レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Alt gik som efter en snor - passende mÊngde info undervejs, hurtig levering og skÞn oplevelse med at Ã¥bne kassen der var SÅ fint pakket - varerne var fuldstÊndig som beskrevet. Kan kun anbefale NBM ❀... もっず芋る

Bestilte super lÊkre hÃ¥ndsprit. Ordren var klar til afhentning samme sag og pakket fint ind med en personlig hilsen. Meget gennemfÞrt - stor anbefaling herfra 💙

䌁業が回答したした

Efter jeg modtog min ordrebekrÊftelse pr mail har jeg ikk hÞrt fra dem igen! Jeg har ikke fÃ¥et mine vare! De tager ikke telefonen nÃ¥r jeg ringer, svare ikke pÃ¥ sms eller mail! SÃ¥ holder jer langt vÊ... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. むンテリア デザむン店
  3. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Hos Nordic By Me finder du tÞj og tilbehÞr til kvinden, der sÊtter pris på lÊkkert tÞj og tilbehÞr alt sammen i skÞnne kvaliteter, der skal fungere i en hverdag. Stilen er tidslÞst, med få og skÞnne detaljer og farverne er enkle skabt i naturlige og lÊkre materialer. Desuden finder du hos Nordic By Me håndplukket interiÞr til hjemmet, der afspejler den rolige, lyse nordiske stil hvor jordfarver mÞder himmel og hav.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

62件のレビュヌ

Rigtig god oplevelse.

Jeg skrev til kundeservice, at jeg gerne ville have ordren asap, da det var til en fÞdselsdagsgave - samme aften blev den pakket og to dage efter fik jeg den med gls 👍🏻 Og sÃ¥ havde de endda pakket gaven ind i pÊnt papir.

Rigtig god oplevelse.

2023幎1月4日

Tilbageholder ulovligt penge! Sletter min anmeldelse på fb og blokerer mig for at undgå negativ omtale! Pas på!

Ringe kundeservice!
OBS: husk at tjekke, om I får den oprindelige fragt retur når i returnerer hele ordren - de kender ikke lovgivningen og jeg har fortsat ikke fået alle mine penge!

Har i slut maj bestilt en drikkeflaske, men ved modtagelse skruer låget dog ikke super godt. Jeg kontakter dem, men hÞrer fÞrst noget 5 dage senere, hvor de skriver at den må jeg tage med producenten.
Jeg afventer, men hÞrer intet fra producenten. Kontakter Nordic By Me igen i mandags, en uge senere, for hvis der ikke sker noget ifht reklamation vil jeg bruge min returret for på den måde at få mine penge retur. Men de svarer ikke fÞr jeg rykker igen 4 dage senere. Da de endelig svarer, svarer de egentligt ikke på mit spÞrgsmål om at anvende min returret - men skriver, at de da kan rykke producenten for svar... En helt vildt trÊls og lang proces, som ikke burde vÊre kundens problem, men derimod et ansvar nordic by me tog på sig - det er trods alt dem der udbyder varen gennem deres virksomhed, og burde altså ikke vÊre mit problem at vente på en reklamation.

Fordi jeg ikke magter mere bÞvl, endte jeg med selv at betale retur på 56 kr! De sender så pengene for varen retur, men fratrukket den oprindelige fragt, hvilket er ulovligt. Kunden skal efter forbrugeraftalelovens §22 have fragten retur ved returnering.

Efter denne oplevelse har jeg givet dem dårlig anmeldelse på fb, hvilket har resulteret i, at de nu har slettet den og blokeret mig.

Handler aldrig her igen, og vil anbefale andre at lade vÊre.

2022幎6月16日
自発的なレビュヌ