レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

O stjerner eller mere. Regn ikke med at du fÃ¥r magnesium tabletterne leveret. Men regn med at STR er meget hurtige til at levere regninger og dernÊst rykkergebyr og trusler om inkasso. Det er e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag försöker gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng komma i kontakt med företaget via mejl ., För en uppsÀgning av mitt abonnemang. Men den mejladress som uppges pÃ¥ fakturan gÃ¥r ej att skicka till dom . SÃ¥ dÀrav for... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hei Jeg tror ikke dette kan vÊre sant at kundeservice og komunikasjon kan vÊre sÃ¥ dÃ¥rlig --helt ufattelig dÃ¥rlig -- Dette er som kviksand umulig Ã¥ bli kvitt eller komme ut av --- er du litt smar... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

STR Nordic tilbyder kvalitetssikrede kosttilskud direkte hjem til forbrugeren. Vi er i dag etableret i 10 europÊiske og har over 300.000 glade kunder, som dagligt bruger et eller flere af vores produkter.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har betalt inkasso for magnesium

Jeg har betalt inkasso for magnesium jeg aldrig har modtaget, blev betalt 19 januar, da jeg blev forskrÊkket over incasso. Og nu får jeg regning igen, da jeg ringer til kundeservice siger de at jeg har et abonnement.
Det har jeg ikke, og har ikke modtaget piller.
Jeg har dog nu fået ophÊvet mit abonnement, modtog mail i dag.

2026幎3月30日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg Þnsker at opsige mit abonnement

Jeg Þnsker at opsige mit abonnement: kunde nr:1021457.
Og den rykker I har sendt bliver IKKE betalt, idet varen ikke er leveret. jeg Þnsker at I IKKE sender mere til mig.
I tÊnker kun på at krÊve penge ind.
Ikke engang et svar får jeg, på mail.
SÅ INGEN PAKKER ELLER FLERE REGNINGER!!!!!
Stig Mogensen

2025幎12月22日

0 - stjerner eller mere

O stjerner eller mere.
Regn ikke med at du får magnesium tabletterne leveret.
Men regn med at STR er meget hurtige til at levere regninger og dernÊst rykkergebyr og trusler om inkasso. Det er en super smart forretningsmodel :(
Jeg har angivet firmaet til STR`s bank "Nordea Danmark" samt Finanstilsynet for svindelmetoder.
Ps Deres standart svar er "Kontakt os via mail "STR...."

2026幎2月7日

Jeg har fået 2 rykker på deres varer

Jef har fået 2 rykker på deres varer men jeg har IKKE fået mine varer (, jeg har tidligere afmeldt disse varer ( Magnesium )
fak. 10079182 og 10079428

hilsen Poul P

2026幎2月4日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Det beklager vi! Du skal selvfÞlgelig ikke betale for produkter der blev ikke leveret. Kontakt venligst vores kundeservice: kundeservice@strnordic.dk

5぀星のうち2の評䟡

Fup eller fakta

Jeg bliver lidt utryg når jeg lÊser disse anmeldelser herinde, på Facebook står der utrolig mange gode tilkendegivelser om produktet Magnesium +. Er der de vitaminer og mineraler i produktet eller er det også fup ?

2026幎2月2日

STR Nordic Danmark からの回答

Det er ikke fup. :) Vi sÊlger vores produkter via et abonnement, hvilket nogle mennesker ikke er klar over når de kÞber dem, og bliver overraskede når de modtager den nÊste pakke. Vi informerer om abonnementet mange steder, både fÞr og efter bestillingen er foretaget. Du kan lÊse om kvaliteten af vores produkter her: https://strnordic.dk/kvalitet/

5぀星のうち1の評䟡

Lurar dementa gamlingar via telefonen

Lurar dementa gamlingar via telefonen, att kontrakta muntligt. Sedan skickar dom någon skrÀp produkt och sen påstår att dom ska skicka i 12 månader. Helt sjukt.

2026幎1月27日

STR Nordic Danmark からの回答

Våra kunder får endast produkter om de sjÀlva har bestÀllt dem. Om kunden under ett telefonsamtal inte uttrycker önskan att bestÀlla produkten, kommer den inte att skickas sjÀlvklart.

På fakturan syns alltid datum för nÀsta leverans och våra prenumerationer kan enkelt avbrytas eller Àven anpassas efter kundens behov genom att kontakta vår kundtjÀnst. Man kan kontakta kundtjÀnsten via telefon eller e-post: kundservice@strnordic.se eller telefon 708 595 599 (mån-fre, kl. 9-17).

5぀星のうち1の評䟡

Det er et fupselskab som sender dig

Det er et fupselskab som sender dig varer selv hvis du bare besÞger og kigger på deres produkter. Senere modtager du varer og faktura UDEN at have sendt en ordrebekrÊftelse eller give et ordrenummer.

HÞrer jeg fra dem igen bliver de politianmeldt via forbrugerombudsmanden.

2025幎12月3日

STR Nordic Danmark からの回答

Det er ikke korrekt. :) Vi skal have din adresse og dit telefonnummer for at kunne sende dig produktet, hvilket betyder, at du skal bestille det. Hvordan skulle vi ellers vide, hvor vi skal sende det hen? Vi sender aldrig produkter til personer, der ikke har bestilt dem.

5぀星のうち1の評䟡

Jag försöker gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng komma i

Jag försöker gång på gång komma i kontakt med företaget via mejl .,
För en uppsÀgning av mitt abonnemang.

Men den mejladress som uppges på fakturan går ej att skicka till dom .

Så dÀrav fortgår mina kommande leveranser,,, varför får jag som kund inte den aktuella mejladressen ???

Detta Àr oseriöst och ej ok ✅

2025幎10月8日

Styr unna

Styr unna!
Elendig kvalitet på produktene,omega kapslene er harske, lions mane virker ikke, og eks Q10- lÊrte akkurat at det må inneholde uniqinol og ikke ubikinon da fÞrstnevnte er i en form kroppen tar opp. UndersÞkte STR nordig sitt produkt jeg har brukt i lang tid- og min bekymring ble bekreftet, de bruker den dårlige formen som selvsagt er billig men også uten effekt. De bryr seg ikke om kunden eller kvalitet, bare kjÞper inn store billige kvanta fra utland og pakker om i eskene sine.. De ringer og maser ustanselig også!
Helsekost er bedre!

2025幎9月11日

Har opsagt mit abonnement

Har opsagt mit abonnement, for flere mdr. siden, har nu modtaget inkassoregning, har forgÊves forsÞgt at få fat i dem, men svare ikke tilbage og mailen der bliver henvist til på hjemmesiden kommer der ikke noget respons fra. Kan man evt. få et tlf. nr til en fysisk person så man kan få sagen afsluttet hurtigst muligt.

2025幎3月28日

Spam etter 1 bestilling

Bestilte melatonin som brukte en evighet på å komme. Det er flere år siden me de ringer meg fortsatt ca 1 gang hver måned, og når jeg sier "nei takk" så legger de bare på. Jeg har spurt om de kan slette meg i sine lister fordi jeg ikke trenger melatonin lengre, men det gjÞr de ikke :(

2025幎7月3日

Har opsagt mit abonnement

Har opsagt mit abonnement, for flere mdr. siden, har nu modtaget inkassoregning, har forgÊves forsÞgt at få fat i dem, men svare ikke tilbage, hvad gÞr man,

2025幎6月17日

STR Nordic Danmark からの回答

Hej! Det er vi kede af at hÞre. Send venligst en e-mail til kundeservice@strnordic.dk

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er trÊt af at fÃ¥ rykkere hele

Jeg er trÊt af at få rykkere hele tiden. Jeg har opsagt det for lÊnge siden, og fortalt, at jeg ikke Þnsker at modtage mere. Men trods det sendte de en gang mere, og dem sendte jeg tilbage, og skrev at jeg ikke Þnskede at hÞre mere fra dem. Har igen fået en rykker, men jeg har ikke tÊnkt mig at betale. Hvis de sender mere, må jeg gå andre veje

2025幎5月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス