Super god service fra Nokeys! Jeg har haft min EasyAccess smartlÃ¥s i over 10 Ã¥r og fungeret rigtig godt hele vejen igennem. Da jeg havde brug for et nyt tastatur, fik jeg det gratis. Samtidig fik jeg... ãã£ãšèŠã
Har desvÊrre igen en reklamations sag pÃ¥ en af vores lÃ¥se. Jeg skrev en mail den 8 januar og rykkede igen den 15. Januar men hÞre intet!!! Jeg har desuden heller ikke modtaget returfragtbrev pÃ¥ den si... ãã£ãšèŠã
Helt igennem fantastisk service som sjÊldent ses i branchen! Ringede til Rationel for at hÞre, hvilken nÞglefri dÞrlÃ¥s der passer til deres dÞre og de anbefalede Nokeys. Da jeg ringede til Nokeys, ble... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er typen der oftest smÊkker mig selv ude men sÃ¥ blev jeg tilbudt en lÃ¥s fra Nokeys og hvilket har vÊret en kÊmpe hjÊlp i min hverdag! Ash vejledte mig godt og grundigt igennem montering og lÃ¥s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nokeys.dk â Fremtidens dÞrlÃ¥se Vi specialiserer os i innovative og nÞglefri dÞrlÃ¥se til private og erhverv. Moderne design, hÞj sikkerhed og nem betjening â helt uden nÞgle.
SkinnestrÊde 11, 2640, Hedehusene, ãã³ããŒã¯
- 70 23 70 32
- ash@nokeys.dk
- nokeys.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fungerer fint
Fungerer fint - kan ikke klage. Rart at jeg nu ikke skal huske husnÞglen ððœ

Nokeys.dk ããã®åç
Nem, tryg og virkelig brugervenlig lÞsning
Jeg har lÊnge haft problemer med at holde styr pÃ¥ nÞgler â isÊr nÃ¥r flere personer skal have adgang, eller nÃ¥r nogen glemmer eller mister deres nÞgle. Det skabte bÃ¥de irritation og bekymringer i hverdagen, fordi det ofte betÞd, at jeg mÃ¥tte Êndre planer eller fÃ¥ lÃ¥se omkodet. Derfor begyndte jeg at lede efter en lÞsning, som kunne gÞre det hele lidt nemmere og mere sikkert.
Efter at have fÃ¥et anbefalet Nokeys, valgte jeg at fÃ¥ installeret en elektronisk dÞrlÃ¥s â nÊrmere bestemt Nimly Touch Pro. Det har vÊret en kÊmpe lettelse. Jeg bruger nu enten fingeraftryk eller kode, og jeg behÞver ikke lÊngere bekymre mig om, hvor nÞglerne er, eller hvem der har adgang. Jeg kan hurtigt give midlertidig adgang til fx gÊster eller hÃ¥ndvÊrkere, og jeg kan til hver en tid Êndre eller slette koder, hvis det bliver nÞdvendigt.
Selve installationen gik smertefrit, og jeg fÞlte mig godt guidet hele vejen â bÃ¥de fÞr og efter. Der er tÊnkt over bÃ¥de funktion og design, og det hele virker solidt og professionelt. Jeg er virkelig glad for, at jeg tog beslutningen om at skifte til elektronisk lÃ¥s â det har gjort min hverdag meget nemmere og langt mere tryg.
Jeg kan kun anbefale Nokeys til andre, der Þnsker en moderne og pÃ¥lidelig lÞsning â det fungerer helt enkelt.

Nimly Touch Pro hvor funktionalitet mÞder stilrent design
Jeg har kÞbt en nimly touch pro og kan kun sige at det er et af de bedste kÞb jeg har foretaget. Her har de ikke kun fokuseret på at have et stilrent design men også funktionalitet og brugervenlighed. Kan varmt anbefales.

Nokeys.dk ããã®åç
Super tilfreds med min nye lås.
Jeg har lige fået installeret min nye Nimly Touch Pro, som jeg kÞbte hos nokeys.dk, og jeg er virkelig glad for den! Det fÞles både moderne og super praktisk at kunne låse dÞren op med kode eller brik og det fungerer bare hver gang.
Designet er flot og stilrent, og det giver et rigtig godt fÞrstehåndsindtryk ved dÞren. Installationen gik nemt, og det hele var godt beskrevet, så man fÞler sig tryg ved at gÞre det selv.
Det bedste er nok, at jeg nu slipper for nÞgler og kan give adgang til gÊster direkte via appen. Det er virkelig en game changer i hverdagen!
Leveringen fra nokeys.dk var hurtig, og servicen var i top. Jeg kan helt klart anbefale låsen videre :-)

Nimly indoor
Smart og pålidelig lås til indvendige dÞre
Jeg har kÞbt Nimly Indoor og er meget tilfreds. Den er nem at bruge med både kode og nÞglebrik, og nÞglefunktionen giver ekstra tryghed. Jeg har tilkÞbt smart home-tilkobling, som fungerer super godt og gÞr det hele endnu mere praktisk. Kan varmt anbefales!

Nokeys.dk ããã®åç
Ikke mere stress over at miste mine nÞgler
Jeg plejer Êrligt talt at miste mine nÞgler hele tiden, det var en evig stressfaktor. Men siden jeg fik min Nimly Touch Pro, er det slut med panik og nÞglekaos. nu åbner jeg bare dÞren med en kode eller mit fingeraftryk. Det fÞles seriÞst som en lille livsopgradering hver gang jeg kommer hjem!
Servicen fra Nokeys har ogsÃ¥ vÊret i top. I modsÊtning til nogle andre mÊrker (vi nÊvner ingen navne ð men I ved det godt), hvor du kan hÊnge i telefonkÞ i halve timer uden at komme nogen vegne, sÃ¥ har jeg hos Nokeys oplevet hurtig og hjÊlpsom support.
Og sÃ¥ lige en sidste ting: det skandinaviske design! LÃ¥sen ser SÃ
pÊn og stilren ud pÃ¥ dÞren, den passer perfekt ind i mit hjem og ser alt andet end âtechyâ ud.
Kan kun anbefales! ð€©