Stort tack för allt. Jag fick stort hjÀlp frÃ¥n A till à ang. mina frÃ¥gor innan min bestÀllning. MÀnskligt och uppmÀrksamt bemötande via mejl ( kundtjÀnsten ) . Snabb leverans sen och vÀldigt fin pa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr överlag nöjd med min BH Leveransen var snabb och smidig, och produkten kÀnns bekvÀm att bÀra. Passformen Àr bra och den ger ett fint stöd i vardagen. Det som drar ner betyget Àr priset, jag up... ãã£ãšèŠã
Bra möte med kirurgen och bra personal Men hade önskat hemgÃ¥ngsrÃ¥d och medicin lista i pappers form nÀr jag gick hem. Det dokument som man fick pÃ¥ visma och lÀste innan op gick inte att ladda upp i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fick 1 bh nÀr jag opererade mig, vill ha en till dÃ¥ jag ska ha den pÃ¥ dygnet runt i 1 mÃ¥nad. Bh Àr skön, bekvÀm o stabil, toppen att allt kan fixas med hylsor pÃ¥ framsidan o spÀnna axelbanden frami... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
NordiCare ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NordiCare Àr ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför noga utvalda produkter till kunder inom ortopedi, kirurgi och fallprevention.
En central del i NordiCares produktutveckling Àr funktion och anvÀndarvÀnlighet. Vår drivkraft Àr att ta fram funktionella produkter i tilltalande design som gör vardagen enklare för såvÀl anvÀndare som den medicinska professionen.
Vårt sortiment Àr utvecklat med kundernas behov i fokus. För att kunna erbjuda de bÀsta lösningarna och högsta kvalitet, samarbetar vi med utvalda internationellt ledande materialproducenter och tillverkare. Kunderna ska alltid kÀnna sig trygga i valet av NordiCares produkter både vad gÀller dess kvalitet, funktion och miljöpåverkan.
Produkter Àr designade och framtagna med fokus på mÀnniskorna som ska anvÀnda dem. De ska vara enkla att anvÀnda och sköna att bÀra. De får gÀrna vara snygga att se på också.
Alla våra produkter Àr registrerade som medicintekniska klass I produkter i enlighet med EU:s förordning om medicintekniska produkter (MDR). Det innebÀr att de uppfyller tillÀmpliga regulatoriska krav och Àr sÀkra att anvÀnda för angiven indikation. NordiCare Àr ISO 13485-certifierade. Det betyder att vi följer en internationellt överenskommen standard som stÀller krav på ett kvalitetsstyrningssystem.
Har du förslag på produktförbÀttringar? Hör gÀrna av dig till oss.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering
Hurtig levering. Rask og bra tilbakemelding på spÞrsmål om produktet som jeg kjÞpte .
Veldig fornÞyd med produktet etter noen dagers bruk
Lang leveringstid
Lang leveringstid - og ikke sÊrlig god information om hvor langt varen var.
Derudover var jeg ikke opmÊrksom pÃ¥ returudgifterne. Det har kostet mig 190 kr. at sende en pakke retur ð³ð³

NordiCare ããã®åç
Rask levering

NordiCare ããã®åç
Er glad for kÞb af brokbuks
Er glad for kÞb af brokbuks. Går med dem hver dag og det holder brokket på plads.
Hadde kontakt med spesielt hyggelig ogâŠ
Hadde kontakt med spesielt hyggelig og hjelpsom representant for bedriften.
Han het Daniel og han mÃ¥ dere ta vare pÃ¥ð
Bestillingen kom som forespeilet.
BekvÀm bh som gör livet efterâŠ
BekvÀm bh som gör livet efter operationen lÀttare.
Riktigt bra foglossningsbÀlte
overholdte leveringstiden som var oplyst
Det er godt produkt
Det er godt produkt, så godt at jeg netop har bestilt yderligere 2 par Frej Brokbukser
Bra postoperativ BH
Bra postoperativ bh. Sitter bra och håller bra i tvÀtt. Snabb leverans dessutom.
Trevligt bemötande vid frÃ¥gor omâŠ
Trevligt bemötande vid frågor om produkterna
Mycket lÀtt att bestÀlla från
Mycket lÀtt att bestÀlla från, bra och oerhört snabb service och snabb leverans
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã