Really nice location with super nice staff. So far I have had Cryo therapy and Infrared Salt Sauna. More of their treatments will be tested for sure.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har modtaget 3 ud af forelÞbig 6 behandlinger med insculpt. Kunne fÞrste gang mÊrke Þmme mavemuskler. GlÊder mig til man kan se lidt resultat.
From work-out to healing and wellness. Nord beauty health center provides that including a lovely atmosphere plus kind and helpful staff. Youâll easily get addicted to their great services. Cryo, Vacu... ãã£ãšèŠã
Koldt selvfÞlgelig ð men bagefter â SKÃN fÞlelse. BÃ¥de humÞr og energi fÃ¥r et ordentligt boost. Jeg har en dÃ¥rlig skulder, men smerterne bliver mindsket af kulden og da dette er et cryokammer, hvo... ãã£ãšèŠã
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professionelt
Virkelig en super oplevelse!
Virkelig en super oplevelse!! Vinterbadning uden besvÊret, men med samme mentale og kropslige velvÊre efterfÞlgende!! God kundeserviceð
Helt igennem tilfreds
Helt igennem tilfreds, behagelig og i mÞde kommende omgivelser og personale
Super flot resultat
Mega lÊkker fornemmelse og energi iâŠ
Mega lÊkker fornemmelse og energi i kroppen ð€
Fantastisk atmosfÊre
Fantastisk atmosfÊre, personale og oplevelse i det hele tagetâ€ïž
Kan anbefales!
Super god service og en rar oplevelse. Det kan helt sikkert anbefales! :)
Et koldt gys som giver god energiâŠ
Et koldt gys som giver god energi resten af dagen. Jeg har endda også tabt et par kilo:-) Kan anbefales!
Fantastisk behagelig betjening
Fantastisk behagelig betjening, lige fra man trÊder ind af dÞren, til man går igen.
God service, ingen ventetid eller spildtid. Og virkelig oplivende behandling.
God oplevelse
Super sted, gode behandlinger og hurtige resultater ð
Fantastisk personale og sted
MÞder altid en velkommenhed
Smilende og imÞdekommende personale
Smilende og imÞdekommende personale
FÞler mig tryg og velmÞdt
Kan varmt anbefales
Jeg er rigtig glad for at komme hosâŠ
Jeg er rigtig glad for at komme hos cryo Care, det har hjulpet på
Mine smerter og min sÞvn. Alt ved klinikken er perfekt og lÊkkert og top professionelt.
Mega fed cryobehandling
Mega fed cryobehandling. Rent og pÊnt sted. SÞdt personale
Gode resultater
Flot klinik, rart personale som giver en god oplevelse og sÞrger for en afslappet stemning. Jeg har fået virkelig gode resultater ved cryoterapi, og kommer med garanti tilbage
Super godt sted
Får en rigtig god modtagelse hver gang jeg kommer, de forklarer prÊcis hvad der skal ske.
GÃ¥r altid med et stort smil
Fem stjerner fra mig. ð¥ð¥ð¥ð¥ð¥.
Jeg kommer i Aarhus-afdelingen. Og har fået rigtig mange behandlinger efterhånden.
Jeg elsker at komme i de skÞnne lokaler.
Og så har de det sÞdeste personale.
Er helt vild med Line, som tager rigtig godt imod kunderne.
Jeg syntes behandlingerne er rigtig gode, og jeg kan helt sikkert se stort forskel.
Jeg er dybt afhÊngig af energien man får af cryo behandlingen.
Et stort plus er at man efter behandlingen kan se frem til at få en dejlig Collagen eller vitamindrik.
God oplevelse og super service ogâŠ
God oplevelse og super service og information. ðâºïžð¥¶ð
Jeg har fÃ¥et + 20 cryo behandlinger iâŠ
Jeg har fÃ¥et + 20 cryo behandlinger i klinikken i à rhus og allerede efter fÃ¥ behandlinger mÊrkede jeg en stor forskel pÃ¥ mine nakkespÊninger og daglig hovedpine. Det er fÞrste gang at hovedpinen har vÊret vÊk i lÊngere tid af gangen, sÃ¥ helt fantastisk. Bonus er sÃ¥ at du fÃ¥r et kÊmpe energiboost efter 3 min i fryseboksen og reducering af appelsinhud. SÞde medarbejdere og CryoCare i Aarhus har Ã¥ben alle dage, sÃ¥ det er nemt at fÃ¥ en tid som passer ind. Kan klart anbefalesð€©ð€©
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã