レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Norah Valkenburg aan de Geul. Een dikke aanrader, super vriendelijk personeel die alle moeite voor je doen. Een dikke 10 is eigenlijk nog te weinig… In tegenstelling tot Norah Maastricht, een ster... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben altijd heel tevreden over Norah. Meestal bestel ik via de website. Snelle levering en tevreden over de kwaliteit. Meestal heb ik hier een maatje kleiner nodig dan bij andere winkels.

5つ星のうち1の評価

Verkeerde maat broek meegenomen Toen ik wilde omruilen werd ik ervan beschuldigd de broek te hebben gedragen Ze zat aan de bovenkant broer te trekken om te laten zien dat ik hem aan had gehad... もっと見る

企業情報

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Norah Valkenburg aan de Geul

In tegenstelling tot Norah Maastricht, een ster is nog teveel wat een onvriendelijke filiaalleidster. Totaal niet klantvriendelijk zo jammer…..

2026年6月25日

De “nieuwe” Norah Gorinchem bezocht

De “nieuwe” Norah Gorinchem bezocht. Personeel stond continu met elkaar in een kring te praten. Moest telkens inbreken bij vragen..en zelf vervolgens actief vragen of iemand dan even mee zou kunnen lopen waar iets in de winkel hangt. Ook met passen was personeel nog steeds aan het praten en had geen oog voor de klanten. Jammer van zo’n mooie nieuwe winkel!

2026年6月19日

Jurk na 1xwassen vielen de gaten erin

Had een jurk gekocht helemaal blij mee alleen na 1x wassen vielen de gaten erin,terug gegaan naar Norah ede maar voordat ik het uit kon leggen werd er al gezegd dat ze een bon nodig had ik zij dat ik die niet meer had maar dat ze in de computer kon kijken ben namelijk een zeer goede klant en al mijn aankopen zijn dus geregistreerd maar heel bot wees ze dat af ze moest en zou een bon hebben maar over de kwaliteit van de jurk had ze het niet eens goed te weten dus dat je bij Norah ede wel mag kopen maar ze niet de moeite nemen om netjes te luisteren wat je klacht is en om even in de computer te kijken naar mijn aankoop bah Norah ede mij zie je niet meer terug

2026年6月9日

Slechte service en kwaliteit

Nieuwe trui gekocht, embroidery gaf helemaal af op de witte trui. Ze wilden er niks mee toen bij de klantenservice.
Heb ook een jeans gekocht destijds, met pasen.. en het is nu net juni, en hij is al helemaal kapot. Hele slechte kwaliteit.

2026年4月5日
5つ星のうち2の評価

Natte ervaring

Ik had de Norah ontdekt en samen met drie andere vrouwen en een jongetje van 4 naar de Norah. Allemaal hadden we wat meegenomen naar de paskamer toen de kleine man aangaf te moeten plassen. Op mijn vraag of hij even van het toilet gebruik mocht maken, kreeg ik als antwoord, nee, wij mogen geen klanten gebruik laten maken vh toilet het is alleen voor personeel.
Op mijn verzoek om hem dan even mee te nemen, kwam het antwoord, nee dat mag ook niet. Daar sta je dan, in de kleedruimte met kleding aan die je net aan het passen bent.
Ik snap dat winkels dit niet doen voor klanten, maar een klein kind van 4 ?
Kom op, zeg. Uiteindelijk hebben we allemaal de paskamers verlaten zonder verder iets te passen of te kopen.
Een beetje klantvriendelijker voor kleine kinderen zou jullie niet misstaan.

2026年5月15日

Zo blij met Norah

Zo blij met deze winkel. Voor het eerst sinds jaren gewoon broeken die gelijk goed zitten. Ik wordt reuze blij van de winkels van Norah!!

Ruilen of terugbrengen nooit een probleem. Winkelpersoneel meestal vriendelijk en bereid om mee te denken

2026年5月29日
5つ星のうち4の評価

Goede medewerkers

Goede medewerkers; geven eerlijk advies en verlenen goede service. Geen probleem dat je artikel van het ene filiaal in het andere filiaal wilt ruilen. Ook is men altijd vriendelijk.
Nadeel is dat ze geen kleding uit een ander filiaal opsturen. Dat kan alleen als het bij de webshop besteld wordt (en natuurlijk is het dan daar altijd uitverkocht).
Verder zijn shirts en truien van goede kwaliteit; kwaliteit broeken (m.n. jeans)blijft daar helaas ver bij achter. Ook zijn broeken heel erg lang (en hebben ze geen lengtematen).

2026年5月23日

Waardeloze service

Had sneakers besteld voor mijn nichtje daar zaten reserve steentjes bij, ik heb ze voor mezelf ook besteld en geen steentjes erbij, bericht gestuurd nu zeggen ze wij hebben ze niet op voorraad dus kunnen ze niet naleveren.
Maar ze horen er wel bij, dit vind ik super slecht,
Ze horen wel te zorgen dat ze aan die steentjes kunnen komen.

2026年5月5日

Fijne winkel

Ik zie veel slechte ervaringen met Norah, hier kan ik mij niet in vinden. De winkel in Nieuwegein is helemaal top en ook online een fijne klantenservice. Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Ook voor dames die geen maatje 36 hebben.

2026年4月2日

Verkeerde maat broek meegenomen

Verkeerde maat broek meegenomen
Toen ik wilde omruilen werd ik ervan beschuldigd de broek te hebben gedragen
Ze zat aan de bovenkant broer te trekken om te laten zien dat ik hem aan had gehad want hij was uitgerekt volgens haar
Die broeken zijn Idd aan geweest, worden meerdere keren gepast door klanten
Werd gewoon uitgemaakt voor leugenaar
Laatste keer dat ik in de Norah in Hoogezand kom
Zeer klant onvriendelijk

2026年3月29日
5つ星のうち2の評価

Maat 34 in winkel is dus geen echte fysiek maat 34

Je gaat winkelen in fysieke winkel en checkt vooraf voorraad, gezien ik maat 34 nodig heb. Zij werken met mensen die de poppen aankleden. Dit betekent dus dat als jou maat erop zit. Dan heb je pech! Want ze halen de poppen niet leeg. Die voorraad is dus inclusief poppen (ook de enige maat 34 die in gekocht is) Doe dan op tenminste een extra maat hangen in de winkel. Waardeloze constructie! Niet klantvriendelijk. Ik stond daar dus voor niks. Had leuk jasje gezien in mijn maat en die zat op de pop. Laatste keer dat ik daar ben geweest

2026年3月21日
5つ星のうち1の評価

ik heb helaas een zeer slechte ervaring…

ik heb helaas een zeer slechte ervaring gehad met Norah. Een vestje dat ik daar had gekocht was al kapot na twee keer dragen.

Omdat ik niet in de buurt van een fysieke winkel woon, nam ik contact op met de klantenservice. Zij verwezen mij echter toch naar de winkel, omdat ik het daar had gekocht. In de winkel werd mijn retour vervolgens geweigerd omdat ik geen bon had, ondanks dat ik een bankafschrift kon laten zien (wat in alle andere grote winkelketens altijd wordt geaccepteerd). Na opnieuw contact met de klantenservice kreeg ik uiteindelijk, na onvriendelijk contact, een bonnummer en ben ik nogmaals naar de winkel gereden (40 minuten reistijd totaal).

Daar bleek echter dat het bonnummer niets opleverde in het systeem. Opnieuw dus geen oplossing..

Kortom: meerdere keren heen en weer moeten rijden voor een product dat na twee keer dragen kapot is, en uiteindelijk nog steeds geen oplossing gekregen. Erg frustrerend.

2026年3月15日

Fijn geholpen in Oosterhout

Prima geslaagd in het filiaal in Oosterhout, na goed advies in gemoedelijke sfeer. Dit filiaal had ik al een poosje gemeden ivm hautain klantonvriendelijk (leidinggevend?) personeel. Dit lijkt te zijn opgelost.
Dus een welverdiend compliment!

2026年1月22日

Zo onwijs blij

Zo onwijs blij. Ik heb een klapvoet en geen gevoel in mijn rechter voet. Hierdoor kan ik heel erg moeilijk leuke laarzen vinden. Omdat ik heel moeilijk in laarzen kan komen heb de kracht niet in mijn voet. Nu zag ik een paar bling bling korte laarsjes met een rits en veters . En ik kwam er heel erg makkelijk in 😊 door de veters die ik ook los kan maken dus voor mij eindelijk een keer een paar leuke korte laarsjes .

2025年12月31日

Heel tevreden

Item was in de Norah winkel niet op voorraad hebben ze heel netjes voor mij besteld. Daarna was het contact met de klantenservice over mijn bestelling ook heel fijn verlopen!

2025年12月7日

レビューの対象になっている企業の方へ