❀

2025幎6月4日

KÊre Sofie,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de varme ord! ❀
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en tryg og behagelig oplevelse hos Maja – hun er virkelig dygtig, og det betyder meget for os, at du fÞler dig i gode hÊnder.
Din anbefaling gÞr en stor forskel, og vi glÊder os til at byde dig velkommen igen!

Mortada er så god 🙌

2025幎5月30日

KÊre Benjamin,
Tak for de varme ord!
Mortada bliver helt sikkert glad for at hÞre det 🙌 Vi glÊder os til at se dig igen!

Kan varmt anbefale Mortada

Kan varmt anbefale Mortada.
Jeg har tandlÊgeskrÊk men behandlingen forlÞb rigtig godt. Takket vÊre hans rolighed, opmÊrksomhed og inddragelse i processen. Meget professionel.

2025幎5月21日

KÊre Britt,

Tusind tak for din tillid og de fine ord – og ikke mindst for din varme anbefaling af Mortada. Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at du fÞlte dig tryg og godt taget imod, selv med tandlÊgeskrÊk.

Mortadas rolige og professionelle tilgang gÞr en stor forskel, og vi er glade for, at det kom til udtryk i din oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Han er sÞd og dygtig

Han er sÞd og dygtig, men jeg fik desvÊrre ikke tandrensning bagefter. Generelt har jeg altid en god oplevelse hos dem, men jeg får en ny behandler hver gang, hvilket kan vÊre lidt forvirrende.

2025幎5月13日

KÊre Ilza,
Mange tak for din Êrlige tilbagemelding – og for de pÊne ord om bÃ¥de vores behandler og din generelle oplevelse hos os. Det betyder meget, at du fÞler dig godt behandlet.
Vi er kede af at hÞre, at tandrensningen ikke blev gennemfÞrt denne gang, og vi forstår godt, at det kan vÊre forvirrende at mÞde en ny behandler ved hvert besÞg. Det er bestemt noget, vi tager til os, og vi vil meget gerne forsÞge at skabe mere kontinuitet for dig fremover.
TÞv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spÞrgsmÃ¥l eller Þnsker til kommende tider – vi vil altid gerne gÞre dit besÞg sÃ¥ trygt og positivt som muligt.
De bedste hilsner, Marice, NÞrreport TandlÊgerne

Personlig og nÊrvÊrende oplevelse!

2025幎4月30日

KÊre Asmus,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de pÊne ord!
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en personlig og nÊrvÊrende oplevelse hos os – det er netop det, vi Þnsker at give alle vores patienter. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
De bedste hilsner, Marice, NÞrreport TandlÊgerne

Doctor Houda has been very kind and

Doctor Houda has been very kind and professional, each time she helped me to understand and improve my teeth condition. She is very helpful and patient, highly recommend!

2025幎4月22日

Dear Yuyan,
Thank you so much for your kind words and lovely feedback!
We’re very happy to hear that you’ve felt supported and well cared for by our dental hygienist, Houda. Her professionalism, patience, and dedication to helping patients understand and improve their oral health truly reflect the values we strive for.
We greatly appreciate your recommendation and look forward to welcoming you again.
Warm regards, Marice, NÞrreport TandlÊgerne

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。