Niet bestelling van hier ! Ik had een bestelling gedaan tot het heden niet binnen gekregen niks . Mailtjes,dms verstuurd via social media nooit op gereageerd. Raad het dus niet aan slechte klanten s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I had the pleasure of trying the No Limit Wiper Serum, and I must say, my experience has been absolutely amazing! At first, I was a bit sceptical, unsure if it would really make a difference. But af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Twijfelde het te halen omdat het werd geadverteerd door influencers, maar mijn wimpers zijn wel duidelijk gegroeid! Niet per se mee gaan krullen/voller geworden maar zeker wel langer. Heb al meerdere... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 42ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wimperserum
De levering was echt binnen de 24u. Het product werkt ook echt mijn wimpers zijn super lang geworden. Mijn vriendinnen gebruiken het ook nu! Top werk!

Vollere wimpers
Ik ben lang onzeker geweest over mijn dunne wimpers en wilde een betrouwbare wimperserum uitproberen. Ik koos voor Nolimit en na een tijdje merkte ik vergeleken met vroeger echt verschil. Mijn wimpers zijn zichtbaar voller geworden, en ik ben er superblij mee!

Recommended!
Top service en goede kennis over de aangeboden producten. Ik zie duidelijk resultaat met mijn haar nu en vroeger, dankzij de serums. 100% cashback voor moesten de klanten niet tevreden zijn, maar dit was voor mij zeker niet van toepassing. I LOVE!!

positief verrast
Was eerst sceptisch dus had ik alleen de lash serum gehaald, en die werkte verrassend goed. Ik heb meerdere serums geprobeerd (ook van 80⬠bij de Douglas) en deze van nolimit heeft mij het best resultaat gegeven. Ik ga nu de baardgroei serum halen voor mijn vriend, ben erg benieuwd.

wimper serum
Ik heb een wimper serum gekocht. Na 2 maanden gebruik zag ik al verschil, ik heb ook geen irritatie gehad bij mijn ogen wat ik normaal wel heb bij olies voor wimpers. Top product, top kwaliteit en goeie prijs!

Nolimithair ããã®åç
Sinds enkele weken gebruik ik hetâŠ
Sinds enkele weken gebruik ik het baardgroeipakket. In het begin was ik enorm sceptisch, gezien de reviews. Echter merkte zowel mijn omgeving als ik, dat mijn baard een stuk voller was dan eerder. Mijn baardhaar werd minder stug en het groeide daadwerkelijk sneller.
Het product werd geleverd met een zeer duidelijke handleiding dat makkelijk op te volgen is.
Ook werd het snel geleverd, is de klantenservice goed te bereiken en bieden zij een âniet goed, geld terugâ-policy aan. Heb het mijn vrienden het serum ook aangeraden en zij zijn recentelijk begonnen met het gebruik van het serum. Kortom; een enorm goed product!

Nolimithair ããã®åç
Ik ben zelf echt super tevreden met deâŠ
Ik ben zelf echt super tevreden met de lash serum!! Er zitten geen schadelijke stoffen in wat bij vele andere wimperserums wel het geval is. Het is fijn om te weten dat je wel het resultaat krijgt wat je wil, zonder ongewenste bijwerkingen zoals bij andere merken. Verzending en klantcontact was ook allebei super.

Zojuist mijn 2de serum besteld
Zojuist mijn 2de wimperserum besteld, werkt voor mij echt mega goed. Zeker een aanrader.

OPLICHTER!!!!!
Super slechte ervaring, heb een bestelling gedaan maar is nooit aangekomen. Meerdere keren gemaild maar nooit reactie terug gehad. Duidelijke een OPLICHTER!!!!

Niet bestellen hier mensen
Niet bestellen hier mensen. Dit is een oplichter en leugenaar.

Fijne lashserum
Fijne lashserum! Ik ben het een paar weken aan het gebruiken en zie al resultaat. Ik ben meestal allergisch/gevoelig voor serums, maar met deze had ik geen reactie. Zeker een aanrader!

Suuuuuuuper goed <3
Eindeeeeelijk weer lange volle wimpers! Love itttt!!!

Nolimithair ããã®åç
Eyeserum No limit, een geweldig product!
Ik heb de eyeserum besteld op aanraden van een vriendin, zij had hele magere wimpers en na het gebruiken van de nolimit eye serum zijn ze in een mum van tijd gegroeid! Ik raad jullie dit product echt aan dames!

Great customer service
Great customer service, got even a discount and were very knowledgeable about their products!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã