レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gjekk nyleg over til Nordhost etter fleire Ã¥r med ein kombinasjon av andre leverandÞrar. Nordhost var veldig behjelpelege med Ã¥ overfÞra Wordpress etc. og admin-systemet deira for DNS, database og sÃ¥n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Overraskende kort svartid og er alltid behjelpelige. Fikk til og med lagt til stÞtte for en TLD de manglet for på 10 minutter ved forespÞrsel.

5぀星のうち5の評䟡

I lÞpet av over 10 Ã¥r har vi vÊrt gjennom fire forskjellige domeneleverandÞrer, og byttet til Nordhost har vÊrt en drÞm. De tok seg av overflyttingen av nettsiden, og resultatet har vÊrt strÃ¥lende.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har testet produktet "Pro Hosting" for Ã¥ bruke som webserver. Hittil har jeg kun hatt positive opplevelser. De fÃ¥ gangene jeg har hatt noen utfordringer har support vÊrt lynrask pÃ¥ saken og or... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブ ホスティング サヌビス
  2. クラりド コンピュヌティング サヌビス
  3. DNS プロバむダヌ
  4. 電子メヌル サヌビスプロバむダヌ

圓該䌁業による蚘述

Nordhost har levert profesjonell hosting pÃ¥ norsk til kunder i Norge og Europa helt siden 1999. Vi er stolte av Ã¥ vÊre den fÞrste norske leverandÞren som tilbyr livslangt webhotell – med 50 GB lynrask lagring, fri trafikk og ubegrenset antall e-postkontoer, subdomener og databaser. Alt dette mot én engangsbetaling for en tjeneste du beholder livet ut. I tillegg tilbyr vi webhotell, domenenavn, skytjenester, Linux-drift og konsulenttjenester. MÃ¥let vÃ¥rt er alltid Ã¥ levere tjenester av hÞyeste kvalitet kombinert med personlig og tilgjengelig kundeservice. Derfor besvarer vi ofte bÃ¥de e-post og chat ogsÃ¥ utenom vanlig kontortid. Vi setter stor pris pÃ¥ tilbakemeldinger her pÃ¥ Trustpilot, og vi vil gjÞre vÃ¥rt beste for Ã¥ besvare alle anmeldelser. Har du spÞrsmÃ¥l om vÃ¥re tjenester eller leveranser, er du hjertelig velkommen til Ã¥ ta kontakt. Vi ser frem til et godt samarbeid!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Flyttet 3 domener til Nordhost fra

Flyttet 3 domener til Nordhost fra domeneshop. Fikk kopiert email og flyttet card/caldav og webapper uten problemer. Smart og lynrask lÞsning for å importere imap til imap. Effektiv lÞsning for php versjon, overrides og security. Trengte ikke kontakte support, alt var etter litt hodeklÞe tilgjengelig i webadmin. Glimranes!

2026幎2月28日

TÃ¥lmodighet er en dyd

Tålmodighet er en dyd. Som en nybegynner på mange områder har Nordhost vist meg en god del tålmodighet ved bytte av vert for min hjemmeside. Og takk for det. Er nok i trygge hender her...

2025幎10月20日

Nordhost からの回答

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det er veldig fint å hÞre at du fÞler deg ivaretatt og i trygge hender hos oss. Mvh Håvard hos Nordhost

KnallfornÞyd!

Bestilte flytting av domener og mail til Nordhost, og det gjorde de kjapt og nydelig knirkefritt. Helt super service, imÞtekommende og hjelpsomme. Alt funker helt strålende nå, til en lavere pris enn andre tilbyr.

2025幎10月2日

Nordhost からの回答

Hei Hanne. Tusen takk for hyggelige ord! Vi er glade for at alt gikk smertefritt og at du er fornÞyd med resultatet. Mvh Håvard hos Nordhost

God og kjapp support!

Svare kjapt på både chat, epost og tickets.

Lite selskap, forholdsvis rimelig og viktigst av alt - kjapp support.

Nordhost har hosting som passer for de fleste SMB bedrifter :-)

2025幎10月13日

Nordhost からの回答

Hei Audun. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på våre tjenester og brukerstÞtte. Mvh Håvard hos Nordhost

Enkelt, trygt, god service

Gjekk nyleg over til Nordhost etter fleire år med ein kombinasjon av andre leverandÞrar. Nordhost var veldig behjelpelege med å overfÞra Wordpress etc. og admin-systemet deira for DNS, database og sånt var brukarvennleg og kapabelt. Kan absolutt anbefalast om du treng ein typisk "LAMP-stack", eller berre domene og e-post. Har ikkje hatt dei lenge, men det har vore heilt stabilt så langt, og får inntrykk av at dei verdset stabilitet og langvarige kundeforhold.

2025幎10月1日

Nordhost からの回答

Hei. Velkommen som kunde hos oss og tusen takk for hyggelig tilbakemelding på våre tjenester og kundeservice. Mvh Håvard hos Nordhost

Strålende fornÞgd!

Strålende fornÞgd!
Har brukt Nordhost i mange år og er svÊrt fornÞgd! SvÊrt god kundeservice og du når kompetanse umiddelbart! Anbefalast av ein SunnmÞring!

2025幎9月2日

Nordhost からの回答

Hei. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på vår kundeservice og kompetanse. Mvh Håvard hos Nordhost (gift med en sunnmÞring).

Flott tjeneste

Flott tjeneste. Leverer det som averteres. Rask support som svarer på en god måte og er behjelpelig med svar på det man lurer på. Setter pris på at det er lokalisert i norge med norsk support.

2025幎6月13日

Nordhost からの回答

Hei Eivind. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på vår kundeservice og tjeneste. Mvh Håvard hos Nordhost

Tipp Topp webhotell

Har ingenting negativt å si på Nordhost. Vel etablert, de hjelper deg med alt. Da de tilbudte lifetime subscription slo jeg til.

2025幎6月27日

Hei Sindre. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Mvh HÃ¥vard hos Nordhost