䌁業情報

1. バッグず旅行かばんの店
  2. バッグ店
  3. 旅行かばん店

圓該䌁業による蚘述

NordicCase er en dansk virksomhed, der designer og fremstiller elegante aluminiums-kufferter med fokus på holdbarhed, funktionalitet og tidlÞst design. Vores kufferter er skabt til at gÞre dine rejser nemmere og mere stilfulde, uanset om du er forretningsrejsende eller globetrotter. Vi kombinerer moderne Êstetik med praktiske funktioner som lynlåsfri lukning, TSA-låse, 360° spinnerhjul og en stÊrk aluminium overflade. Hvert design er nÞje gennemtÊnkt for at sikre maksimal styrke og lethed, hvilket gÞr vores kufferter til den perfekte rejsepartner. Hos NordicCase er vi dedikerede til at levere produkter, der ikke kun imponerer med deres udseende, men også med deres pålidelighed og funktionalitet.

4.0

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Nordic Case. Efter min kuffert gik i stykker, fik jeg hurtig og professionel hjÊlp, og de sÞrgede endda for at betale for ekspreslevering. Servicen var hurtig, venlig og meget lÞsningsorienteret. Det er sjÊldent, man oplever sÃ¥ god kundeservice – klar anbefaling herfra.

2026幎2月3日

Hej Jonas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord.

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at vores lÞsning og service levede op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris på din tillid og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god rejse fremover!

Nordic Case

Jeg har nu vÊret afsted to gange med

Jeg har nu vÊret afsted to gange med min Nordic Case kuffert, og jeg er meget imponeret. HÞj kvalitet og den ser fantastisk ud.

2025幎12月4日

Hej Nicolai

Tusind tak for de pÊne ord, det er vi glade for at hÞre! Vi håber du får mange skÞnne rejser med din nye kuffert!

Nordic Case

Hurtig levering og god kvalitet.

Jeg er meget tilfreds med min kÞbsoplevelse. Kufferten ankom dagen efter jeg havde bestilt den, og kvaliteten er prÊcis, som jeg havde håbet på. Alt i alt en super god oplevelse, som jeg klart kan anbefale videre.

2025幎11月27日

Hej Lone

Tusind tak for de pÊne ord, det er vi glade for at hÞre! Vi sÊtter pris pÃ¥ din anbefaling – og vi hÃ¥ber, du fÃ¥r mange skÞnne rejser med din nye kuffert!

Varm anbefaling herfra!⭐⭐⭐⭐⭐

Super oplevelse! Kufferten kom dagen efter jeg havde bestilt. God kvalitet og ingen problemer. Varm anbefaling.

2025幎10月10日

Hej Anna

Tusind tak for din varme anbefaling! Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og kvalitet.

Et superfint produkt

Jeg bestilte den store kuffert og har nu testet den på dens fÞrste rejse og jeg kan se at vi to skal nok blive venner. Fin pris, hurtig levering og et rigtigt godt produkt - hvad mere kan Þnske sig...?

2025幎9月2日

Hej Jens

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, at kufferten både kom hurtigt frem og allerede har vÊret en succes på rejsen. Rigtig god fornÞjelse fremover!

Nordic Case

Efter fÞrste tur er den allerede bulet

Efter fÞrste tur er den allerede bulet tre steder og helt ridset

2025幎8月18日

Hej Lukas

Vi er naturligvis kede af at hÞre, at din kuffert har fået skader efter rejsen. Vores kufferter er grundigt kvalitetstestet og designet til at kunne modstå normal brug, men desvÊrre kan håndteringen hos flyselskaberne til tider vÊre hård ved bagagen.

Vi anbefaler derfor, at du tager direkte kontakt til dit flyselskab eller deres baggage service, da de som udgangspunkt dÊkker skader opstået under transport.

Nordic Case

Jeg forstod på orderen at den blev

Jeg forstod på orderen at den blev hjemme leveret, det blev den ikke.
Jeg har nu rejst en gang med kufferten, den ligner noget der er lÞgn, fyldt af dybe buler og lange ridser og det er endda med det plastic cover på der fulgte med. I Þvrigt er det også gået i stykker efter en rejse.
At betale så mange penge for en kuffert der åbenbart ikke kan tåle at blive checket synes jeg ikke der er ok.

2025幎7月7日

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse.

FÞrst og fremmest vil vi gerne undskylde, hvis der har vÊret uklarhed omkring levering. Vi tager det til os og arbejder på at gÞre vores kommunikation tydeligere, så det ikke sker igen.

Angående skaderne på kufferten, så er det selvfÞlgelig rigtig frustrerende. Vores kufferter er designet og testet til almindelig rejsebrug, men desvÊrre oplever vi ind imellem, at flyselskabers håndtering til tider kan vÊre meget hård, og det er desvÊrre uden for vores kontrol.

Vi vil derfor anbefale, at du kontakter det pågÊldende flyselskab med henblik på at sÞge kompensation for skaderne.

Tak for din feedback – den hjÊlper os med at blive bedre.

Thomas
Kundeservice, Nordic Case

Pas på!!

Fik ingen kvittering/faktura, hverken på mail eller sendt med pakken. Ingen respons på mail eller telefon, har haft skrevet og ringet flere gange. Vil gerne returner men ikke muligt, da jeg hverken har returlabel, faktura eller har kunne få fat i virksomheden.

2025幎3月25日

Hej Thomas

Vi beklager din oplevelse, men vi kan ikke finde nogen ordre fra dig hos os. Det lyder som om, du har handlet på en anden hjemmeside, der måske ligner vores.

Vi anbefaler, at du dobbelttjekker din ordrebekrÊftelse for at sikre, at du kontakter den rette virksomhed.

Service i top

Service i top. Havde problemer med det ene hjul, jeg fik tilsendt et nyt uden problemer. Blev guidet til hvordan jeg skulle skifte det og det var en god oplevelse.

2024幎12月6日
自発的なレビュヌ

Virkelig god og hurtig service!

Virkelig god og hurtig service!

Den er perfekt til forretningsrejser, hvor man gerne vil fremstå professionel, men fungerer også godt til ferierejser.

Og så kÞrer hjulene meget bedre end forventet - en ekstra bonus er, at der er 5 års garanti!

2024幎12月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。