Really nice location with super nice staff. So far I have had Cryo therapy and Infrared Salt Sauna. More of their treatments will be tested for sure.
Har modtaget 3 ud af forelÞbig 6 behandlinger med insculpt. Kunne fÞrste gang mÊrke Þmme mavemuskler. GlÊder mig til man kan se lidt resultat.
From work-out to healing and wellness. Nord beauty health center provides that including a lovely atmosphere plus kind and helpful staff. Youâll easily get addicted to their great services. Cryo, Vacu... ãã£ãšèŠã
Koldt selvfÞlgelig ð men bagefter â SKÃN fÞlelse. BÃ¥de humÞr og energi fÃ¥r et ordentligt boost. Jeg har en dÃ¥rlig skulder, men smerterne bliver mindsket af kulden og da dette er et cryokammer, hvo... ãã£ãšèŠã
Willemoesgade 29, kl, 2100, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- 30202502
- info@nordbeauty.dk
- nordbeauty.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Man mÞdes altid med et smil
Man mÞdes altid med et smil. Servicen er fuldt ud i top.
Der er altid rent og pÊnt.
Man kommer til,til tiden.
Altid friske drikkevarer.
God hygiejne.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. SkÞnt som vinterbader at kunne få samme "kick" om sommeren.
SkÞnt og lÊkkert sted og CRYO er enâŠ
SkÞnt og lÊkkert sted og CRYO er en dejlig behandling, som giver friskhed og velvÊre â€ïž
Super godt
Super godt , venligt personale og meget hjÊlpsomme . Godt koncept
Super oplevelse âºïž
Rigtig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. FÞlte virkelig jeg var i trygge hÊnder. Meget kompetent personale.
Jeg fÞlge mig godt hjulpet og velkommen.
Meget venligt og imÞdekommendeâŠ
Meget venligt og imÞdekommende personale, fint rent sted.
SkÞnneste fornemmelse at vÊre i cryo og ikke mindst velvÊret efterfÞlgende.
Jeg kan âvarmetâ anbefale CryoCare derâŠ
Jeg kan âvarmetâ anbefale CryoCare der Þnsker lidt Boost i velvÊret ð
Super oplevelse
Super oplevelse - giver god restitution, fÊrre skader og bedre sÞvn ððŒ
PrÞv det
PrÞv det - prÞv det - prÞv det âŠ. Skriver den stÞrste skeptiker ð
Alt er professionelt - klinikkerne og personalet - vejledningerne og smilene
Anbefaler
Anbefaler at prÞve hvis du har ikke gjort det endnu ð
En kÊmpe forskel.
Jeg har fået ca 10 cryo behandlinger, da jeg igennem lÊngere tid havde dÞjet m både migrÊne og spÊndings hovedpine hver dag pga en stiv nakke. Efter 4. Behandling forsvandt migrÊnen og spÊndings hovedpinen. Jeg er gået fra at have ondt i hovedet på nÊsten daglig basis til ikke at have ondt i hovedet mere end ca 2 dage den sidste måned. Cryo behandlingen er fantastisk. Jeg er blevet gladere og er kÊmpe fan, så jeg fortsÊtter hos de sÞde piger, der arbejder derinde.
Varmeste anbefalinger herfra
Har vÊret så glad for at prÞve cryocare.
Udover at hjÊlpe med lidt Þgning af forbrÊnding så havde jeg den fedeste fÞlelse i kroppen bagefter.
Kan kun anbefale det
God oplevelse
sjov oplevelse og super betjening
Kan kun anbefale cryocare
Kan kun anbefale cryocare. Jeg har altid vÊret fuld tilfreds. Man mÞder smilende personale hver gang, man bliver kredset om inden og effer behandlingerne.
SkÞnt sted med venligt personale
Altid venlig personale
Altid venlig personale
Hyggelig atmosfÊre
Fantastisk service och sted!