Niet bestelling van hier ! Ik had een bestelling gedaan tot het heden niet binnen gekregen niks . Mailtjes,dms verstuurd via social media nooit op gereageerd. Raad het dus niet aan slechte klanten s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben lang onzeker geweest over mijn dunne wimpers en wilde een betrouwbare wimperserum uitproberen. Ik koos voor Nolimit en na een tijdje merkte ik vergeleken met vroeger echt verschil. Mijn wimpers... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 42ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dit heeft mijn wimpers zo ergâŠ
Dit heeft mijn wimpers zo erg geholpen!!!!! Gebruik het inmiddels al bijna 1 jaar en mijn wimpers zijn abnormaal lang geworden. Ik krijg dagelijks complimenten en raad iedereen dit aan!!!

Prachtig resultaat gezien na 3 maandenâŠ
Prachtig resultaat gezien na 3 maanden consequent wimperserum te gebruiken. Na 1 maand zag je al een kleine verschil, maar voor echt top resultaat moet je hem langer gebruiken.

Nolimithair ããã®åç
Het product helpt echt en gaat lang mee

Nolimithair ããã®åç
K heb de wimpers serum K ben er blijâŠ
K heb de wimpers serum K ben er blij mee k zie het verschil met men wimpers

Erg fijne serum
Erg fijne serum, krijg er geen gevoelige ogen van en het allerbelangrijkste is dat mijn wimpers enorm groeien

Nolimithair ããã®åç
Product doet precies wat het belooft
Product doet precies wat het belooft. Ik zag al binnen enkele dagen resultaat.

Top serum
Ik heb het gebruikt en gebruik het nog steeds binnen 2 weken zag ik een groot verschil ben er blij mee

Nolimithair ããã®åç
K heb men bestelling gedaan en allesâŠ
K heb men bestelling gedaan en alles ging vlot spijtige dat het pakje nie thuis wordt geleverd en k moest die zelfs gaan halen bij bpost

Het heeft ondanks zorgvuldig 2maaldaagsâŠ
Het heeft ondanks zorgvuldig 2maaldaags gebruiken niet het gewenste resultaat geleverd

bestelling nooit ontvangen
bestelling nooit ontvangen. ik heb de lashserum bijna 3 weken geleden besteld en er is nogsteeds niks opgestuurd. Ondanks dat ik meerdere keren geprobeerd heb contact op te nemen via e-mail, tiktok en insta, heb ik geen reactie mogen ontvangen. Ik zie ook dat andere klanten vergelijkbare ervaringen delen, maar hun berichten blijven ook onbeantwoord.

Nolimithair ããã®åç
2 weken en ik merk al verschil!
Voorheen een ervaring gedeeld van mijn vriendin die enorm tevreden was en ik moet zeggen dat ik het nu consistent 2 weken gebruik en ik al echt meteen verschil zie! Enorm blij! En wat betreft dat jullie moeilijk te bereiken zijn vind ik enorm vaag ik kreeg al meteen bericht in een dag over hoe de serum te gebruiken. Moge Allah jullie belonenð€

Nolimithair ããã®åç
A Must-Have for Every Woman!
I had the pleasure of trying the No Limit Wiper Serum, and I must say, my experience has been absolutely amazing! At first, I was a bit sceptical, unsure if it would really make a difference. But after using it, I noticed real, visible results. It exceeded my expectations in every way!
The serum is worth every cent, and it has quickly become a must-have in our household. If youâre hesitant, I encourage you to give it a tryâyou wonât regret it!

Werking product
September besteld helaas nog geen resultaten maar we blijven doorgaan
Heb de baardpakket gekocht

Nolimithair ããã®åç
Wimpers zijn zeker langer geworden
Twijfelde het te halen omdat het werd geadverteerd door influencers, maar mijn wimpers zijn wel duidelijk gegroeid! Niet per se mee gaan krullen/voller geworden maar zeker wel langer. Heb al meerdere keren besteld, 1x is het niet goed gegaan. Duurde even (1 a 2 weken..) voor ik iemand te pakken kreeg om dit op te lossen. Maar is daarna gelijk geregeld!

Great lash serum
Iâve been using the lash serum for a few weeks now and Iâm starting to see results

Nolimithair ããã®åç
Een 10 voor klantenservice.
Product doet echt wat het beloofd, daarnaast hanteren ze een niet goed-geld terug beleid. Tevens zijn ze zeer goed bereikbaar en reageren ze zeer snel op klantenservice vragen. Zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

Beyond Expectations!!!
Iâm so happy with the hair growth package! My hair has become noticeably fuller and stronger. This product has truly exceeded my expectations, highly recommended for anyone looking to boost healthy hair growth!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã