レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Niet bestelling van hier ! Ik had een bestelling gedaan tot het heden niet binnen gekregen niks . Mailtjes,dms verstuurd via social media nooit op gereageerd. Raad het dus niet aan slechte klanten s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I had the pleasure of trying the No Limit Wiper Serum, and I must say, my experience has been absolutely amazing! At first, I was a bit sceptical, unsure if it would really make a difference. But af... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Twijfelde het te halen omdat het werd geadverteerd door influencers, maar mijn wimpers zijn wel duidelijk gegroeid! Niet per se mee gaan krullen/voller geworden maar zeker wel langer. Heb al meerdere... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

Wimperserum

De levering was echt binnen de 24u. Het product werkt ook echt mijn wimpers zijn super lang geworden. Mijn vriendinnen gebruiken het ook nu! Top werk!

2024幎8月27日

Nolimithair からの回答

Bedankt voor je geweldige review! We waarderen je steun enorm. 🎉 Als blijk van waardering geven we je graag 10% korting met de code **NOLIMIT10**. Veel plezier met je aankoop en we zien je graag terug! 😊✚

Vollere wimpers

Ik ben lang onzeker geweest over mijn dunne wimpers en wilde een betrouwbare wimperserum uitproberen. Ik koos voor Nolimit en na een tijdje merkte ik vergeleken met vroeger echt verschil. Mijn wimpers zijn zichtbaar voller geworden, en ik ben er superblij mee!

2024幎10月30日

Recommended!

Top service en goede kennis over de aangeboden producten. Ik zie duidelijk resultaat met mijn haar nu en vroeger, dankzij de serums. 100% cashback voor moesten de klanten niet tevreden zijn, maar dit was voor mij zeker niet van toepassing. I LOVE!!

positief verrast

Was eerst sceptisch dus had ik alleen de lash serum gehaald, en die werkte verrassend goed. Ik heb meerdere serums geprobeerd (ook van 80€ bij de Douglas) en deze van nolimit heeft mij het best resultaat gegeven. Ik ga nu de baardgroei serum halen voor mijn vriend, ben erg benieuwd.

wimper serum

Ik heb een wimper serum gekocht. Na 2 maanden gebruik zag ik al verschil, ik heb ook geen irritatie gehad bij mijn ogen wat ik normaal wel heb bij olies voor wimpers. Top product, top kwaliteit en goeie prijs!

2024幎7月26日

5぀星のうち4の評䟡

Resultaten snel te zien!

2024幎10月22日

5぀星のうち5の評䟡

Sinds enkele weken gebruik ik het

Sinds enkele weken gebruik ik het baardgroeipakket. In het begin was ik enorm sceptisch, gezien de reviews. Echter merkte zowel mijn omgeving als ik, dat mijn baard een stuk voller was dan eerder. Mijn baardhaar werd minder stug en het groeide daadwerkelijk sneller.
Het product werd geleverd met een zeer duidelijke handleiding dat makkelijk op te volgen is.
Ook werd het snel geleverd, is de klantenservice goed te bereiken en bieden zij een ‘niet goed, geld terug’-policy aan. Heb het mijn vrienden het serum ook aangeraden en zij zijn recentelijk begonnen met het gebruik van het serum. Kortom; een enorm goed product!

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zelf echt super tevreden met de

Ik ben zelf echt super tevreden met de lash serum!! Er zitten geen schadelijke stoffen in wat bij vele andere wimperserums wel het geval is. Het is fijn om te weten dat je wel het resultaat krijgt wat je wil, zonder ongewenste bijwerkingen zoals bij andere merken. Verzending en klantcontact was ook allebei super.

2024幎9月20日

Zojuist mijn 2de serum besteld

Zojuist mijn 2de wimperserum besteld, werkt voor mij echt mega goed. Zeker een aanrader.

slechte service

Beste,

Jouw negatieve review is net als de andere 1-sterren reviews op deze datum, geplaatst door een online vendetta tegen onze (deel)-eigenaar. Je hebt geen product besteld, geen service ontvangen en hebt geen ervaring gehad met ons bedrijf.

Wij staan juist voor een goede klantenservice, waarin we iedere klant snel en effectief te woord staan en hoge kwaliteit producten leveren met een Geen resultaat= Geld terug gerantie.

ik zou je willen vragen om je review te verwijderen, zodat ons bedrijf geen schade oploopt door een online haatcampagne, die volledig losstaat van onze onderneming.

Oplichter slechte kwaliteit

2024幎10月28日

Oplichter

Oplichter, zijn product werkt niet!!!

2024幎10月28日

OPLICHTER!!!!!

Super slechte ervaring, heb een bestelling gedaan maar is nooit aangekomen. Meerdere keren gemaild maar nooit reactie terug gehad. Duidelijke een OPLICHTER!!!!

2024幎10月17日

Niet bestellen hier mensen

Niet bestellen hier mensen. Dit is een oplichter en leugenaar.

2024幎10月3日

Fijne lashserum

Fijne lashserum! Ik ben het een paar weken aan het gebruiken en zie al resultaat. Ik ben meestal allergisch/gevoelig voor serums, maar met deze had ik geen reactie. Zeker een aanrader!

2024幎8月20日

Suuuuuuuper goed <3

Eindeeeeelijk weer lange volle wimpers! Love itttt!!!

2024幎10月14日

5぀星のうち5の評䟡

Eyeserum No limit, een geweldig product!

Ik heb de eyeserum besteld op aanraden van een vriendin, zij had hele magere wimpers en na het gebruiken van de nolimit eye serum zijn ze in een mum van tijd gegroeid! Ik raad jullie dit product echt aan dames!

2024幎10月13日

Great customer service

Great customer service, got even a discount and were very knowledgeable about their products!

2024幎10月12日

Nolimithair からの回答

Thank you for your great review! We truly appreciate your support. 🎉 Enjoy 10% off your next purchase with the code **NOLIMIT10**. We look forward to seeing you again! 😊✚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。