Noora Uppsala

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

varning‌‌‌‌ Det Àr bedrÀgeri produkterna Àr helt vÀrdelösa och kommer direkt frÃ¥n Kina och man fÃ¥r falsk adress vid returnering och fÃ¥r ingen pengar om produkterna kom inte till lagret!

5぀星のうち1の評䟡

BestÀll INTE varor frÃ¥n Noora Uppsala. Linneblusar visade sig vara i ett polyesteraktigt sladdrigt tyg. Tyget var sÃ¥ tunt att huden lyste igenom. Bilder pÃ¥ företagets webb motsvarar inte alls verkli... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Efter att ha lagt bestÀllningen och betalat, vad jag betraktar Àr, en stor summa, sÃ¥g jag att varorna var inte alls i Sverige utan skickas frÃ¥n Kina! Okej tÀnkte jag, jag fÃ¥r vÀl se vad som dyker upp... もっず芋る

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Varning: FAKE-butik!!!

FAKE!!! Den hÀr butiken Àr falsk. Alla bilder som anvÀnds Àr skapade med AI. Jag bor sjÀlv i Uppsala centrum sedan nÀstan 15 år och kan bekrÀfta att den hÀr butiken aldrig har funnits hÀr.

2025幎8月23日

Varning!

BestÀllde linneblus men fick en tunn bomullsblus i tafflig modell, helt olik den bild som visats. Leveransen tog lång tid och dessutom inte med PostNord, kom definitivt inte från Uppsala. Om man söker information på hemsidan står det att det inte går att returnera nedsatta varor (inget de Àr tydliga med) men denna varan Àr den det jag bestÀllt. AnmÀlt till Klarna.

2025幎8月21日
5぀星のうち1の評䟡

Ser ut som drop shipping

Ser ut som drop shipping, allstå ge intryck av att vara en svensk butik men allt kommer direkt från Asien. Omöjligt att returera eller få kontakt med företaget. Lovar mycket men levererar varken kvalité eller bra service.

2025幎8月20日

Oseriöst företag

BestÀllde en blus som skulle vara av linnekvalité, vilket var fejk. KÀnns som papper. Går inte att returnera rabatterade varor, företaget erbjuder istÀllet återbetalning 15 % av priset - oseriöst!

2025幎8月15日

BestÀllde för tvÃ¥ dagar sen 7 vÀskor

BestÀllde för två dagar sen 7 vÀskor som sÀgs vara av vegansk lÀder, men precis efter lÀste jag omdömen på trustpilot och valde att makulera bestÀllningen helt och hållet och begÀrde mina pengar tillbaka. Men nej de vÀgrar det! Nu har jag anmÀlt detta till konsumentverket.

2025幎8月12日

Bluffannons

Har inte faktiskt köpt något, men misstÀnkt det som tidigare kommentar anger. Bor i Uppsala, aldrig sett eller hört talas om dem, ingen adress på hemsidan, Àndå vÀlkomnar de till sin butik. Har frågat efter adress vid flera tillfÀllen utan respons. Bara för att testa dem. Har anmÀlt dem för bedrÀgeri på Instagram

2025幎8月9日
5぀星のうち1の評䟡

Utger sig för att vara ett företag i

Utger sig för att vara ett företag i Uppsala som inte finns!
Riktig skrÀpetfrån Kina,trasigt och gjort i plast,skulle vara ortopediska sandaler och anvÀnder man dessa så behöver man nog ha det efter anvÀndning!
Rena rama skrÀpet!
Varning Varningar och Ã¥ter ⚠ ‌ Varning!

2025幎8月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス